Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B 69 M S K - 1.8 is (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/19008-e30-69-1-8-is.html)

daffy duck™ 16-06-09 14:17

Re: E30 - B 69 M S K - 1.8 is

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2411723)
Alb lucios cu plafonul negru uite exemplu !

pe cabrio da bine....atat!

RoByNeT 16-06-09 14:43

daffy vezi ca jos in dreapta acolo ai quote si poti sa fac din 2 posturi 1 ... nu tre sa postezi de 7 ori daca vrei sa le raspunzi la 7 insi ... nu ca sufar de mine dar umpli o pagina numai cu raspunsurile tale si tre sa dea omu back 3 pagini sa vada despre ce era discutia. ms

daffy duck™ 16-06-09 14:59

daca fac ca tine, primesc warn ca umplu o pagina doar eu...e mai bine asa

Bogdan2fsc 16-06-09 15:18

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 2411813)
a fost cam primul urs alb mat de pe la noi :D mie sincer cel mai mult mi-a placut asa :https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1158155095 in soare nu te puteai uita atent la masina daca era curata ... iti dau reteta daca vrei ;)

arata foarte bine asa..albu mat pe urs nu-mi place deloc..dar..masina e a lui florin si o vopseste cum vrea el :twisted: dar parca ar merge un negru lucios perlat cu rosu..

Fr33`e30 16-06-09 15:39

frateeeee aici imi prezint masina ... vb si voi pe mess ... a ramas batut in cuie ALB MAT ... si gata ... dar mai exista o problema ... nu gasesc ..........

si 2 la mana ... astept poze cu e30 alb mat la noi ... eu unul nu mai cunosc ... si inca ceva NU CU SPRAIU ;)

cu parere de rau aici te dezamagesc :lol: mie unul imi place MAT ...

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 2411813)
a fost cam primul urs alb mat de pe la noi :D mie sincer cel mai mult mi-a placut asa :https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1158155095 in soare nu te puteai uita atent la masina daca era curata ... iti dau reteta daca vrei ;)

Lucian_GXZ 16-06-09 16:08

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2411732)
Fă-l cum îţi place ţie dar prea mulţi urşi negru mat ,mat în sus mat în jos plus că mie unu nu îmi place cum dă mat pe BMW e30 nu ştiu îi ascunde linia,fă-l frate cum vrei tu ,dar e prea belea să nu îl faci lucios !

Comparativ cu catzi sunt alb lucios sau negru lucios, cei matzi sunt inca putzini, crede-ma pe cuvant, si percepe-o ca de la posesorul primului urs negru mat din ro, nu de la un google-ist, o linie impecabila, fara valuri, fara lufturi la usi, capote, etc, si o vopsea foarte bine realizata, itzi scot in evidentza orice urs, indiferent de culoare. Mat-ul, in primul rand evidentziaza agresivitatea.
Chiar nu stiu de unde ai scos-o pe-asta cu linia... nu are pic de logica ce zici... sau ai intocmit un studiu, ceva?

Fr33`e30 16-06-09 17:10

Matul e Mat ... si terminam toate discutzile ... pana la urma Luciane noi stim cel mai bine ce inseamna mat sa tragi cu el ... k dupa 10 min dupa ce ai spalat`o se vede praful pe ea ... conteaza sa ne placa noua lu altora ... si chiar nu puteam sa te las asa ... gxz`u mat si msk`u lucios ... nu era frumos din partea msk`ului :))))) se cunosc prea bine una pe alta si au respect :lol: :twisted: ALB - Negru .....

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 2412175)
Comparativ cu catzi sunt alb lucios sau negru lucios, cei matzi sunt inca putzini, crede-ma pe cuvant, si percepe-o ca de la posesorul primului urs negru mat din ro, nu de la un google-ist, o linie impecabila, fara valuri, fara lufturi la usi, capote, etc, si o vopsea foarte bine realizata, itzi scot in evidentza orice urs, indiferent de culoare. Mat-ul, in primul rand evidentziaza agresivitatea.
Chiar nu stiu de unde ai scos-o pe-asta cu linia... nu are pic de logica ce zici... sau ai intocmit un studiu, ceva?

Tweety_rzw 16-06-09 17:24

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 2412175)

Mi-am exprimat şi eu părerea,nu trebuie să sari în sus Luciane,stai liniştit nu am zis că este urât culoarea mată;) !Mă rog...dacă şi tu începi să ai ură pe mine ;)...

pletos13rza 16-06-09 19:14

nu kns-u a fost primu urs alb mat? :D eu asa stiu ... correct me if i'm wrong
si parca mai era ala cu BDC la numar .. sau cva de genu

Kinghost69 16-06-09 19:25

eu unul nu vreau sa-mi dau cu parerea despre culoare sau orice element pe care o sa-l puna Florin pe MSK, insa astept cu mare nerabdare sa-l vad gata!;):twisted:
P.S.: stire de la Radio Erevan: in curand o sa iasa un Urs pe strazile Bucurestiului care o sa arate impecabil! si stiti ce: O SA FIE ALB!:twisted::D

Lucian_GXZ 17-06-09 10:05

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2412408)
Mi-am exprimat şi eu părerea,nu trebuie să sari în sus Luciane,stai liniştit nu am zis că este urât culoarea mată;) !Mă rog...dacă şi tu începi să ai ură pe mine ;)...

Puteai sa zici, fiecare isi poate expirma propria parere... insa cand vrei ca cineva sa te creada... baga niste argumente cel putin solide... Daca incepeam sa am ura pe tine ti-ai fi dat sigur seama, crede-ma...

Quote:

Originally Posted by pletos13rza (Post 2412645)
nu kns-u a fost primu urs alb mat? :D eu asa stiu ... correct me if i'm wrong
si parca mai era ala cu BDC la numar .. sau cva de genu

Sa nu confundam culorile matuite cu cele vopsite mat din start :)) Glumesc. BDC stiu sigur ca era lucios, cum la fel imi aduc aminte ca am vazut si kns-ul... dar poate ma insel eu...

daffy duck™ 18-06-09 12:39

am gasit codul de culoare de la MSK.....uitel aici , nu e secret

你的车很慢

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol:

Fr33`e30 18-06-09 13:14

nu mai e nevoie gugle .... ms mult :X si eu te iubesc ..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2417551)
am gasit codul de culoare de la MSK.....uitel aici , nu e secret

你的车很慢

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol:

Marian_nebunu 18-06-09 17:50

2 Attachment(s)
uite o parere :D 2 culori "rare":) mai ales la noi

cRbL 18-06-09 19:16

1 Attachment(s)
in graba

All times are GMT +2. The time now is 04:51.

- Copyright 2026 4Tuning