![]() |
Re: E30 - B 69 M S K - 1.8 is
Quote:
|
daffy vezi ca jos in dreapta acolo ai quote si poti sa fac din 2 posturi 1 ... nu tre sa postezi de 7 ori daca vrei sa le raspunzi la 7 insi ... nu ca sufar de mine dar umpli o pagina numai cu raspunsurile tale si tre sa dea omu back 3 pagini sa vada despre ce era discutia. ms
|
daca fac ca tine, primesc warn ca umplu o pagina doar eu...e mai bine asa
|
Quote:
|
frateeeee aici imi prezint masina ... vb si voi pe mess ... a ramas batut in cuie ALB MAT ... si gata ... dar mai exista o problema ... nu gasesc ..........
si 2 la mana ... astept poze cu e30 alb mat la noi ... eu unul nu mai cunosc ... si inca ceva NU CU SPRAIU ;) cu parere de rau aici te dezamagesc :lol: mie unul imi place MAT ... Quote:
|
Quote:
Chiar nu stiu de unde ai scos-o pe-asta cu linia... nu are pic de logica ce zici... sau ai intocmit un studiu, ceva? |
Matul e Mat ... si terminam toate discutzile ... pana la urma Luciane noi stim cel mai bine ce inseamna mat sa tragi cu el ... k dupa 10 min dupa ce ai spalat`o se vede praful pe ea ... conteaza sa ne placa noua lu altora ... si chiar nu puteam sa te las asa ... gxz`u mat si msk`u lucios ... nu era frumos din partea msk`ului :))))) se cunosc prea bine una pe alta si au respect :lol: :twisted: ALB - Negru .....
Quote:
|
Quote:
|
nu kns-u a fost primu urs alb mat? :D eu asa stiu ... correct me if i'm wrong
si parca mai era ala cu BDC la numar .. sau cva de genu |
eu unul nu vreau sa-mi dau cu parerea despre culoare sau orice element pe care o sa-l puna Florin pe MSK, insa astept cu mare nerabdare sa-l vad gata!;):twisted:
P.S.: stire de la Radio Erevan: in curand o sa iasa un Urs pe strazile Bucurestiului care o sa arate impecabil! si stiti ce: O SA FIE ALB!:twisted::D |
Quote:
Quote:
|
am gasit codul de culoare de la MSK.....uitel aici , nu e secret
你的车很慢 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol: |
nu mai e nevoie gugle .... ms mult :X si eu te iubesc ..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite o parere :D 2 culori "rare":) mai ales la noi
|
1 Attachment(s)
in graba
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning