Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

Dacia Sport BR 10 TCM 05-11-10 18:28

Re: B 191 ZUZ my zuz

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3784720)
Mersi...momentan lipsa fonduri deci masinuta ramane asa pana in primavara...atunci o sa vedem ce si cum :-)

pana la primavara cand strangi fonduri nu ezita si fa-i un cadou zuz-ului niste faruri Dayline Angel eyes...va arata si mai fitza:lol::lol:

Alex30 05-11-10 21:24

4 Attachment(s)
@bib_andrey: Normal...ce modificari voi face o sa le prezint. Mersi man

@marius3030: Salut. Multumesc..la fel si tie!

@NightClubRacer: Pana o sa primeasca vopsire toata mergem asa. A iesit binisor. Bafta

@Dacia Sport BR 10 TCM: Nu imi place modelul asta de faruri. M-am gandit si la faruri cred ca o sa merg pe lupe sau pe niste angel-eyes mai simple

Poze cu ZUZ...in primavara speram sa ajunga la fel ca in poza. Ms tweety pentru VT:-)

bib_andrey 05-11-10 21:48

Frumos daca il faci pe zuz asa :X

ZUZ POWER !! :lol:

Tweety_rzw 07-11-10 13:05

1 Attachment(s)
Ceva mai altfel 8)

Alex30 07-11-10 19:52

@bib_andrey: Cum fac rost de bani asa o sa arate zuz :D

@Tweety_rzw: Mersi tweety pentru VT. Poza asta o sa reflecte realitatea in viitor

marius3030 09-11-10 00:32

arata bine ultima varianta!:D

andyskn 10-11-10 20:09

Quote:

Originally Posted by Dacia Sport BR 10 TCM (Post 3787840)
pana la primavara cand strangi fonduri nu ezita si fa-i un cadou zuz-ului niste faruri Dayline Angel eyes...va arata si mai fitza:lol::lol:

Am inteles ca ar costa cam 350 ron faruri dastea,parca asa am citit undeva,daca gresesc, corecati-ma ... modelul e cam nereusit,ce este ok la ele sunt led-urile ca la audi(day-line) :D

matheo66c 10-11-10 22:36

Alex..daca te vad cu "farurile" alea pe masina...eu le "sabotez".

Recomand lupele nenea...sunt si frumoase dar nu in ultimul rand FAC LUMINA

Bafta:)

SiLoTh 12-11-10 11:16

news?:D

Alex30 12-11-10 13:21

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 3796835)
arata bine ultima varianta!:D

Da si mie imi place...asa o sa arate

Quote:

Originally Posted by andyskn (Post 3801900)
Am inteles ca ar costa cam 350 ron faruri dastea,parca asa am citit undeva,daca gresesc, corecati-ma ... modelul e cam nereusit,ce este ok la ele sunt led-urile ca la audi(day-line) :D

Atat am vazut si eu pe net in jur la 350 ron...sincer cum spui si tu nu prea am incredere in ele..iar modelul asta cu day-line nu imi plac. Daca tot e sa fie ceva calumea alea de la Dectane sunt ok.

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3802320)
Alex..daca te vad cu "farurile" alea pe masina...eu le "sabotez".

Recomand lupele nenea...sunt si frumoase dar nu in ultimul rand FAC LUMINA

Bafta:)

Nenea...eu iti sabotez suspensia aia jmechera :-). Acum asta fac strang bani pentru lupe...sa fac farurile calumea. Mersi nenea bafta si tie

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 3806130)
news?:D

Nimic nou...doar am fost sa o spal in rest cam atat. Masina va ramane asa pana la primavara

Cosmin-SNR 12-11-10 20:13

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3806407)
Da si mie imi place...asa o sa arate

Atat am vazut si eu pe net in jur la 350 ron...sincer cum spui si tu nu prea am incredere in ele..iar modelul asta cu day-line nu imi plac. Daca tot e sa fie ceva calumea alea de la Dectane sunt ok.

Nenea...eu iti sabotez suspensia aia jmechera :-). Acum asta fac strang bani pentru lupe...sa fac farurile calumea. Mersi nenea bafta si tie

Nimic nou...doar am fost sa o spal in rest cam atat. Masina va ramane asa pana la primavara

Sa vezi ce rad eu de tine la iarna, cu plugu` tau pe drum=)):lol::lol::lol:

matheo66c 12-11-10 23:55

Nu o sa razi pentru ca se poate circula iarna cu arcurile H&R fara prea mari probleme .:lol::lol:

SiLoTh 13-11-10 16:36

de ce nu tai aia din spatele semnului cu dacia? se vede aiurea. un prieten a taiato si chiar nu are nici o problema

Alex30 13-11-10 16:58

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3807423)
Sa vezi ce rad eu de tine la iarna, cu plugu` tau pe drum=)):lol::lol::lol:

Ia nu mai rade tu ma nebunule :lol:...ca e inalta si asa

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3807917)
Nu o sa razi pentru ca se poate circula iarna cu arcurile H&R fara prea mari probleme .:lol::lol:

Lasa nenea ca daca e ceva iti dau un telefon si vi tu cu jeepu :lol:

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 3809362)
de ce nu tai aia din spatele semnului cu dacia? se vede aiurea. un prieten a taiato si chiar nu are nici o problema

Nu stiu ce sa zic...depinde si cat de calm merge prietenu tau. Unii spun ca nu se intampla nimic daca o tai, altii ca da...momentan nu ma deranjeaza asa de mult incat sa ma gandesc cum sa scap de ea.

matheo66c 14-11-10 07:16

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 3809362)

Cu toate ca se vede "aiurea",piesa aceea are rol de sustinere , ea tine tabla de sub capota pe care este prins mecanismul de deschidere a capotei....bun !
Daca taiem aceasta tabla se poate sa avem surpriza ca dupa "n" inchideri,trantiri si deschideri sa se lase si sa nu mai putem inchide capota....deci cam asa sta treaba.
Alex esti baiat inteligent...mai mult nu zic..tuning facem toti dar mare grija si cu siguranta.

p.s. Nu ai vrea sa vezi cum in mers o sa vina capota pe parbriz din cauza "ca tabla aia se vedea aiurea si am taiat-o"

Spor iti doresc Alex :)

All times are GMT +2. The time now is 20:26.

- Copyright 2026 4Tuning