![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
@bib_andrey: Normal...ce modificari voi face o sa le prezint. Mersi man
@marius3030: Salut. Multumesc..la fel si tie! @NightClubRacer: Pana o sa primeasca vopsire toata mergem asa. A iesit binisor. Bafta @Dacia Sport BR 10 TCM: Nu imi place modelul asta de faruri. M-am gandit si la faruri cred ca o sa merg pe lupe sau pe niste angel-eyes mai simple Poze cu ZUZ...in primavara speram sa ajunga la fel ca in poza. Ms tweety pentru VT:-) |
Frumos daca il faci pe zuz asa :X
ZUZ POWER !! :lol: |
1 Attachment(s)
Ceva mai altfel 8)
|
@bib_andrey: Cum fac rost de bani asa o sa arate zuz :D
@Tweety_rzw: Mersi tweety pentru VT. Poza asta o sa reflecte realitatea in viitor |
arata bine ultima varianta!:D
|
Quote:
|
Alex..daca te vad cu "farurile" alea pe masina...eu le "sabotez".
Recomand lupele nenea...sunt si frumoase dar nu in ultimul rand FAC LUMINA Bafta:) |
news?:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Sa vezi ce rad eu de tine la iarna, cu plugu` tau pe drum=)):lol::lol::lol: |
Nu o sa razi pentru ca se poate circula iarna cu arcurile H&R fara prea mari probleme .:lol::lol:
|
de ce nu tai aia din spatele semnului cu dacia? se vede aiurea. un prieten a taiato si chiar nu are nici o problema
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Daca taiem aceasta tabla se poate sa avem surpriza ca dupa "n" inchideri,trantiri si deschideri sa se lase si sa nu mai putem inchide capota....deci cam asa sta treaba. Alex esti baiat inteligent...mai mult nu zic..tuning facem toti dar mare grija si cu siguranta. p.s. Nu ai vrea sa vezi cum in mers o sa vina capota pe parbriz din cauza "ca tabla aia se vedea aiurea si am taiat-o" Spor iti doresc Alex :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning