![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
1 Attachment(s)
cei chestia asta???:???:
|
Sunt niste "cerinte" care daca le faci ti se deblocheaza ce ai p acolo[masina,sa autosculptezi o roata,etc]...
|
ati observat ca nu puteti folosi savegamurile ? si am incercat si varianta cu Hexeditor si sa modifici serial`u cu care a fost jocu instalat si tot nu merge :(
|
pai chiar nu e nevoie sa iei savegame-uri de pe net... adica in 2-3 zile max termini jocul daca te tii de el. si cred ca poti folosi savegameuri anterioare daca pui serial number de pe savegame in joc :)
|
Eu am terminat jocu in aprox 8-9 ore[nu am jucat in continu]...
|
2 Attachment(s)
Say it ain`t true:-)
|
am incercat sa pun serial numberu de la savegame si nu o mers.
Code:
0000003c:36 45 54 42 36 35 36 4e 39 52 42 38 4c 39 52 4c 6ETB656N9RB8L9RLARLD |
1 Attachment(s)
si murcielago meu..
|
Quote:
|
va fac eu salvarile daca vreti...id keops_andrei
|
ovvy pai daca mai sti cu serial ti-ai instalat jocu atunci nu :D ca folosesti acelasi serial , vb pe mess si facem cumva :D
|
1 Attachment(s)
Poate intereseaza pe careva sa isi faca coperta la DVD-`u cu NFS CARBON :D
|
se vede k e pusa aia acolo...puteai macar sa nu o sketch-uiesti atat pe fata ;)
|
asa am luat-o de pe net :D
|
Mai frate... Nu pot sa inteleg cum altii au terminat demult jocul, iar eu ma chinui sa trec de 2%? Fara gluma, nu pot sa trec de Free Roam! Va vine sa credeti? Nici nu stiu ce trebuie sa fac acolo... Uneori sunt singur, alteori cu gasca pe care, dupa un timp sunt nevoit sa o parasesc din pricina politiei care nu ma lasa in pace. Dintre toti concurentii doar pe mine ma urmareste. Asa e normal?
De asemenea nu stiu cum functioneaza acele triunghiuri portocalii de pe harta care cica te scapa cumva de politie. Deocamdata ma multumesc cu un raspuns la cele de mai sus. Dupa ce reusesc sa trec mai departe voi reveni. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning