![]() |
Re: BMW E30 Braila/Galati
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
baietii ma scuzati ca va poluez admosfera din threadul asta, caut de mult timp locasul pt trepte de viteza, nici macar nu stiu cum se numeste...va arat prin poza incercuiesc obiectul :D , daca stie cineva unde as putea gasi sa cumpar...sau daca are cineva, sau mai bine fac prin comanda la un strungar
|
Cauta la reprezentanta Lamborghini ca gasesti sigur, daca nu la Popescu 3 la 1leu. Tiganeala e ieftina. O sa te tina de toti banii. Daca tu crezi ca poti pune asa ceva la e36 sau la oricare alta masina, inseamna ca ai timoneria rupta.
|
Quote:
|
mersi gtr-ule m-ai luminat, daca nu o sa mearga sau nu da bine evident ca nu am sa pun chestia asta, am nevoie de un sfat sau o idee mai detaliata mai intelegatoare, nu gen ca "vai pui asa ceva pe E36", vezi ca sunt pisicute cu motorizare honda, sau camaro cu motor M5...alea ce cauta acolo? multe masini cu eleron tip M, nu neaparat BMW...
|
Uitati ce fac unii oameni! https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...-e30-tech.html
Si produsul final http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10394698.html |
piesa. este unul din fundalurile mele pe pc.
|
Prea frumoasa.
Cred ca toti am face asa ceva daca am avea bani.. |
Amin! Ceva deosebit!
|
Foarte foarte frumoasa masina! respect!
cred ca inginerii aia care au proiectat ursu si-au dat drumu in cosciug pana cand au gaurit lemnu si-a imbibat pamantu de-au crescut galbenele!! |
Quote:
|
yul-ule..asta a sunat cam ..pervers!!!:))))))))
|
3 Attachment(s)
si totusi mai frumos da rosul decit galbenul ala;)
asta este parerea mea.nop domnilor?! intre rosu si galben ce preferati voi?! i-a sa vedem pareri!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning