![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
Masina e cumva pe la Sannicolau ? Am vazut in trecere parcat un 5-ar DOG..
|
A fost azi toata ziua :D dar daca ai vazut-o in ultimele 2 ore era alta ca a mea e acasa :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Maine vine toba sport si maneta de semnalizare cu BC ! sper sa le montez cat mai repede !! |
Hey ! Tot asa murdara este ?! :D
|
3 Attachment(s)
Am spalat-o azi in TM dar degeaba ca aici la mine se pune praful imediat ..
A vanit toba si mateta cu BC :shock: Treaba e ca e de E46 dar am avut o surpriza la marca tobei :shock::shock: e Eisenmann !! S-au mai adumat problemele la cazan ... acum pe langa ca consuma curent in repaus am aflat ca nu incarca cat trebuie ... a doua problema o rezolv usor ca am alt alternator dar prima ma macina de 2 ani deja :D |
Quote:
pune-o sus rapid și fă un filmuleț! |
e vremea stricarii alternatoarelor :)) si eu l-am schimbat saptamana trecuta.
|
Quote:
UP UP UP cu ea:shock::shock:!Era mult mai frumos daca ai fi avut 2 sa-i faci evacuarea dubla style M5!:twisted: |
Quote:
prima problema se rezolva cu 1000e usor gaz gaz gaz :))) vei fi multumit te asigur, am avut si pe logan si pe bora , nu vei simti diferente vei avea 12 injectoare pe masina :)) v12:P |
Quote:
Asta pentru ca nu ti ai dat interesul , cauta un electrician priceput si sa iti ia instalatia la puricat :P |
Quote:
Quote:
Maine il schimb cu cel vechi si verific incarcarea iar . Am de schimbat si un switch la pedala de frana ( mersi und_Alex ) :D Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
E vreun modul in scurt si verifica si cablul de plus din spate , oricum intai pune alternatorul la punct , verifica voltajul pe circuit si vezi daca mai ai variatii . Sau inchide masina si masoara pierderea totala de curent. |
nu-mi spune mie de ghinion ca nici nu stii ce e ala :lol: mi s-a spart un cot, l-am schimbat si mi s-a stricat senzorul de la volanta, am schimbat senzorul de la volanta, s-au dus sondele lambda, amandoua odata, am schimbat sondele, s-a dus alternatorul si cand am vrut prima oara sa deschid capota sa ma uit pe acolo cum merge treaba mi s-a rupt cablul de la capota, mi-e frica acum cand il schimb sa nu crape altceva, trebuie sa ma duc la biserica urgent :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning