![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Foarte misto colectia de Smarturi:-P aveam si eu in plan o asemenea colectie,dar m-am razgandit si am vandut temelia ei(Roadster Coupe-ul ca al tau). Dar imi plac foarte mult.....;)
|
frumoase machete mai ai! Pozele cu ferrari sunt geniale din considerentul ca machetele sunt geniale :evil_laug ... sa nu mai vb. de Smart-uri care-s simpatice foc. Totusi, puteai sa-l bagi si p-ala rosu. :poke:
|
Fotografii extraordinare !... insa cele cu Ferrari m-au dat gata.
|
Ma bucur ca v-au placut si buburuzele. Urmeaza si machete mai "serioase" in curand. evil_laug
|
Superi tari :D , si la cat ai dat pe ele ma gandesc serios sa le iau si eu :D
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Niste poze de azi: Ford Expedition - Ut Models / Ford Mustang GT - AutoArt
|
Ador Ford Expedition, au niste prieteni din Germania...tu o ai macheta, superba felicitarile mele:!::!::!:
Mustang la fel superb, frumoase machete mai ai:!::!::!: |
Ford-ul parca ar fi pe mana celor de la TopGear, facand niste teste offroad. Ai pus macheta pe "scobitorile" acelea... mie mi-ar fi fost frica sa nu crape una... era cam arcuita. trebuia sa te apuci sa calculezi cat rezista la incovoiere lemnul :lol: :lalala:
Cat de mult inseamna pozele in natura cu lumina din belsug :woowoo: |
Doua machete foarte reusite, si un set de poze care le scoate in evidnta toate calitatile, nu ai ce sa vrei mai mult. Bravo, atat pentru poze cat si pentru achizitii !
|
ford expedition - frumos model.... macheta care are o gramada de ani vechime si arata mai bine decat unele modele din vremurile noastre....
|
Frumoase pozele, ai facut niste photosessionuri super in ultima vreme (Ferrari, Smart, Ford) La Ford Expedition pe offroad sunt mai frumoase pozele, dar nici Mustangul nu-i mai prejos. Vad ca e o idee buna sa pleci cu un Mustang undeva si sa-ti iei si Expedition`ul in caz ca dai de offroad :lol:
|
Ma bucur ca va plac si pozele astea. Au fost pozate in paralel tocmai pentru a se vedea diferenta mare dintre dimensiunile lor. Mustang-ul nu e deloc o macheta mica, fiind aproape cat un Audi A6, dar pe langa Expedition pare de jucarie :D.
Pana mai vin din machetele comandate am mai refacut cateva poze cu cele deja prezenta in colectie. ps: radu lasa vrajeala si scoate "porcele" afara. |
1 Attachment(s)
Mi-a venit si mie o macheta in seara asta: H2 - Highway61. thank you promo ... 8)
|
Hai cu "tancu" la prezentare!!! Il vreau in noroi pana la gat 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning