![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau
pai acum ziceti si voi? da adevarul este ca da mai bine asa dar acum e prea tarziu sa o bag inapoi in service la vopsit , nu stiu daca mai pot face ceva momentan, poate sa incerc eu o combinatie ceva nu stiu! dupa ce fac ceva sunteti buni dar inainte nu ziceati si voi ceva?
in fine sa vad ce pot face! tre sa montez pragurile zilele astea.... capota este gata pe vineri! |
apropo de contraripi din alea ar trebui sa iti pui oricum ca sa nu iti mai manance din tabla apa care sare de pe roti. la mine a facut gaura rugina in aripa stanga fata iar clopotul de la roata stanga spate s-a dezintegrat de la rugina. ar fi pacat sa iti rugineasca si a ta.
eu is patit si pe puntea fata si pe spate. mai bine sa sara apa de pe roti pe plastic decat pe tabla ta. numai sa nu se frece anvelopele tale de acele contraaripi in caz ca is prea late sau daca o mai cobori. |
f frumos !!! imi place mult , dar parca jentile nu sunt cele potrivite :???:
|
Taurasule sper sa nu te superi pe mine ca ti-am facut observatia aia ! :( Nu era cu rea intentie pt. ca-mi esti prieten si vreau sa-ti iasa masina de nota 10 ! Stiu ca e usor de comentat de pe margine si nu vreau sa fac asta, am incercat doar sa-ti dau o idee ! In speranta ca nu e prea tarziu iti dau o idee si pt. fatza, cand o sa-ti monteze capota cred ca se poate pune in practica daca izoleaza bine si dau cu 200 de grame de vopsea :
https://img56.imageshack.us/img56/9394/tau45gl.th.jpg Succes ! |
:D Daca tot ti-am lasat capota mea cateva zile poate mi-o lasi si tu dupa ce o termini ;)
|
tu dai cu glaspapir pe nr alea? :lol:
pe la mare mergi prin vreo statiune anul asta? poate apuc sa vad si eu masinuta "live" poate faci o poza la spate si pe lumina ca din cate vad eu cred ca se reflecta supermarfa decorul in el. bling bling :D P.S. Uneste-mi te rog posturile pt ca din cauza ca nu pot edita decat 5 min iese ce se vede. |
A iesit bine bine ... marfa rau se vede spatele ... zi`mi te rog de unde ti`ai luat oglinzile si cati bani ai dat .. plss .... bafta
|
Io nush, da dupa cum se vede in poze cel putin, io zic k trebuia sa nu-i vopsesti stalpii spate in negru. Da asta e o parere, si din ce se vede in poze, de obicei in realitate arata mult mai bine orice masina.
|
Quote:
Dak ai zice dinainte c vrei sa-i faci, poate am fi si noi mai de folos, dar asa...ne trezim cu surpriza si normal k fiecare are ideile lui;) |
Tau-le am ramas fara cuvinte man.Fata de cum arata innainte cu dungile alea 2fast 2furious acum nu se poate compara.Chit ca nu sunt posesor de dacie dar intotdeauna am avut respect fata de doua dacii din bucuresti :D
1-TAU 2-SGM |
arata mai fain cu pragurile aste sunt mai finute
|
da..ai de munk la ele nu gluma:D park vad k o mai vopssti odata:D
succes la treaba |
arata super bine pragurile..... ai ceva de munca la ele
spor la treaba |
pai....Dacia lui Tau se transforma in OZN ... sau devine cu adevarat regina styling`ului ...este cea mai frumoasa dacie 1310 ... si pot sa zic k are cu ce sa se laude ... arata super ... poate cand vin si stopurile pe led ..si capota ..proiectul se va apropia de final .. pana atunci .. mai e .... si acum iti zic k si fara ele E CEA MAI FRUMOASA DACIE 1310 ... BESTIAL :D :D bafta in continuare
p.s : parca i`ar trebui o noua vopsire :lol: :lol: :lol: |
Robeeeeert ce faci frate??? ai montat pragurile invers :cry: :cry: stangul trebuia sa fie in partea dreapta, cum le aveam eu pe alea vechi
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning