![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Beeetoooonnn Enterprise !!!!! "Oltcit" "Oltcit" :D :D :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
11 Attachment(s)
Azi va prezint ceva mai iesit din comun:
Excavator Liebherr 1120 (~1/43) Fabricatie necunoscuta Copie Mercedes (1/24 as zice) Facuta in Rusia.. cred - ca mine de veche :lol: |
Chiar azi ma uitam pe okazii si am vazut cea albastra, o aveam si eu cand eram mic, si daca o caut cred ca inca o am :-D. Asta e din seria "pusca si cureaua lata" la machete :lol:. Fain si escavatorul, te iei si tu cu Calin de mana si faceti autostrada aia odata sa nu mai fac 5 ore din Tm in Cj :-P
|
Am cautat-o si eu acum pe okazii si am gasit-o, a lui e mai intreaga decat a mea. Si se pare ca e facuta in China, cine isi mai aducea aminte :lol:
La asfaltari m-as baga ca se castiga bine :lol: PS Creative, azi am comis-o... JOS TEXTILA!!! |
Nu cred :shock:! Baga o poza!
|
Foarte tare excavatorul :)) Vb cu calin79 poate iesiti impreuna pe campurile mioritice sa faceti bani :)))
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Asa cum v-am promis, am facut niste poze de grup. Pentru azi va prezint grupul 1/24 8) |
Imi plac foarte mult toate! Am vazut pe acolo un RX-7, cand il prezinti? Iar chestia aia mica, mica e un Fiat 500, nu:lol:? Ala sigur nu e 1/24, pentru ca in comparatie cu celelalte...
Felictari;-) |
Frumos domnule, asa colectie sa tot ai !
|
Fan Cooper, superb!!!
Vad ca au aparut si utilaje, astept prezentari cu 1/24!! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cum te stiu si pe tine inalt, noi doi nu am incapea in ea decat cu trapa trasa :lol:
|
Frumoasa colectia 1:24. Chiar ca mic acel fiat500 vechi ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning