![]() |
Pariu Negru & Heparu
Pentru ce care m-au contrazis !!!
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...362#373362---- Va rog cititi !!! Raspuns final daca puneam pe o mie de euro luam bani asha ...... na |
pai baietii daca vreti sa facem un singur model tip ar trebui sa fie facut de cineva care are mai multa experienta ca ar trebui sa iasa ceva foarte bine. acum voi hotarati. asteptam pareri:D. Crazy Drivers Buc team.
|
dc nu ai pus pariu? :D :D :D
|
ar trebui unul dintre cei mai mari din club sa stea pe idu CrazyDrivers. acolo sa il trimita catre presedintele filialei.
|
Da....faza cu idu de mess e buna ...dar pe idul ala de mess trebuie sa stea cineva care sta pe mess mai tot timpul ...Ar fi bine k idul sa fie facut iar acesta sa fie incredintat la mai multe persoane , sau sa fie facut un ID pt fiecaere orash in parte ...spre exemplu : Crazy_Drivers_SV sau Crazy_Drivers_B sau Crazy_Drivers_BC ...iar cel care sta pe idul respectiv sa isi puna numele la staatus ...k sa jtim cu cine vorbim...spre exemplu : Crazy_Drivers_SV - SemeCristian sau Crazy_Drivers_B-Aditza ...deoarece cineva poate sa vb cu unul dintre cei care stau pe id intro seara ..iar a doua zi sa vb cu altcineva ..deci lumea sa jtie cu cine si ce se vorbeste .
Apoi cu faza cu ce punem acolo la link ...e mai bine momentan sa punem www.Crazydrivers.net si linku de pe 4tuning ..iar cu numerele de telefon faca fiecare cum vrea . La faza cu designu ..incercati sa faceti fluturasul cat mai fluent si mai citetz sa se imbine oarecum si culorile sa fie in ton nush ...pana la urma am sa incerc sa fac si eu o varianta . |
vom face o alta varianta a fluturasului! imi place ideea cu un id de mesager pentru fiecare filiala!
p.s. ma incata f mult ca lumea se imiplica intreaba asta! acum ma bag la facut fluturasi :p!!!(ideea este ca nu prea ma pricep dar ma perfectionez) RSEPECT!!! |
eu propun pe bucuresti sa facem 2 id'uri!unul sa il folosesc eu si unu adytzu! avand in vedere ca noi suntem mai mereu online!
decizia id'urilor propun sa ramana, la latitudinea filialelor din fiecare oras! RESPECT!!! |
gata baieti filiala bucuresti are 2 id
crazy_drivers_buc_micdarau crazy_drivers_buc_adytzu acum sper sa avem cu cine vb pe aceste id-uri :D :shock: :D Crazy Drivers Buc team |
1 Attachment(s)
si aceasta este ultima varianta! am facut-o asa cum am stiut!
ca de obicei! astept pareri! cred ca este un inceput! |
intrebare pt moderatori!
oare nu credeti ca ar trebui sa se mai stearga din posturile mai vechi? am observat ca sunt posturi din iulie 2005 si pe langa mai sunt posturi care sunt inutile (exemplu acest post) asta e parerea mea... daca deranjez pe cineva ... SCUZE
|
mai baieti felicitari pt c ati facut dar dupa cum au zis mai multi din club incercati sa folositi majini din club.... pt ca este vb de clubu Crazy Drviers .. tre sa le aratam cateva majini sa vada ca nu avem numa dacii sau cine stie ce! am vazut ca altii au atasat deja poze cu masini de la noi din club!
|
as
Arata bine, dar noi nu ne-am gandit la ceva....la costurile pe care trebuie suportate pt a le printa. Este fff mult color sau aveti voi pe cineva la o tipografie sau un xerox color care sa poata face ceva la un pret mai mic?
|
1 Attachment(s)
in urma dezbaterilor purtate intre bine si MicDaRau am ajuns in sfarsit la ce ne-am propus cu ceva timp in urma. fluturasul ce va aduce membrii noi in bucuresti! si nu numai este gata in sfarsit :D acum asteptam parerile voastre. respect si salutari din capitala
|
kamikazeee asta e reclama! unde ai vazut tu reclame corecte:D!!!!
oricum eu spun ca a iesit destul de bine!!! probabil ca o sa facem la un xerox color la niste preturi ceva mai reduse!!! vedem!!! |
vreau si eu un tricou xl,nr B-37-VJX si sticker pt parasolar.pt detalii dami pm
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning