![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Ne-ai obisnuit numai cu machete superbe in ultimul timp. Meriti numai laude. Felicitari ! Foarte tare si GT R.
|
Modelul autoart este mai bun. La asta parca vopseaua e cam groasa si capota se deschide (lufturile ar fi ok daca asta ar fi 1/18 dar nu e si sunt prea evidente... mai bine lasa capota inchisa). :-)
In rest macheta e buna dar as opta (parerea mea) pentru versiunea AUTOart sau (de ce nu ?) versiunea Ebbro. :D |
7 Attachment(s)
Va multumesc pentru aprecieri ! Intr-adevar macheta are si plusuri si minusuri, na... nu e perfecta:D
Azi avem: Citroën Xsara WRC 2005 S.Loeb/D.Elena (Winner of Rally Monte Carlo) Produsa de AUTOart la scara 1/43, macheta nu m-a atras la inceput, dar mi-am schimbat radical parerea odata ce am avut-o in mana. Vopseaua si decalurile sunt perfecte, interiorul este superb realizat - rollcage, scaune scoica, roata de rezerva (nu am reusit sa-l surprind asa cum as fi vrut in poze, asa ca m-am lasat, ori fac o poza buna ori nu - promit insa sa revin cu poze mai bune). Despre masina reala, in opinia mea, una dintre cele mai bune masini raliu contemporane. Enjoy! |
Asta da macheta superba!:oops:
Bafta in continuare la colectionat! |
Nu pot spune decat impecabila si superb realizata, bravos:!::!::!:
|
Ca admirator de Nissan R32, R33, R34, etc... nu pot trece cu vederea pe cel prezentat de tine;)... de asemenea nici Z-ul nu e mai prejos...
|
Superb Citroen-ul. Bravo, la cat mai multe !!! ;)
|
9 Attachment(s)
Va multumesc de aprecieri baieti;)
AUTOart 1/43 1959 Chevrolet Corvette Stingray O macheta foarte reusita in opinia mea, de la vopsea la detalii. Enjoy! |
Arata foarte bine Stingray, vopseaua impecabila, cat si culoarea, de detalii ce sa mai zic, e superb. Felicitari.
|
Pe asta o ador, e reusita din toate punctele de vedere, felicitari si pentru poze:!::!::!:
|
Sa cad de pe scaun nu alta, este megafaina macheta ca si pozele nu mai am cuvinte.:shock::shock::shock::shock:
|
O macheta fenomenala ! Detalii foarte bune, culoare super (pe negru ar fi fost foarte eleganta, dar si asa imi place, mai "sportiva") Felicitari, superba colectie de 1/43, mai asptept astfel de frumuseti :-)
|
Ori am inceput eu sa uit ori de asta nu m-ai avertizat, dar vorba lu Edy noroc ca scaunul meu se lasa pe spate! Superba man, culoare model realizare, BRAVO! De Citroen zic cu intarziere, super fain si ala.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|