![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
Quote:
poate asa o fii luat omul masina dar ... |
kitz, nu cred nici eu.... decat daca mi or fi pus oamenii parasolar din greseala si nu stiu eu....
Deci crede ma, ca daca ei spun ca nu , inseamna ca nu...daca il mai vezi, fa i o poza ceva...ca ai facut lumea curioasa. |
SURPRIZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:))))))
|
era golfu meu:)
|
Quote:
|
Quote:
sa va detali despre parasolar :era rosu ,lat si scria SHADOWS cu alb |
Quote:
|
Quote:
|
Astept cu drag....nu ma asteptam totusi sa iti ia atat de mult pana sa imi dai o replica :) oricum eu am zis ca seamana motorul cu al tau..nimic mai mult! Ti am cerut odata seria si codul motorului....te ai facut ca ploua! Nu am nimic cu tine ...si am recunoscut de la bun inceput ca ai fost mai bun! Sunt totusi putin in dubi in anumite privinte...dar asta e doar problema mea..si asa va ramane! Succes in continuare!
|
Quote:
MS |
Quote:
|
Deja au aparut "chinezariile"??:) Am mai vazut eu de astea asa...gen NFS si de alea...:))
Deja sunteti copiati... |
:))))fiecare e liber sa faca ce vrea....de aia nu mai putem noi...apropo...astept sa vad cum dau suspensiile elea noi pe masina ta lupalb
|
Quote:
Intrebare pentru PEE, daca nu citeste el, intrebati-l voi va rog, ca eu nu am numaru` lui: Te pricepi sa schimbi niste arcuri pt masinuta mea? si daca da, cat m ar costa si cand am putea sa ne apucam, si cam cat ar dura? L.E. E numa` vina lu` Emil ca imi pun astea pe masina...deci domnu` ICE, sa fiti mandru de dumneavoastra :lol:8) |
Quote:
pee nu are elevator...dar iti pot recomanda pe iorgulescu dupa strada cu spalatoriile...lucreaza bn si ieftin....mie pt toata suspensia (arcuri + telescoape) imi ia 220 roni....acum daca tu vrei doar arcurile...banuiesc ca este mult mai ieftin...sper ca ti`am fost de folos... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning