Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Concurs (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/141017-concurs.html)

Andreynyo 01-09-10 19:19

Re: Concurs

Haideti cu poll'ul!!:D

golf.gti 01-09-10 19:22

nu poti avea incredere in astia

ma las deja

Andreynyo 01-09-10 19:24

Acuma poate a intervenit ceva,poate se mai intarzie,dar eu am incredere in continuare ;)

cozmin23 01-09-10 19:51

nu va mai agitati atat ca o sa se faca si pollul...intotdeauna sa facut mai tarziu asa ca stati calmi si astepti.....bafta tuturor........:lol:

..::AnDy007::.. 01-09-10 20:24

pai data viitoare ar trebui sa aminteasca cineva ceva in genul: pollul se va face pe data de 17 09 2010 CU ĪNTĀRZIERE:20 09 2010 lol
glumesc si eu mereu se face cu cateva ore mai tarziu mai dar fiti si voi ingaduitori...poate omul are de rezolvat chestii importante..

ANDR31 01-09-10 21:43

Deja ma calcati pe nervi. Voi nu aveti altceva de facut inafara de a urmari din minut in minut daca nu cumva a fost facut poll.ul ??? Am mai spus doar ca postez poll.ul cand am eu timp, nu cand vor unii si altii + ca azi este ultima zi in care se posteaza masina data ca tema, normal, un poll se face dupa ce expira timpul de lucru, dar vad ca unii sunt destepti sau doar sa dau importanti.
Pe acest forum nu este mai 'tare' userul cu cel mai mare rank, ci, acela care posteaza cu folos, asa ca mai usor cu off topic.ul, pentru ca nu activez degeaba pe aici.
Daca totusi vreti sa anuntati ca este ultima zi si ca urmeaza sa fie facut poll.ul nu trebuie sa va bagati toti in seama, pentru ca poate posta chestia asta cel care a dat tema.

Andreynyo 01-09-10 21:48

Gata gata...vad ca tu te agiti muult mai tare,nu noi!Asteptam poll!

golf.gti 02-09-10 07:39

vad ca e 2 sept si nu a fakt poll nu are timp 3 minute sa il faca

..::AnDy007::.. 02-09-10 12:12

vedeti ma ca s-a facut?
link aici: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...ord-focus.html ca sa nu mai fie comentarii de genu"de ce nu sa postat aici un link

ANDR31 02-09-10 12:32

Mersi andy pentru ajutor ... vroiam sa postez oricum link :D

@golf.gti - reciteste ce am scris in postul de aseara, poate nu ai inteles ce trebuia.
Inteligent mai esti tu, chiar crezi ca totul se face asa, cum ai clipi din ochi ??? Pentru un poll de genul celui postat pentru concurs ai de lucru cam 20 min.

@Andreynyo - cum intorci vorbele de pe o parte pe alta :???:
Eu nu ma agit, ci doar incerc sa mentin topicul curat si fara "bugg.uri". Pe de alta parte ai uitat ca de la inceputul concursului cu focus ai postat constant intrebari sau afirmari stupide gen:
Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 3610039)
Chiar asa,azi e 25! Sau poate nu se mai ocupa nimeni de concurs?:sad:

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 3612192)
Acu' hai sa nu facem teoria chibritului,va rog,lasati pozele sa vorbeasca,nu voi!

N'ai cu cine. Asa a fost de fiecare data, totul mergea bine si lumea se intelegea, cand apar de.odata unul-doi useri care se cred mai tari ca Mos Craciun :x.

JuST_GiuGiu 02-09-10 22:14

NU va mai umblati in pene atat ca nu e chear asa usor sa faci un poll....
Mai ales cand sunt multe masini!Plus ca poate ANDR31 o fii avut alta treaba(o fii in spital,o fii plecat)......Daca are intarziere o zi-doua nu e mare chestie!!!
Toata lumea are treaba in ziua de azi!!!:twisted::twisted::twisted:
Daca mai e vrun nemultumit de acum incolo nu il mai bagam in concurs si gata ca nu stam sa ne certam cu toti pro...!!

Andreynyo 03-09-10 09:32

Vai,vai...cum va agitati voi muuult si bine...vad ca mai nou,daca exista un nemultumit,nu il mai bagati in concurs,oare e bine asa?Nu ma astept la un raspuns din partea "profesionistilor",a fost o intrebare retorica.

dolb 06-09-10 12:25

Quote:

Originally Posted by ANDR31 (Post 3628796)
Inteligent mai esti tu, chiar crezi ca totul se face asa, cum ai clipi din ochi ??? Pentru un poll de genul celui postat pentru concurs ai de lucru cam 20 min.
.

Scuza-ma dar un poll de 10 concurenti , cu tot cu poze si ce ai acolo il fac in maxim 2 minute.

capa` 06-09-10 13:27

Urmatoarea tema este : Lexus IS300 / Toyota Altezza
Termen limita : 13 Septembrie .

..::AnDy007::.. 06-09-10 14:44

4 Attachment(s)
vin eu primu cu tuning mai cu bun-simt:

All times are GMT +2. The time now is 11:44.

- Copyright 2026 4Tuning