Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Gabi 23-11-06 14:49

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Cum vorbeste Edi ca un om mare :lol: si cata dreptate are ! :)

Ana Ionescu 23-11-06 14:51

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 633967)
asa spune fiecare fata ca are in plus fata de alta..crede-ma... si da ! crezi ca e limita la iubire? eu nu stiam asa..deci cum ai iubit o data mai poti iubi pana mori (ca baiat) doar ca noi baietii cel putin la mine nu punem la sufleet f mult o relatie incat la despartire sa ne urcam pe pereti ca voi,ci suferim pt ca am fost dezamagiti atata tot ..

te inteleg...dar crede-ma ca nu o zic eu personal.El si pana si ea recunoaste...inca cv el chiar a iubit-o si a facut multe lucruri din cauza ei...acum din fericire s-a potolit..dar crede-ma ca nu am mai vazut un baiat asa...eu nu inteleg de ce in perioada aia nu vroia sa re nunte la ea dar nici la mine...tu ce zici?

Ana Ionescu 23-11-06 14:56

Quote:

Originally Posted by BMWPower (Post 634008)
@ ana, da mai poti iubi si a 2-a oara si a n-a oara, si chiar mai intens. Ok acum in general fetele spun...nu ma mai compara pe mine cu aia,eu nu sunt ca celelalte si experienta mi-a aratat ca asa este, din pacate in sensul rau, sau o fi fost doar 'norocul' meu ca urmatoarele au fost mai 'bitches' decat ex-
:) acum @ baietii fac pariu ca multi ati avut o relatie cu o fata care avea deja prieten dar se cam saturase de el, asa e? Atunci va simteati bine,nu? taking the lead :p, eu de multe ori mi-as fi dorit o astfel de relatie in care sa fiu cel care pune coarne decat cel caruia i se pun...stiu egoist dar life's a bitch and then you die. La sfarsitul unei relatii mai de durata...primele 2 sapt sunt de cosmar,mai rau decat lasatul de fumat,ai parte de toate sentimentele de la dor pana la ura, dupa aia incepi sa te aduni te mai gandesti destul de des la el/ea dar trecator.Ce trebuie sa faci? abtine-te de la orice,sa nu incerci sa afli ce face pt ca mai rau vei suferi,sa nu o/il lasi sa afle ce faci, ignoranta totala este rasp. nu incerca sa te dai viteaz cum ca o duci super si ai 10 gagici ca iti iei plasa. Dupa vreo 3 luni te v-a cauta dar las-o cum a cazut e cel mai bine...too late :) Arata-i ca when u'r gambling u sometimes loose. Uite ce fac batranii cand nu se duc la munca dau sfaturi de 2 lei :))

Ms mult...am incercat dar la mine nu dureaza 3 luni ...dupa 2-3 zile ma cauta...si nu pooooooot sa-l ignor...oricat as incerca nu pot

Mustang 23-11-06 15:34

Quote:

Originally Posted by Ana Ionescu (Post 634029)
Ms mult...am incercat dar la mine nu dureaza 3 luni ...dupa 2-3 zile ma cauta...si nu pooooooot sa-l ignor...oricat as incerca nu pot

:lol: :lol: :lol: :lol:
that's funny ...
come on ... daca ar fi vb sa nu mai discute el cu tine ... si tu sa il iubesti ... s-ar zice ca ... dap ... se poate intampla

dar daca tu vrei sa ii intinzi papucu' ca sa i-l oferi ... nu ai cum sa lasi garda asa usor jos ...

Eugen_TL 23-11-06 15:36

eee nu poti...am trecut si eu prn asa ceva..dupa o perioada o sa-ti placa sa te joci cu el =))) sa fii fata rea chiar daca tii la el f mult..pur si simplu iti va fa placere sa-l chinui..pana cand nush :) BMW ai dreptate..se satura ele dar totusi nu renunta..obisnuinta e de vina

Trixi 23-11-06 15:55

D-l BMW zice f bine...as mentiona,in liniste aici,daca m-i se permite:oops: ...k de obicei,dupa ce se termina o relatie mai lunga..si oricare propune sa se mai incerce..in gen se mai incearca ;) ptr k e foarte greu sa te impaci cu gindul k ceva ce cindva era atat d magnific,pur si simplu nu mai functioneste!;)

Gabi 23-11-06 15:59

Da' s-a gandit cineva ca persoana pe care o iubesti nu o uiti niciodata, ci doar treci peste acea despartire? :roll:

Ana Ionescu 23-11-06 16:47

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 634115)
Da' s-a gandit cineva ca persoana pe care o iubesti nu o uiti niciodata, ci doar treci peste acea despartire? :roll:

dap ai dreptate.dar cand persoana aia iti face atatea deja nu mai e iubire ci ura...oricum eu cand e vb de el am o rabdare infinita si il voi astepta toata viata daca este nevoie sa se hotarasca ce vrea de la viata:*ms mult de ajutor

Gabi 23-11-06 16:59

Quote:

Originally Posted by Ana Ionescu (Post 634188)
[...] dar cand persoana aia iti face atatea deja nu mai e iubire ci ura [...]

Soro, eu am trecut printr-o faza de *** si... nu pot spune ca o urasc, ci mai degraba ii multumesc :) Daca nu isi dadea arama pe fata, urma sa fac cea mai mare prostie pe care as fi putut s-o fac in viata asta, asa ca... Bine, cazul meu poate e unu' la X oameni, si pentru multi, ceea ce-ai spus tu chiar e valabil.

Cat despre asteptatul toata viata... eu zic sa te razgandesti, ca esti tinerica (si probabil si frumusica :lol:). Ai toata viata inainte si nu se merita sa-ti pui ambitia (pentru ca eu cred ca despre asta e vorba) de acum...

Bafta multa ! :wink:

BMWPower 23-11-06 21:33

ok copii si nu uitati ca o relatie in care este implicata si dragostea este ca un portelan fragil pe care multi din lipsa de experienta il considera unbreakable, de multe ori ne jucam prea dur cu el, de multe ori reusim sa il prindem in cadere dar atunci cand mai devreme sau mai tarziu ne ajunge oboseala si nu il mai putem prinde la timp, realizam efectele arogantei noastre dar e prea tarziu, e deja tranformat in sute de cioburi. Nu v-a mai fi niciodata ce a fost oricat de mult ne-am chinui sa il lipim. Tot timpul vor exista suspiciuni cum ca celalalt a ascuns unele piese cat timp au fost imprastiate peste tot :) asa ca in concluzie e mai bine sa lasi trecutul acolo unde ii e locul, a nu se intelege ca trebuie ingropat pt ca trebuie sa mai avem si de unde invata, nu? si sa fii cu mintea tot unde ii e locul adica in prezent. In fine se poate compara si cu o masina lovita frontal cu lonjeroanele stambe dar am zis sa fiu mai poetic :P

Hori 25-11-06 00:50

Quote:

Originally Posted by Ana Ionescu (Post 634022)
te inteleg...dar crede-ma ca nu o zic eu personal.El si pana si ea recunoaste...inca cv el chiar a iubit-o si a facut multe lucruri din cauza ei...acum din fericire s-a potolit..dar crede-ma ca nu am mai vazut un baiat asa...eu nu inteleg de ce in perioada aia nu vroia sa re nunte la ea dar nici la mine...tu ce zici?

eh ... facea un fel de ... balanta ... adica in care parte trage mai tare balanta ... incerca sa vada ... daca mai merge cu exa ... daca e mai bine cu tine ... daca poate fara exa ... daca se simte mult mai bine cu tine ... si se pare ca .... (virgula) cu dumneata se simte mai bine ... so ... balanta a fost de partea ta ... ca va ve-ti mai desparti si impaca iar ... si el va mai discuta cu ea asta e altceva ... poate ca nu o uita chiar asa ushor ... dar oricum daca te-a ales pe tine ... tre sa ai rabdare .... sa nu-l impingi ... sa nu tragi de el ... lasa-l sa vada cu ochii lui ... ca degeaba ii deschizi tu ochisorii ca el tot cum va vrea o sa faca ... ;)

aleks 25-11-06 01:17

Quote:

Originally Posted by BMWPower (Post 634504)
ok copii si nu uitati ca o relatie in care este implicata si dragostea este ca un portelan fragil pe care multi din lipsa de experienta il considera unbreakable, de multe ori ne jucam prea dur cu el, de multe ori reusim sa il prindem in cadere dar atunci cand mai devreme sau mai tarziu ne ajunge oboseala si nu il mai putem prinde la timp, realizam efectele arogantei noastre dar e prea tarziu, e deja tranformat in sute de cioburi. Nu v-a mai fi niciodata ce a fost oricat de mult ne-am chinui sa il lipim. Tot timpul vor exista suspiciuni cum ca celalalt a ascuns unele piese cat timp au fost imprastiate peste tot :) asa ca in concluzie e mai bine sa lasi trecutul acolo unde ii e locul, a nu se intelege ca trebuie ingropat pt ca trebuie sa mai avem si de unde invata, nu? si sa fii cu mintea tot unde ii e locul adica in prezent. In fine se poate compara si cu o masina lovita frontal cu lonjeroanele stambe dar am zis sa fiu mai poetic :P

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:evil::evil::evil:
fac scandal, asta cu cioburile e teorema mea, am sa-ti cer despagubiri:lol:

dexter_20 25-11-06 13:19

A dreaq k la mine nu se potriveste nimic din ce scrie mai sus....Panarama aia nici nu vrea sa mai dea ochii cu mine,actualul ei(un chelner de discoteca ce sta in camin de nefamilisti) m-a boxat in discoteca(chiar la garderoba) pt faptul k cica am cautat-o. Asa e cand se cauta nod in papura. Chestia aiurea e ca eu cu aia am stat k prostul 1an si vreo 2 luni si am pus botu la prosteala ei,poate si ea la a mea....pana s-a plictisit. Ata ete. Acum stau calm si astept revenge day!

Mustang 25-11-06 14:37

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 636192)
A dreaq k la mine nu se potriveste nimic din ce scrie mai sus....Panarama aia nici nu vrea sa mai dea ochii cu mine,actualul ei(un chelner de discoteca ce sta in camin de nefamilisti) m-a boxat in discoteca(chiar la garderoba) pt faptul k cica am cautat-o. Asa e cand se cauta nod in papura. Chestia aiurea e ca eu cu aia am stat k prostul 1an si vreo 2 luni si am pus botu la prosteala ei,poate si ea la a mea....pana s-a plictisit. Ata ete. Acum stau calm si astept revenge day!

da' rupe-i bah ficatii ...
da-i-n plm de sclavi ... si pe el si pe ea ...

ps....va saluta baiatu' de la suceava :)

dexter_20 25-11-06 15:36

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 636283)
da' rupe-i bah ficatii ...
da-i-n plm de sclavi ... si pe el si pe ea ...

ps....va saluta baiatu' de la suceava :)

stai calm k deja s-a aranjat.....cand mai vin home se rezolva una bucata chelner nefamilist si prost.

All times are GMT +2. The time now is 08:47.

- Copyright 2026 4Tuning