![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Cum vorbeste Edi ca un om mare :lol: si cata dreptate are ! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
that's funny ... come on ... daca ar fi vb sa nu mai discute el cu tine ... si tu sa il iubesti ... s-ar zice ca ... dap ... se poate intampla dar daca tu vrei sa ii intinzi papucu' ca sa i-l oferi ... nu ai cum sa lasi garda asa usor jos ... |
eee nu poti...am trecut si eu prn asa ceva..dupa o perioada o sa-ti placa sa te joci cu el =))) sa fii fata rea chiar daca tii la el f mult..pur si simplu iti va fa placere sa-l chinui..pana cand nush :) BMW ai dreptate..se satura ele dar totusi nu renunta..obisnuinta e de vina
|
D-l BMW zice f bine...as mentiona,in liniste aici,daca m-i se permite:oops: ...k de obicei,dupa ce se termina o relatie mai lunga..si oricare propune sa se mai incerce..in gen se mai incearca ;) ptr k e foarte greu sa te impaci cu gindul k ceva ce cindva era atat d magnific,pur si simplu nu mai functioneste!;)
|
Da' s-a gandit cineva ca persoana pe care o iubesti nu o uiti niciodata, ci doar treci peste acea despartire? :roll:
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre asteptatul toata viata... eu zic sa te razgandesti, ca esti tinerica (si probabil si frumusica :lol:). Ai toata viata inainte si nu se merita sa-ti pui ambitia (pentru ca eu cred ca despre asta e vorba) de acum... Bafta multa ! :wink: |
ok copii si nu uitati ca o relatie in care este implicata si dragostea este ca un portelan fragil pe care multi din lipsa de experienta il considera unbreakable, de multe ori ne jucam prea dur cu el, de multe ori reusim sa il prindem in cadere dar atunci cand mai devreme sau mai tarziu ne ajunge oboseala si nu il mai putem prinde la timp, realizam efectele arogantei noastre dar e prea tarziu, e deja tranformat in sute de cioburi. Nu v-a mai fi niciodata ce a fost oricat de mult ne-am chinui sa il lipim. Tot timpul vor exista suspiciuni cum ca celalalt a ascuns unele piese cat timp au fost imprastiate peste tot :) asa ca in concluzie e mai bine sa lasi trecutul acolo unde ii e locul, a nu se intelege ca trebuie ingropat pt ca trebuie sa mai avem si de unde invata, nu? si sa fii cu mintea tot unde ii e locul adica in prezent. In fine se poate compara si cu o masina lovita frontal cu lonjeroanele stambe dar am zis sa fiu mai poetic :P
|
Quote:
|
Quote:
fac scandal, asta cu cioburile e teorema mea, am sa-ti cer despagubiri:lol: |
A dreaq k la mine nu se potriveste nimic din ce scrie mai sus....Panarama aia nici nu vrea sa mai dea ochii cu mine,actualul ei(un chelner de discoteca ce sta in camin de nefamilisti) m-a boxat in discoteca(chiar la garderoba) pt faptul k cica am cautat-o. Asa e cand se cauta nod in papura. Chestia aiurea e ca eu cu aia am stat k prostul 1an si vreo 2 luni si am pus botu la prosteala ei,poate si ea la a mea....pana s-a plictisit. Ata ete. Acum stau calm si astept revenge day!
|
Quote:
da-i-n plm de sclavi ... si pe el si pe ea ... ps....va saluta baiatu' de la suceava :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning