Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

pustiu_FUG 08-10-10 08:27

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

Back:D, portbagajul nu v-a ramane asa oricum, il paste o modificare subtila:D
Pana atunci astept coletul cu electrica ca sa arunc manivela:lol:

Alex30 08-10-10 12:20

Hai ca ai inceput bine...pune mana si sterge banda aia adeziva care a ramas pe portbagaj. Emblema aia degeaba ai vopsit-o ca zboara ea de acolo :lol: la fel si stergatoru... stii tu :)).

pustiu_FUG 08-10-10 13:42

Decamdata emblema v-a ramane scrisul o sa sterg azi sa se faca mai cald:lol:, nu dau jos si emblema si stergatorul momentan pentru ca o sa modific si portbagajul si nu il vopsesc de 2 ori( la ce frig e afara) :)))

B-99-SAA 09-10-10 13:09

Aaaaa pai in cazu asta tre sa discutam, sa vedem si noi ce ai in plan, poate venim cu vreo completare :D

pustiu_FUG 10-10-10 15:20

4 Attachment(s)
Am o idee in cap pentru portbagaj dar nu o spun, ca mereu cand zic nu imi iese:(

pentru cei ce vor arcuri :lol::arrow:

NXdev 10-10-10 23:06

Foarte bine...nu o spune, ca asa am facut eu cu arcurile si cu tot...si pnm :-j

pustiu_FUG 11-10-10 09:54

4 Attachment(s)
Care stie ce as mai putea face eu la fetele astea de usi? aa si cine m-a ajuta la montajul geamurilor electrice?:lol:

NXdev 11-10-10 11:16

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3718579)
Care stie ce as mai putea face eu la fetele astea de usi? aa si cine m-a ajuta la montajul geamurilor electrice?:lol:

Eu zic ca merg facute cu fibra :-?.Iar de montaj...daca se pricepe Liviu sau Alex, curtea mea va este la dispozitie.

B-99-SAA 11-10-10 12:22

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3718782)
Eu zic ca merg facute cu fibra :-?.Iar de montaj...daca se pricepe Liviu sau Alex, curtea mea va este la dispozitie.

Cu fibra....ce? Adica sa ce sa le facem? Zi pustiule ce ai in minte :D Parerea mea e ca le putem acoperi gaurile alea, si aventual facem locasul pentru boxe mai incapator -pentru ceva mai mare (iti trebuie boxele la dimensiune si inelele de MDF ca sa nu le facem la ochi). Dupa care luate la smirghel si date in vopsea, poti sa le faci negre... ar da super :twisted: Cu geamurile le legam noi stai linistit, numai sa ai tu timp vineri dupa-masa sau sambata (mergem la Alex ca tot ne-a invitat la el in curte :lol:)

bib_andrey 11-10-10 16:45

Ar venii bne negre cred..:rolleyes2 te gandesti u ce sa ii faci :-P
Bafta`

pustiu_FUG 11-10-10 19:19

Da le fac negru mat, sa vad cum scap de zgarieturi, din pacate m-a va costa inca odata sau chiar mai mult .. dar din pacate nu am nici macar toate piesele ca sa montez fetele de usi:shock:

Merci sambata montam geamurile:-)

Alex30 11-10-10 19:53

Opa...ti-au venit geamurile. Bun,bun...daca ai nevoie de ajutor zici... poate o punem sambata si de un gratar la Alex (am vorbit si cu el...vedem ca eu sambata sunt la facultate da scpa repede daca e si vin direct)

bib_andrey 11-10-10 21:43

Gata cu macralele..aa? :lol: bvo man..ce noroc pe tne :twisted: sa le vedem montate;)

Auras 26 12-10-10 00:21

Frumoasa masina ta , succes in continure:D

banzay 12-10-10 08:00

Negre mat si argintii (sau culoarea masinii ca e mai inchisa un pic) porcarioarele alea care nu au textura, manerele alea sau ce sunt. Sa nu le faci cu fibra. Inebunesti la cat ai de frecat, finisat etc. Apropo, tot negre le-am avut si eu :)

All times are GMT +2. The time now is 20:24.

- Copyright 2026 4Tuning