![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Hello,
La ce pret ar ajunge un set de sticle de far pentru golf 4? |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
imi pare rau dar deocamdata nu ma ocup de Golf4. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut!
pentru o dacie cn 4 (zambetul lu iliescu) niste geamuri clare ? |
poate nu aici e locul, dar zic, client multumit ....
|
Quote:
Ca si data trecuta raspunsul e aceelasi din pacate ... Nu am matrite deocamdata. Daca imi puteti furniza un set de geamuri oem (originale) ca sa le pot matrita va servesc cu placere. Setul de geamuri clare 170 lei. Stima Quote:
Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
4 Attachment(s)
buna seara,am si eu o intrebare,puteti sa-mi reparati si mie stop-ul acesta?este de golf 3.
|
Quote:
binenteles ca va pot ajuta si costa undeva intre 70-80 lei schimbatul acelei parti inferioare complect. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Buna Seara!
Niste sticle de semnalizare dacia cn3, si niste sticle clare, model tot cn3 (tesit) Daca imi puteti spune preturi separate pentru ele. |
2 Attachment(s)
Salut Peter,
Spune-mi te rog daca e posibil ca in loc de semnalul galben , sa fie alb ...in continuarea marsarierului. Masina este un Hyundai Elantra din 2001. Ai putea sa-mi spui si un pret ? Multumesc. |
Quote:
va atasez 2 linkuri directe spre cele intrebate de dvs unde aveti afisate si preturile : https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post2520719 https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post3000727 Stima ________________________ Quote:
este posibil binenteles iar ca pret se situeaza undeva intre 80-100 lei prelucratul ambelor stopuri. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
geam golf 3
Salut... Un pret pentru geamul de faruri de golf 3 ? pretul pe pereche
Mersi ! |
Re: geam golf 3
Quote:
aveti in linkul urmator toate informatiile necesare -=> https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...-golf-3-a.html Trimit in tara cu posta romana in sistem ramburs prin prioripost (48 ore) - 20 lei sau curierate rapide la alegere 35-40 lei, plata transportului este suportata integral de client ! Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Salut ! Poti face pentru o dacie 1310 , niste triple partea de sus alba si partea de jos rosie ?
Ceva de genu ca in poza? Ca nu gasesc pe nicaieri de cumparat. Astept PM de la tine , eventuall si cu pretul o zi buna |
Buna ziua,
din pacate nu renteaza sa execut fiindca costurile producerii unui set atinge 200 Ron. Imi pare rau. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
2 Attachment(s)
recomand,lucrari de nota 10
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning