![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
Quote:
|
1 Attachment(s)
fericitul posesor .... :) n70 n80 6230 ... nokia rulz
|
sorry de offtopic dar,
cu ajea telefoane, ce mai faci cu petarda aia de camera BENQ ? asta e poza :D ? |
ce camera digitala gasesti tu cu memorie internat cu 2 ani garantie la 2 mil juma ? noua ?
|
n80 dupa parerea mea este foarte performant de exemplu aici in sua inca nu a aparut :P deci al meu cam e unicat :) si chestia cu wireless e beton ma opresc cu masina pe langa cate o casa si ma dau pe net :)
|
mi-am mai luat aq un 6600 si am un soft pe el irRemote controler e k o telecomanda ... ma duc prin magaz mari cu televizoare plasme combine muz si l-e opresc la aia plasmele alea mari sau le dau la max,e panarama rau....
|
eko vreau si eu softu ala ! punel aici sau dami un pm ! ms mult
|
vreau si eu..plz fa o fapta buna.......
|
1 Attachment(s)
gata lam gasit ... luati de aici :D ... pt key gen baga un *#06# ca sa obtii imeiu ... daca nu stiti ceva .... ma gasiti pe mess !
|
zony ericzzon
Z520i am blutut -usb.. si ma joc din pat cu media player si filme & stuff.. chiar fun.. + o gramada de jocuri :D
|
pt un k750 ce mai aveti?(ceva programe fun), ala cu ir'u merge doar la telefoane cu sistem?
|
mie ir pe n80 mia dat : installation not supported ... am auzit o varianta ca ar merge numai pe 6600... nu stiu o sa mai incerc :)
|
1 Attachment(s)
o mica personalizare a ngage`ului :lol:
place?:D |
ir remote v1.00 e pestru simbian s60 iar nokia n80 are simbian mai nou s90 parca
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning