![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Quote:
P.S. Am sticker lipit pe masina!!! :) Ce spuneti, deschid un poll sa votam daca am dreptul sau sunt destul de vechi sa port stickerul? (ar iesi un flame dragut din asta :) ). |
Quote:
|
stikeru acuma il poate purta oricine care isi cumpara revista. e posibil ca multe taxiuri sa poarte deja. ideea e ce vrei tu sa arati rpin purtarea stikerului." uite ma, sunt si eu 4tunig" sau ....... " sunt pasionat, sunt de treaba, port stiker sa fiu recunoscut"
eu tre sa fac rost a 3-a oara de unu.(1- l-au dat jos la foliere; 2- l-am pierdut odata cu luneta sparta:D) |
we tu ai sticker!Vezi ca e in revista!
Cele mai vechi stickere dateaza din 2004,de la cursele din Octombrie :P...atunci au fost destui "stickeritzi" printre care si eu cu fosta masina si mult altii.De exemplu...Radutzu cu Getzu` inca il mai are ... ! |
ce faza! In revista mea nu am sticker acu am luat-o si n-are nik:)), oricum nu aveam pe ce sa-l pun, dar e o chestie asa de imagine, zici ca ai cadou un sticker si de fapt nu-i, masinile prezentate aici le-am vazut bineinteles si la 4TD cand a fost pe 1 aprilie, acuma citesc despre ele:D
|
GOT STIKER!!!!!!!!! abia ce am luat revista.http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_3_108.gif
|
Multzam' baietzi.Am gasit revista.Mai erau doar 5.Ei a mea are stiker :P.acuma sper sa nu mi-l fure k am multzi "amici" prin cartier :)) va salut :0
|
Ganditi`va daca de 1 Mai plecam la MARE!De pe acuma!...!
|
ar fi o idee, dar cica cursa se tine pe 29.
|
ce cursa e pe 29?
|
Dar nu e vorba neaparat de curse auto Ravane...e vorba de DISTRACTIE ...Mai mult distractia conteaza!
|
e vorba si de prima cursa legala din romania. si de masinile care apar acolo, si de mare si de distractia de dupa.
|
Salutare salutare ce face lumea scuzati de lipsa mea de pe aici dar am avut oleaca de treaba si am cam uitat sa mai postez si eu :D sper ca nu e nimeni suparat pe mine din cauza asta.
Dupa cum vad au fost oleca de spirite incinse pe aici dar sa-u calmat lafel de repede si in legatura cu 1MAI Crys eu zic ca e bine sa prindem week de inainte cand sunt si cursele legale pt ca pe 1 vin rokeri si se fac muci se iau la bataie si cam atat nai ce pierde doar un concert cu vama veche si multe sticle de bere pe jos sau chiar sparte in cap daca nu esti atent deci in consecinta eu zic ca daca e sa mergem sa mergem in week sa prindem cursele si apoi merem oleaca si pe malu marii faci o baie daca te tine si gata deci?............? ce spui ?:peace: |
ASTAZI, AL ORA 13.30 CEI CARE POT VENI LA PALAT, S-O FACA. INTALNIRE LA O IARBA VERDE, FUM SI PRAF. SE ANUNTA PROMITATOR
|
De ce de ce cand lucrez eu se intampla mai toate of razvane te halesc cu tot cu gume ei las ca o sa am si eu un week liber si sper sa fie lafel de frumos si poate iese si atunci cu fum si iarba verde :D deci in consecinta va urez un week placut relaxant si distrativa la max.
Iar pt cei care lucre azi spor la munci si las fratilor ca vine si vremea noastra:peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning