![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Quote:
e30 turbo-donu e36 turbo-nebunu evo10-tre vlad e30 turbo daca termina masina;),noi speram sa fie gata in timp util si probabil se vor mai anunta cativa.... |
Ma bag si eu, sper ca pana atunci sa rezolv micile probleme care le am cu masina
|
Masina mea in maxim o luna este gata. Cum ajung piesele porma sa zic o sapt e gata si inca o sapt teste,rodaj etc.;)
|
Cred ca vin si eu cu ursu la tulcea ... tot pentru experienta.
Dar vin ca independent ... deocamdata ... nu am "partid". |
Pai pune si tu niste poze, da si tu niste detalii despre masina asta a ta... la (Discutii despre masini)
|
Bah donule trage si tu o concluzie:
-cenzura este mai rau decat in comunism(regimu nu suporta sa fie luat in bascalie) -micii lingai exista (pionierii & soimii "am si eu o dacia cu suport de schiuri pot sa vin la defilare") -poezii am vazut pe un forum (inclusiv conducatorilor) -se bate lumea pe defilare mai rau ca aia la casa de comenzi Deci sa moara kim ir-sen de nu s-a intors secera&ciocanu pe partea ailalta. |
De MAO tze dung ai uitat paga!:lol:
|
Quote:
Vrei un forum in care sa scrii cu ****, *****, gaoaza, muie, cauta frate in alta parte. M-am saturat sa ma traga lumea pe mine de scrot ca de ce i s-a sters postul ala, ca de ce aia sau de ce ailalta. Nu puteti sa schimbati voi regulile pe un forum care asa a fost facut de la bun inceput. Si vezi ca la pupat in cur ai mult mai multi adeptzi decat mine. La mai multi! Poezii? Sa vezi ce era acum vreo 2 ani la provocari pe 4tuning, apropos de asta. Si nu era vorba de (defilari si partide) ci de baieti cu masini tari. Lumea se provoca in poezii. Stima noastra si mandria e in groapa cu sotzia! :lol: Cand toata lumea ma lua la **** ca de ce nu facem un club al nostru la Ploiesti (sa avem si noi partidul nostru, vorba ta) nu eram bun. Tineam cu aia... Cand am zis sa facem un club al nostru sa fim noi miejii de la Ploiesti iar n-a fost bine si ati inceput cu bashcalia, cu pretentii de tuneri cu masini puternice). Aduna-i ma tu pe totzi si filtreaza-i. Fa tu rasa **** (pardon) pura, Hitlerash. :lol: |
niiii maaaa!!!! in sfarsit o atitudine mai hotarata din partea ta donule!!!! bv!:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vezi poate mai faci rost de 2 eftene .. pt tulcea ... pls ! nevoie mare !
|
Quote:
poate daca mergi tu merg si eu ca simpatizant :) |
prezent si eu cu rechinul... cred ca am postat unde nu trebuie scuze :) ...dupa am citit titlu la topic ..bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning