![]() |
Re: Intalniri Mk3 - Bucuresti
mie imi place vineri....
|
si ce dak :P razvane, vi disear?
|
da, eu ajung
|
Vad ca nu mai scrieti nimic de intalnirea de vineri seara...........clar ca unii nu or sa mai vina deloc acolo........cei cu bmw s-au dat in spectacol iar si data viitoare o sa stea politia pe locurile de parcare....
|
eu din pacate nu am ajuns , dar mi-a spus pici. ne vom gandi si vom gasi o noua locatie. se pare ca unii nu au bun simt
|
Ar trebui sa mutam intalnirea in weekend si sa fie in cursul zilei,cel putin cu ceva timp in urma era in zona restaurantului Pescarus si se tinea duminica la ora 12:00.....dar mai ziceti si voi alte pareri.
|
eu sunt de acor oriunde la ce am vazut vineri :D
|
Eu zic musai sa fie pe timp de zi! Nu suntem lilieci s-o ardem noaptea! In plus, multi poate vineri au o zi grea de munca si nu le mai arde de praf in ochi, tobe in creeri si noxe in nas!
E ok DUMINICA ora 12.00 in locatii gen Pescarush, Polivalenta, Carol... |
eu zic la carol :D.....parerea mea
|
si eu votez duminica ora 12:00 la parcu carol sau sus la polivalenta
|
eu duminica...mai plec din bucuresti, mai merg in targ, mai ...fac cate alcva.. poate mai sunt si altii. tot vinerea dar sa vina caldura si stam in aer liber :d sau makar, noaptea se poate circula , trafic mai putin, la pescarush duminica, la plecare o sa fie cam aglomerat datorita dn-ului.
|
...la polivalenta e OK...va asteptam ;)
|
sal ..as vrea sa vin si eu la intalniri cu mk3..am si eu un g3 :D.
|
te asteptam :> inca nu am ales noua locatie ... asteptam mai multe voturi ... da-mi add pe mess
|
vb lu Jock, la polivalent chiar bine...loc mare si nici nu te deranjeaza nimeni.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:30. |
- Copyright 2026 4Tuning