Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   MAK Motorsport Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/106795-mak-motorsport-braila.html)

MauS 06-10-09 10:28

Re: MAK Motorsport Braila

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 2692732)
e chiar tare asa .. nu vad nimic nashpa in asta.... ai sa pici in grupa cu masini de teapa ta .. nu cu passat diesel si alte masini.

Lasa asta :)))) cand faci o fugareala cu fug-ul? :))))

shadowro 06-10-09 10:31

la tulcea probabil

CRC'ul 07-10-09 17:45

deci ..in discutie cu HAW..am aflat ca mai sunt si cateva colt-uri CZT..prin grupa noastra...si daca vine vreun opel corsa OPC :rs S-4
Displacement 1.6 litre
1598 cc

ne-am *** ..:))

florin_ 09-10-09 18:37

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 2696803)
Lasa asta :)))) cand faci o fugareala cu fug-ul? :))))

cred ca vom face fugareala tot prin zona br-gl-k nu cred k ajung la tulcea !
chiar dak lucrez non stop nu cred k va fi gata masina pina pe 18

florin_ 09-10-09 18:40

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 2700727)
deci ..in discutie cu HAW..am aflat ca mai sunt si cateva colt-uri CZT..prin grupa noastra...si daca vine vreun opel corsa OPC :rs S-4
Displacement 1.6 litre
1598 cc

ne-am *** ..:))

poate le cade turbina pina atunci si nu mai vin !!!

CRC'ul 16-10-09 20:16

bai sa fie ..ce mai ploua ma ...peste tot ..pe la munte ninge...tare curios sunt cum o sa fie duminica la Tulcea....

shadowro 16-10-09 20:23

rece , fara vant si uscat pe jos .. perfect pentru turbo :)

CRC'ul 21-10-09 20:05

sa vedem ce reusesc sa setez sambata ziua..ca de asta depind multe..
acum e gata ..dar e stoc..ish

florin_ 21-10-09 20:45

sa inteleg k pina sambata repari si camionul ala !

Catalin_br 23-10-09 18:43

la Braila nu se mai organizeaza nik?

CRC'ul 23-10-09 20:13

pana una alta..care cine merge si cum.
Eu deja am vb cu mai multi oamnei sa ne gasim la 8 ( atentie ca se schimba ora) la trecerea bac ..la bacul cel mare ..ca e mai drept la urcare..
Am inteles ca vin si ceva masini de la GL tot la noi la bac..hai sa vedem care si cum.

CRC'ul 25-10-09 20:37

TULCEA: s-a lasat cu erori de pilotaj..la mine..cu stricaciuni la Popik..cu nereguli la Iulica...cu ambreiaj la HAW...destule ...dar am ajuns cu totii acasa..intregi

shadowro 27-10-09 10:48

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 2750257)
TULCEA: s-a lasat cu erori de pilotaj..la mine..cu stricaciuni la Popik..cu nereguli la Iulica...cu ambreiaj la HAW...destule ...dar am ajuns cu totii acasa..intregi

frate mie mi-a placut , eu m-am simtit bine. orice sut in cur e un pas inainte :)

CRC'ul 27-10-09 21:34

si mie mi-a placut ..dar au avut ceva greseli..se pare pana la urma ca liviu a avut dreptate...mini a intrat in locul lui Popik adik la locul 3 ..nu la locul 8 cum trebuia sa intre dupa timp..si dupa regulament....eu asa am inteles de pe forum..nu am avut timp sa citesc iar tot..

shadowro 28-10-09 06:08

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 2757007)
si mie mi-a placut ..dar au avut ceva greseli..se pare pana la urma ca liviu a avut dreptate...mini a intrat in locul lui Popik adik la locul 3 ..nu la locul 8 cum trebuia sa intre dupa timp..si dupa regulament....eu asa am inteles de pe forum..nu am avut timp sa citesc iar tot..

ca trebuiau inversati nr 1 cu nr 2 la grupa aia, da. era logic. nu ai cum sa ii bati pe toti si sa scoti timp mai slab chiar daca stai si 5 minute la start.

All times are GMT +2. The time now is 21:13.

- Copyright 2026 4Tuning