![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
[QUOTE=jock;3408243].....mai am nevoie de o caroserie din care sa tai si eu toata laterala dreapta fata + podea[/QUOTE
Am pe cineva care are 2 golfuri pt dezmembrat din care ai putea taia! Problema e ca sunt la brasov masinile. daca nu o sa gasesti, si esti interesat, pot sa ma informez de un pret. |
nu iesi mai ieftin si mai bine daca iei alta si sa o dai pe asta la dezmembrat?...e lovita destul de urat si ai nevoie de multe...
|
na' imi dau si eu cu parerea ca tot romanu': n-ar fi mai simplu sa iei o caroserie goala din dezmembrari si sa transferi tot de pe asta pe aia? cred ca o sa fie destul de greu sa o mai tragi pe asta la drept :(
|
tzutzu.2009 ...mersi ,dar e departe
iuly_007 ..ce sa trag la drept??....lonjeroanele nici macar nu au fost atinse sau zgariate ..cu un tinichigiu bun se rezolva |
stalpul A, oricum, multa bafta in gasirea unui tinichigiu adevarat :)
|
Masina se repara foarte bine daca o face cine trebuie! Am vazut eu masini facute si din 3 bucati si stau bine pe dreum si nici nu iti dai seama ca sunt sudate... bafta!
|
de airbaguri ma ocup eu :D
|
Imi pare rau de masina ta , urmaream topicul de mult timp. Este un golf 4 foarte frumos ... Este bine ca tu si familia sunteti sanatosi si intregi. Fierul se repara...
capul sus ... Poate o sa iasa mai frumoasa... Rabdare si noroc si va fi totul ok. Multa sanatate tie si familiei. Dulce rau cea mica... Daca te putem ajuta cu ceva , cei de la ploiesti , nu ezita sa ne anunti... Bafta |
Multumesc pentru ajutor
....s-a rezolvat si cu partea de caroserie....sau mai cumparat : aripa ,aparatoare noroi si urmeaza usa si geam |
cu geamul te pot ajuta eu,o sa vb cu un prieten care a lucrat la Ager.vrei nou sau second hand?
|
..geam de usa am de unde sa iau....dar vorbim pentru parbriz (nou)
Multumesc |
Salut Jock!
Desi intru zilnic, si destul de des pe forum, abia acuma am aflat despre masina ta de la un amic (Smenaru). Imi pare nespus de rau de acest incident nedorit si sper ca masina sa se refaca la loc in cele din urma! Paguba e paguba, cemai, sper ca macar motorul sa fie intreg, iar planetarele un mecanic bun le brodeste ca noi! Succes! |
... si eu sper sa iasa ...o pastrez
Multumesc din tot sufletu lui Bsk si Bogdy ghetto pentru ajutorul dat azi....sau chinuit baieti astia doi de parca lucrau la masinile lor personale ...ce sa mai zic ,asa ceva greu vezi in zilele noastre .. adevarati prieteni de care eu nu am stiut pana azi ....baieti ?,a'ti mai castigat un prieten in gasca voastra,mai batran dar cu aceasi pasiune.... iar la nevoie sa nu ezitati nici macar o fractiune de secunda sa nu imi spuneti......multumesc mult |
Omule ma bucur din suflet ca totusi ai puterea sa te apuci sa o repari
Imi pare rau insa ca nu pot contribui cu nimic si eu... Sper sa iti repari masina , si sa fie si cea mica sanatoasa Multa multa bafta in continuare |
...asta este ....o iau de la capat
Se poate schimba titlul topicului : Golf 4 - My Angel! ...sa nu credeti ca am luat-o pe aratura si incep sa ma rog la o masina...no no ...este doar un titlu de topic ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning