![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
3 Attachment(s)
ceva facut de mn is incepator
|
Quote:
|
nup acum leam pus:P
|
2 Attachment(s)
o masina facuta aseara . astept comentarii grave .Dake se poate de la c!8Y M::)):))
|
2 Attachment(s)
un update la o lucrare mai veche...
|
Mar1_nsl => Nice ride "bmw guy" ! Imi place, nu ai greseli !
aic_keemo => Farurile nu treabuiau schimbate. De ce ai schimbate locul grilei ? Motorul este prea luminos. La aripa spate nu ai reusit sa faci ce ti-ai propus, ea devenind toony, niste reflexii are face milioane :wink:. Bravo ! Ai avansat ! Bafta :wink: |
Quote:
Si-mi place cum ai facut stopul spate:D |
Quote:
|
@ aic_keemo - arata bine masinutza, doar o chestie sa iti zic, mie mi se pare janta spate stramba!
@ mar1_nsl - asa si asa! nu prea merge ce ai facut pe masina, pt ca ea e o masina rotunda cat de cat iat tuningul aplicat e cam patrat @ Nitro_customs - iti plac masinile ***uriste, se vede ca e ireala ;) @ MM11AJJ - inceputul e asa si asa! idea e tare sa faci din hatchback un CC, mai ai de munca :D @ mafionzooo - misto masina, misto ideea, nu vad greseli off: ms gabi pt edit. nu stiu sa pun mai multe quote :oops: |
ma mar1_nsl .. o sa incerk sa urmez ce ai zis acolo .. o retusez azi .. jantele mie numi par plte .. erau pe o masina in aceeasi pozitie ......
:rolleyes2 |
mari mie unul imi place
singurul lucru la care am indoielii e combinatia de culorii,partea de jos e cam pixelata si spoilerul spate un pic blurry restul merge :) |
2 Attachment(s)
masina eu cred ca a iesit destul de bine avnd timpul scurt in care a fost facuta si mai ales faptul ca nu e gata ,o sa mai lucrez la ea dar acuma plec la fotbal :mrgreen:
oricum lasati parerile dupa semnal. . . . . beeeeep :) |
Quote:
ar merge niste reflexii si sa termini de facut capota.. sau nush ..:-? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
|