Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

MM11AJJ 10-09-07 12:36

Re: Comentarii lucrari!

3 Attachment(s)
ceva facut de mn is incepator

keemo 10-09-07 12:37

Quote:

Originally Posted by MM11AJJ (Post 1091786)
ceva facut de mn is incepator

:-?? cred k ai uitat ceva :D

MM11AJJ 10-09-07 12:42

nup acum leam pus:P

MARI_NSL 10-09-07 13:33

2 Attachment(s)
o masina facuta aseara . astept comentarii grave .Dake se poate de la c!8Y M::)):))

keemo 10-09-07 14:39

2 Attachment(s)
un update la o lucrare mai veche...

wlady 10-09-07 14:49

Mar1_nsl => Nice ride "bmw guy" ! Imi place, nu ai greseli !
aic_keemo => Farurile nu treabuiau schimbate. De ce ai schimbate locul grilei ? Motorul este prea luminos. La aripa spate nu ai reusit sa faci ce ti-ai propus, ea devenind toony, niste reflexii are face milioane :wink:. Bravo ! Ai avansat ! Bafta :wink:

(!8Y_M 10-09-07 14:52

Quote:

Originally Posted by Mar1_nsl (Post 1091916)
o masina facuta aseara . astept comentarii grave .Dake se poate de la c!8Y M::)):))

Super tare... obietii :D ai o putza mica pe plafon... dar nu se pune...
Si-mi place cum ai facut stopul spate:D

keemo 10-09-07 15:25

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 1092099)
Mar1_nsl => Nice ride "bmw guy" ! Imi place, nu ai greseli !
aic_keemo => Farurile nu treabuiau schimbate. De ce ai schimbate locul grilei ? Motorul este prea luminos. La aripa spate nu ai reusit sa faci ce ti-ai propus, ea devenind toony, niste reflexii are face milioane :wink:. Bravo ! Ai avansat ! Bafta :wink:

10x wlady ...

Reme 10-09-07 15:48

@ aic_keemo - arata bine masinutza, doar o chestie sa iti zic, mie mi se pare janta spate stramba!
@ mar1_nsl - asa si asa! nu prea merge ce ai facut pe masina, pt ca ea e o masina rotunda cat de cat iat tuningul aplicat e cam patrat
@ Nitro_customs - iti plac masinile ***uriste, se vede ca e ireala ;)
@ MM11AJJ - inceputul e asa si asa! idea e tare sa faci din hatchback un CC, mai ai de munca :D
@ mafionzooo - misto masina, misto ideea, nu vad greseli

off: ms gabi pt edit. nu stiu sa pun mai multe quote :oops:

gdsfd 10-09-07 16:05

ma mar1_nsl .. o sa incerk sa urmez ce ai zis acolo .. o retusez azi .. jantele mie numi par plte .. erau pe o masina in aceeasi pozitie ......
:rolleyes2

BMWfan 10-09-07 16:45

mari mie unul imi place
singurul lucru la care am indoielii e combinatia de culorii,partea de jos e cam pixelata si spoilerul spate un pic blurry
restul merge :)

BMWfan 10-09-07 18:10

2 Attachment(s)
masina eu cred ca a iesit destul de bine avnd timpul scurt in care a fost facuta si mai ales faptul ca nu e gata ,o sa mai lucrez la ea dar acuma plec la fotbal :mrgreen:
oricum lasati parerile dupa semnal.
.
.
.
.
beeeeep

:)

keemo 10-09-07 18:44

Quote:

Originally Posted by BMWfan (Post 1092449)
masina eu cred ca a iesit destul de bine avnd timpul scurt in care a fost facuta si mai ales faptul ca nu e gata ,o sa mai lucrez la ea dar acuma plec la fotbal :mrgreen:
.
.
.
.
beeeeep

....
ar merge niste reflexii si sa termini de facut capota.. sau nush ..:-?

Nitro Customs 10-09-07 19:39

Quote:

.
.
.
.
beeeeep

Ai salvat o masina :D , ai fcut dintr-un kitch o masina mijto, mai ai ceva de lucru dar in rest e mijto....fata de original :D:D:D

L33L00 10-09-07 19:57

Quote:

.
.
.
.
beeeeep

din kishet tot in kishet ai transformat-o , incearca sa lucrezi mai mult si mai bun la o masina daca nu ia calea lui bo$$u si incepe sa zgarii pe monitor , totul e tonny , relf de pe capota sunt blurr , masina nu mai are umflaturi , cea mai buna modificare care i-ai adus-o masinii si pe care il apreciez e ca ai facut sa dispara semnul acela nike de pe capota , se poate mult mai bine ,incearca sa cureti geamu

All times are GMT +2. The time now is 23:50.

- Copyright 2026 4Tuning