![]() |
Re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
Pai si propui sa ne desenam fiecare pe masina cate o pisicutza si mesajul Hello Kitty ? Mie de asta nu imi place ca arata ca un carusel pt. copii, nu mai zic de oglinzile alea rosii.
|
Quote:
Propun numai sa invatam ca nu-i frumos doar un singur lucru. E frumos ceea ce ne individualizeaza si ne reprezinta. Pe mine ceva, pe tine altceva, pe el mesajul Hello Kitty. Nu-i urat, nu-i de prost gust. E doar felul lui de exprimare, e atat de simplu de inteles ca suntem o suma de entitati, de indivizi unici, nu o serie de piese identice scoase din matrita... |
1 Attachment(s)
.....
|
Quote:
|
strang bani si tot imi iau si eu un vultur.:lol::lol::lol:
|
Plasa d-aia am si eu, am pus in spatele garajului ca sa nu mai intre cainii de pe strada pe acolo :)))
|
pai, s-o dai colegilor de forum. :D ia uite ce aur curat aveai, si noi nu stiam. :D
|
5 Attachment(s)
Noul Golf 8!! (5+3) Intriorul nu mai zic, un scaun de un fel si altul alt fel....
|
plasa asta nu mai e pentru caini, cum zicea colegul.
asta e pentru gaini. :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
Din fata masina se vrea a fi Audi |
1 Attachment(s)
O Bora RS si de la mine :
|
Bora nu cred că are ce căuta aici.
Nu zgārie nici retina şi in niciun caz nu este kitsch. Consider că este o chestiune de gust. Faptul că mie şi altor cāţiva oameni nu ne place, asta nu īnseamnă că treaba este universal valabilă. Este un tuning ceva mai radical dar este ok. |
mi se pare chiar draguta bora asta, cel putin e lucrata cum trebuie . depinde de gustu fiecaruia
|
Mie mi se pare de prost gust, prin simplul fapt ca e VW nu Audi. Nu e nici o diferenta intre asta si Daciile cu sigla de BMW.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning