![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
OT : Mari, super masina ! Nota 10 :wink: |
1 Attachment(s)
nu imi dau seama ce am gresit la spoiler in afara de selectii strambe si diferentze de culoare ...dar in fine uite donorul :???:
|
2 Attachment(s)
Dupa o pauza mai lunga revin si eu cu o masina, astept comentarii
|
Fratilorr nu ma luati in nume de rau... daca observ diferente.. asta nu inseamna ca si am mana sa fac super... nimeni nu e perfect.. ati postat pt comentarii... asta am avut de zis.. asta am zis...Vroiati sa zic "bv.. imi place..." asta poate sa zica orcine...
TT-ul rosu... lipseste proiectorul... daca nu ma insel.. se vede o bucata de spoiler...rosie... proiectorul unde e??? Wlady... faza cu spoilerul... proiectorul din plan secund e drept.. si cel din prim plan e cam stramb.. coltul din stanga e mai sus... IMI CER SCUZE CA OBSERV DIFERENTELE DAR SUNT PRAF CU EXECUTAREA... sa comenteze altii mai experimentati ca mine... Bafta in continuare |
2 Attachment(s)
asta e ultima a mea sper sa va placa ;)
|
despre ce e vorba aici ?....ca nu am inteles nimic :(
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
wlady - nu am ce comenta la TT tau! cred ca vei castiga concursul ;) |
2 Attachment(s)
Ia comentatimi si mie asta ...... ziceti tot ce aveti pe suflet ... vreau sa va aud :D
|
jante plate . bara aia e prea mare , parka e tractor :))prague vai de el .capota e descentrata. priza dp plafon . bluryy si ireala , far ireal.neon ireal . si dake am sarit ceva sa zika altii :-P bafta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca o masina mai "veche" sper sa va placa si asta ,, comentati si voi:rolleyes2
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ultima mea masina...sincer nu imi plac ""stopurile" de langa tobe...dar fare ele era cam gol spatele...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning