Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

m_c_fast 16-11-11 17:44

Re: Street Legal Racing - Redline v2

nu te mai chinui..nu o sa ati raspunda nimeni....aici sunt numai genii:D

Tomas_SlrR 16-11-11 18:01

3 Attachment(s)
Chevrolet BelAir:D

s0r1n 16-11-11 18:15

Quote:

Originally Posted by UserName615 (Post 4718779)
Bai gata cu OFFU cititi cu cateva posturi in sus tot pe pagina asta si gasiti idu lui dary762 si va ajuta el ca se pricepe.... GATA CU OFF

Frate dar nu va inteleg ... Ce e off ? .. Ca intreaba despre Slrr ?... :| Numele topicului este "Street Legal Racing - Redline v2" , nu "masinile voastre slrr" ... :rolleyes2

KrYpToN 16-11-11 18:16

Quote:

Originally Posted by alexg (Post 4718748)
Buna seara ,am o problema la jok mai precis o eroare,cum fac sa o rezolv ajutatima va rog

Ai o masina care nu se potriveste si iti da crash... scoate ultimele masini bagate si incearca iar sau incearca motoare jante ce ai bagat tu ultima data

alexg 16-11-11 18:19

Gata am rezolvat ,Mersi Krypton

m_c_fast 16-11-11 18:25

vezi UserName615 ce usor e sa raspunzi frumos...[ nu era mai bine daca nu te bagai tu an seama cu OFFU TAU] si nu a anchis nimeni topicu...dar banuiesc ca nu ai ajuns anca la varsta sa antelegi ..mai rau e ca din cauza celor ca tine se anchid astfel de topicuri

sorinsidesmokelfs 16-11-11 18:28

Quote:

Originally Posted by m_c_fast (Post 4718911)
vezi UserName615 ce usor e sa raspunzi frumos...[ nu era mai bine daca nu te bagai tu an seama cu OFFU TAU] si nu a anchis nimeni topicu...dar banuiesc ca nu ai ajuns anca la varsta sa antelegi ..mai rau e ca din cauza celor ca tine se anchid astfel de topicuri

Si el a primit astfel de raspunsuri poate ca la randul lui....e normal sa faca la fel.....oricum nu e bn ce a facut insa nu e singurul......insa ai dreptate din asemenea raspunsuri se inchid topicurile;)

KrYpToN 16-11-11 18:38

2 Attachment(s)
A mai fost un topic pentru SLRR si a fost inchis vreo luna... sau mai putin din cauza ca s-au injurat cativa... certuri etc offtopic dublu post etc acum gata cu off-u Pun si eu un golf3 mai vechi ca sa nu mai fie atata offtopic :)

Tomas_SlrR 16-11-11 18:44

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4718940)
A mai fost un topic pentru SLRR si a fost inchis vreo luna... sau mai putin din cauza ca s-au injurat cativa... certuri etc offtopic dublu post etc acum gata cu off-u Pun si eu un golf3 mai vechi ca sa nu mai fie atata offtopic :)

fratilor datile voi pm si ajutati ca poate ei nu stiu....nu le mai ziceti intruna sa nu mai faca off ca ei pun intrebari despre joc

frumos golfuletz...8)

R.Equinox 16-11-11 18:45

Pentru Probleme Ale SRLL-ului..DAca vreti masini jante etc...intrati pe forumul asta ...Acum sincer nu prea e off cu adevarat..dar mai sunt unii care pun niste intrebari chiar stupide..Pentru orce nelamurire...Va ajutam cu cel mai mare drag...

https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...line-help.html

AnduRace 16-11-11 19:30

Quote:

Originally Posted by UserName615 (Post 4718779)
Bai gata cu OFFU cititi cu cateva posturi in sus tot pe pagina asta si gasiti idu lui dary762 si va ajuta el ca se pricepe.... GATA CU OFF

Unde-i off-ul in postul lui? :lol: El discuta despe joc, off-topic faci tu (si eu acuma), asa ca mai usor cu "hai gata". ;) :lol:

R.Equinox 16-11-11 21:17

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AnduRace (Post 4719075)
Unde-i off-ul in postul lui? :lol: El discuta despe joc, off-topic faci tu (si eu acuma), asa ca mai usor cu "hai gata". ;) :lol:

Nu te mai afirma si tu...Am zis clar...pentru probleme la joc intrati pe forumul ala...Punct...

Sa revenim la subiect

Provocarea lui Radu Cainamisir

:arrow:

AnduRace 16-11-11 21:27

Te las pe tine sa te afirmi mai depate, ca din cate am vazut, iti place destul de mult. :lol:

R.Equinox 16-11-11 21:36

Quote:

Originally Posted by AnduRace (Post 4719426)
Te las pe tine sa te afirmi mai depate, ca din cate am vazut, iti place destul de mult. :lol:

Vad ca in seara asta esti pus pe glume...Si te rog sa-mi zici cu ce ma-m afirmat?

BOGDAN_UWW 17-11-11 00:15

6 Attachment(s)
BMW.....

astept parerile voastre:D

All times are GMT +2. The time now is 01:02.

- Copyright 2026 4Tuning