![]() |
Re: Diverse discutii
A murit Crivat !!!
|
e poola???de ras poate??
|
Cica seful de sectie 5 Ploiesti ii strange pe gabori la un loc si le spune:
- Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la "Nunta lui Figaro". A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice: - Ma, idiotilor, nu mergem la nunta propriu-zis, "Nunta lui Figaro" este o opera maaa, teatru, opereta intelegeti ?! La care ei: - Si ce te superi asa, sefu`, dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele noi, am zis ceva? |
=))) tare rau asta =)))
|
Quote:
|
tre sa facem cumva sa ajungem sa ne dam de mai multe ori.......k asa sa vin de la brasov si sa ma dau o singura data...park nu e frumos si nici convenabil
|
Quote:
basule ti se pare ca am fost noi de vina ca a fost doar una?.....ne-au deranjat aia...........plm..... |
[
basule ti se pare ca am fost noi de vina ca a fost doar una?.....ne-au deranjat aia...........plm.... facem altfel.....schimbam locatia...si o facem mai restrans dar nimeni nu pomneste de celebra cursa......Kadett GSi vs Vento VR6? mult asteptata!:lol: |
Vreau si eu sa diseara cu Basul,aseara am tinut legatura cu Jakalul,dar am ajuns prea tarziu in Ploiesti,deja mai erau doar cativa la pacanele cand am ajuns eu pe la 1:30-2:00.
|
daca zice cineva de cursa de aseara bas vs bon ai rup circa cind pun pun mina pe el sic sic bas-ule:lol: :lol:
|
mam razgindit il banez suna mai" smecher"
|
si o sa ramina anonima nu celebra sic sic
|
Quote:
fac eu cumva sa se tina minte.... |
Quote:
|
bass te provoc cu o masina la jumatatea puterii tale!!!
traseul:paraul rece-primul radar la iesire posada[spre comarnic...]deci practic pe posada.......cursa contra cronometru.om la plecare,om la sosire ca martori,ne dam pe rand... si ca sa fie si mai interesant punem si ''ceva '' la mijloc;) cursa practic e pe coborare;),aici vedem soferia si starea tehnica a masinii.ce zici te bagi?si e si mai aproape de brasov,nu mai trebuie sa vii pana la ploiesti multa bafta ps.cu vr-ul ar trebui sa mai incerci,ceva nu a fost in regula aseara cu masina lui donu....dar winning is winning;) astept un raspuns;) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning