Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

PiTyK 15-11-11 21:34

Re: Street Legal Racing - Redline v2

8 Attachment(s)
Nu prea am inteles :-s

Cateva poze :)

radu_cainamisir 15-11-11 21:37

Quote:

Originally Posted by PiTyK (Post 4717105)

dai gamma mai mic, nu mai pune atatea poze ca nu cred ca e necasar sa vedem ca ai lastat-o fara fata si cand faci pozele apasa o data TAB sa dispara kilometrajul turometrul etc si vezi ca poate iti e mai usor cu F9 bafta!

R.Equinox 15-11-11 21:38

Quote:

Originally Posted by PiTyK (Post 4717105)

Nu te supara...dar jantele sunt prea mari...

Puteai sa-i pui jante pe 18 si lasat pe burta si asta era...

Robicutz 15-11-11 22:05

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 4717082)
mi-am facut niste timp si m-am mai uitat peste topic putin...pun pariu ca se va duce si asta in cateva zileX(. Nu ii mai acuzati pe astia noi ca fac off pana la urma nu e asa usor ca iei nush cate sute de pagini sa le cercetezi, dar PM si mess au da-o draq de treaba!Plus ca nu e chiar off 100% pt ca ei intreaba de SLRR nu ce ati mancat dimineata. Ma rog sa lasam asta si gata off sau vreau si eu asta, dar cu merge asta, ce stie asta etc!

user name- ma surprinzi bv!! ai facut niste masini cealumea si dupa atatea luuuuni ti-a facut grafica cum trebuie bv tine-o tot asa:D

equinox- faci masini super calumea toti stiu asta nu mai e nevoie de ceva in plus felicitari

Radu A.K.A-imi place ce faci tu, mereu mi-a placut mai ales acer mercedes

Kryp- nush daca ti-am zis sau nu dar pana acum numai bun gust, nu imi amintesc sa o fi dat in bara cu ceva cel putin in ultimele 100 de pagini:))

bobi- nu vrei sa imi asculti sfatul... in loc de jdemii de poze nasolale cu masini cat de cat bune nu ar fi mai bine sa pui in evidenta doar o masina cu 3-4 poze la obiect si frumoase. ai facut un audi mov ala e singurul care mi-a placut, ideea a fost buna dar mai avea multe de lucrat.

Scuzati de roman:)) si bafta!

Scuza-ma dar pentru probleme jocuri este topic separat

AnduRace 16-11-11 09:15

Nu stiu cine m-a pus sa revin pe topicul asta, dar ma amuz foarte tare cand vad aceleasi discutii banale.

Scuzati-ma ca ma bag si eu in seama, dar cei care fac off-topic, sunteti chiar voi, nu cei noi veniti. :) Ei intreaba despre cum se pot juca, nimic altceva, ca voi pe urma va incordati fiecare care sa faca mai mult misto de ei si cum sa le bagati o replica naspa pe gat, ala se numeste off-topic! Si nu faceti altceva decat sa faceti o imagine proasta si sa aratati cat de "destepti" sunteti. Ori lasati omul in lumea lui, ori ii dati un PM frumos cu ceea ce altii au tot scris pe topic (exista google, exista search si bla bla) sau ii puteti explica chiar frumos, asta evitand a face off topic pe thread.

Sau cum am mai spus de ani de zile, puteti face amarata aia de pagina, pentru a ajuta userii noi si chiar si pe cei vechi care mai uita cate una alta. Si daca vin replici de genul "nu ma intereseaza si de ce sa-mi bat eu capul", pe aia ii rog sa nu mai comenteze aiurea in cazul asta pe aici si sa-si vada de jocul lui in continuare.

Tineti cont ca unii sunt mai mici in ani si pe unii nu-i duc atat de mult capul ca pe restul, trebuie luati mai usor la inceput. Exista PM, explici frumos daca ai ceva de spus si asta e. Asta la inceput, ca pe urma isi cauta el singur cand intelege cum sta treaba... nu trebuie sa te desfasori pe topic, sa arati cat de grozav esti tu si pe urma tot tu sa acuzi ca se face off-topic! :lol:

Randurile astea au fost ca o paranteza, daca are de gand sa-mi sara careva in cap, il astept pe PM cu cea mai mare placere, si-asa ca ma gandeam la o frizura noua. Bafta la toti si spor la joc!

RazorrozaR 16-11-11 09:28

4 Attachment(s)
nu stie nimeni de unde as putea face rost de tuba de esapament la bugatti ?

dary762 16-11-11 13:39

Quote:

Originally Posted by RazorrozaR (Post 4717685)
nu stie nimeni de unde as putea face rost de tuba de esapament la bugatti ?

Mama mama scoate fumul ala..
Teava de esapament gasesti acolo la sisteme de evacuare(exahut system)sau ceva de genu:))
Pentru grafica problema masinii orice contactati-ma : dary_pericol_public

quick_silver2 16-11-11 14:08

2 Attachment(s)
My baby: Bmw e46 Coupe - M3 SMG - v10- 900hp.

dms28 16-11-11 14:24

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 4718249)

frumos:D... am revenit si eu cu un batranel il cheama datsun e inca in putere dar nu stiu pentru cat timp:)) Equinox ce mai ai de facut la pisi :):D

dary762 16-11-11 14:25

4 Attachment(s)
Masina mea de drag

quick_silver2 16-11-11 14:27

Quote:

Originally Posted by dary762 (Post 4718295)
Masina mea de drag

SEX :shock:

R.Equinox 16-11-11 14:33

Quote:

Originally Posted by dary762 (Post 4718295)
Masina mea de drag

Ba ce chitra esti...Ai facut anumea sa nu faci poze la motor:))=))))...HUUU:))

Arata prea frumos...;)

Tomas_SlrR 16-11-11 15:25

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 4718249)

Frumos Frumos:oops:

A Black P*ssy:-P

alexg 16-11-11 17:29

1 Attachment(s)
Buna seara ,am o problema la jok mai precis o eroare,cum fac sa o rezolv ajutatima va rog

UserName615 16-11-11 17:38

Bai gata cu OFFU cititi cu cateva posturi in sus tot pe pagina asta si gasiti idu lui dary762 si va ajuta el ca se pricepe.... GATA CU OFF

All times are GMT +2. The time now is 05:27.

- Copyright 2026 4Tuning