Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

sqmpykwl 02-09-11 22:03

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

Quote:

Originally Posted by sqmpykwl (Post 4559468)
Buna seara baieti! Revin si eu cu o rugaminte mare la voi, daca puteti sa imi faceti urmatoarele:

1-Buza jantelor + cerculetul crom din mijlocul jantelor + etrier + tambur vopsite cu un verde aprins, ceva frumos.
2-Partea de jos a masinii (de la dungulita neagra in jos) sa fie gri mat, o nuanta asemanatoare cu ce am acum lucios.
3-Partea de sus a masinii (de la dungulita neagra in sus) sa fie negru mat (incluzand capota)
4-Scos manerul de pe portiera spate

Asta ca o prima poza, apoi inca o poza in care pe langa ideile de mai sus, sa mai faceti cu acelasi verde manerul ramas pe portiera fata si eventual partea gri a oglinzii si plasticul negru din spatele geamului de la portiera spate, sau orice alte idei mai aveti voi cu aceasta combinatie de verde, pentru a mai completa culoarea si in alte locuri daca e nevoie.

Multumesc anticipat! Anul trecut, virtual tuningul facut de voi m-a ajutat sa ma decid asupra unor aspecte iar acum sper sa ma ajutati din nou :)

https://img221.imageshack.us/img221/3...00538am.th.jpg

Nimeni?:(

RIcKO 03-09-11 00:48

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sqmpykwl (Post 4561531)
Nimeni?:(

Here : Dann.Zyx , poftim

sqmpykwl 03-09-11 10:57

Multumesc mult! In poza in care mi-ai facut oglinda + manerul, poti sa imi mai faci te rog, si dungulita aceea tot verde?

RIcKO 03-09-11 18:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sqmpykwl (Post 4562213)
Multumesc mult! In poza in care mi-ai facut oglinda + manerul, poti sa imi mai faci te rog, si dungulita aceea tot verde?

Se poate !

Allynush 04-09-11 03:38

Quote:

Originally Posted by Allynush (Post 4559724)
Ma puteti ajuta si pe mine cu o vopsea la janta ? As vrea : rosu , negru lucios si alb daca se poate . Multumesc anticipat .

Nimeni :sad: ?

MiticE36Stock 04-09-11 11:14

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Allynush (Post 4563602)
Nimeni :sad: ?

:arrow:

sqmpykwl 04-09-11 11:47

Multumesc RIcKO ;) De saptamana viitoare ma apuc de treaba :D

sqmpykwl 04-09-11 17:53

Te mai stresez o singura data cu inca o rugaminte:
Toata partea de jos a masinii, pana in dreptul liniutei sa fie verde mat si toata partea de sus, de unde incepe liniuta, sa fie neagru mat, inclusiv ramele usilor.
Multumesc din suflet :D

MiticE36Stock 04-09-11 20:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sqmpykwl (Post 4564562)
Te mai stresez o singura data cu inca o rugaminte:
Toata partea de jos a masinii, pana in dreptul liniutei sa fie verde mat si toata partea de sus, de unde incepe liniuta, sa fie neagru mat, inclusiv ramele usilor.
Multumesc din suflet :D

Poftim !
P.s : nu e Ricko doar am postat eu(Dann.Zyx) de pe nickname-ul lui,iar pe acesta tot eu sunt !

RIcKO 04-09-11 20:50

Panarama ce esti ...postezi tu de pe userul meu :P:P

Fireburn_03 04-09-11 22:34

1 Attachment(s)
salut baieti! imi puteti pune si mie folie si sa imi colorati cu negru mat stalpii?

multumesc frumos :)
p.s.: cu jantele am rezolvat-o live :))

MiticE36Stock 04-09-11 22:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4564950)
Panarama ce esti ...postezi tu de pe userul meu :P:P

Sa zica lumea ca te-ai apucat de VT ca nu mai ai de lucru in Espana :)):)):lol::lol:

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 4565108)
salut baieti! imi puteti pune si mie folie si sa imi colorati cu negru mat stalpii?

multumesc frumos :)
p.s.: cu jantele am rezolvat-o live :))

Poftim :D

Allynush 04-09-11 23:21

Quote:

Originally Posted by MiticE36Stock (Post 4563890)
:arrow:

Mersi mult !

Soso1990 05-09-11 14:28

2 Attachment(s)
ma ajuta si pe mine cineva cu o bara fata de golf plus pusa pe golful meu? Multumesc anticipat.

zoca 05-09-11 14:37

Quote:

Originally Posted by Soso1990 (Post 4566341)
ma ajuta si pe mine cineva cu o bara fata de golf plus pusa pe golful meu? Multumesc anticipat.

Nu cred ca se potriveste bara pe masina...si arata mai bine asa cu bara originala:)scz de off-topic:)

All times are GMT +2. The time now is 13:20.

- Copyright 2026 4Tuning