![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
de asemenea pragul pare taiat brusc ii trebuie putina umbra la partea inferioara bafta la battle :) |
Quote:
2.Intercooleru e un pikuletz stramb si prea luminat pe stanga 3.Tot pe partea stanga se mai vede o bucata de aripa k si cum ar iesi din janta ..dar oricum..e cool! :D |
2 Attachment(s)
..e bine cum am facut la motor :) ?
|
2 Attachment(s)
Subaru:arrow:
|
1 Attachment(s)
Pun si eu o poza astept comentarii ...
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce fac statele din oameni... si cand te gandeai ca vroiam sa ajung acolo...
OT : S5 Coming soon ! :twisted: |
2 Attachment(s)
Not my best dar e gata ! Prima parte nu se pune ca si masina :lol:
Quote:
|
2 Attachment(s)
[ATTACH]Attachment 335410[/ATTACH].....asta am facut eu si un prieten suntem incepatori .....da`ti`mi sfaturi k altdata sa numai gresesc:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
apoi incerca sa folosesti piese din poze cu rezolutie asemanatoare cu a ta incearca sa ai grija la selectii si nu in ultimul rand incerca sa faci piesele sa se potriveasca la culoare si saturatie bafta si sper sa devii din ce in ce mai bun:) |
expres => Masina cred ca este prima voastra incecare de VT, nu ? Masina pentru un incepator e super ok ! Ai curaj, lucru bun ( eu am prins curajul de curand ... ). Greseli : Se vede foarte urat unde ai coborat masina... Manere scoase urat, selectii proaste ( incearca si tu cand poti Pen Tool, desi esti incepator, poate te prinzi repede ! ), jante plate, pragul blurry + nu se potriveste ca si culoare la fel si spoilerul fata. Capota, capota e destul de ok dar iarasi selectii proaste ! Tu folosesti Lasso Tool ( simplu ) ? Next time incearca sa pui nijte jante PERFECT, dupa care treci la alte parti.
La mine no comment ? |
Quote:
|
PhUbEe => DAp, e "my fault", am selectat cam ciudat aia... deh, graba :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning