![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
12 Attachment(s)
in prezentare opel astra h si audi q7 astept pareri si critici
|
Pentru placa video trebuie sa mergeti la setarile video din joc si acolo unde scrie flares si cu optiunea de laga(nu mai stiu cum se num:)) puneti off,ele sunt setate pe on.
Acestea sunt ceata si fum si le scoateti. Cat despre copaci care nu se vad e de la placa;) Multa bafta, Ps:frumoase masini baieti(toti) |
Quote:
|
Quote:
Frumos Frumos Il Vreau :D pune-l si u pls |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
ms mult.....virtuala ?:)) |
12 Attachment(s)
salut sunt si eu cel mai nou membru 4t si vreau sa va prezit si eu niste masini facute la repezeala:d pentru cine are nevoie de masini si piese sa spuna ca am multee..)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Un mic monstrulet
Fiat 128 Ce ziceti?:oops: Raducu frumos Golf |
Quote:
In rest frumos foarte frumos |
Salut,vreau va rog sa punteti daca vreti, tot ce aveti voi de la slrr ca sa-mi bag si eu,pt. ca am downloadat de pe site-uri dar nu ma lasa doar cateva sa downloadez.Multumesc
|
Bai Dati Lui R.Equinox Sau Lu Radu Aka Grm sau lu altcineva dar nu mai faceti OFF
Deja Presimt ca maine ii topic closed... STOP OFF DON'T DO OFF |
Quote:
are garda jos si jantele din '80 .... ai lasat capota crapata ca sa mai prinda niste aer rece ?:) super "monstruletz" Edit: care imi construieste si mie un Tico?:> pls |
2 Attachment(s)
Quote:
Sunt zile bune/saptamani/luni poate chiar si ani ca sa construiesti o masina:| Si ca sa nu fiu off: |
4 Attachment(s)
inca cateva
off: scuzati-ma ca nu am facut bine pozele dar din graba.. si doar acum am observat edit: Va rog daca poate cineva sa faca un ciel daewoo sau un mercedes c200 an 2004 i-as ramane recunoscator sunt in stare sa si platesc (credit telefon) pt o masina din acelea 2 pentru joc daca se ofera cineva sa spuna |
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning