![]() |
Re: Club Renault 5
salut,merge pus un bord de r5 campus pe un r5disel ?
multumesc pt ajutor |
sincer nu stiu ... cred ca la mufe sunt cam universale din ce am vazut.
s-ar putea sa ai probleme la turometru (cel de diesel parca are mai putine gradatii)... |
nu au turometru .dar cel pe benzina are mai multi martori
in curind voi demonta un r5 pe cel campus . |
cred ca am o singura solutie cu bordul sa l demontez si sa incerc.
oricum multumesc MIEZ |
spor la treaba ;), scz dc nam fost de prea mult ajutor...
sa zici si tu cum e... chiar sunt curios :) |
curiozitatea omoara pisici... :)
|
sal,fi sigur ca am sa spun ce "grozavi"am facut.
MIEZ apreciez un raspuns sincer decit unul aiurea de super ""electrician" va fi mai greu de lucrat pt ca lucrez afara si pe caldurile astea:rolleyes2 |
cumpar piese renault 5 din 87 TR [email protected]
|
exista sectiune speciala pentru anunturi de piese....
come on... |
Quote:
Abia am intrat pe forum si as vrea sa stiu mai multe detalii despre acest club salutare |
ti-ai luat gte? 1,7 injectie?
|
Vand punte spate cu discuri si axa cu came pentru R5 GTT . mess b28jmp
|
b28jmp - vezi ca exista sectiunea de anunturi de piese....
in continuare apelez la bunavointa unui moderator sa faca curat pe aici... Thanks... |
apeleaza in continuare.... da-i un bip... :) poate te suna inapoi...
ar trebui un moderator strict pentru sectiunea R5 :) ... cineva cu aproximativ 1200 posturi... ;;) |
probabil ca vroiai sa zici 1210 :)))
esti foarte subtil :P |
sustin pe fratele de la o alta mama .... pleata aka bob marley ptr admin :D
|
yo yo yo my brother from another mother... Sykes... snap it! snap it! you're not snappin it! Earnie... Bearnie... find the deepest hole in the ocean, and when you do... digg deeper... and put HIM in it!
=)) |
Da mi-am luat R5 GTE 1721 cmc 110CP injectie multipunct masina merge destul de bine la vechimea care o are si la felul cum a fost intretinuta.
|
sa o stapanesti sanatos! felicitari... e cam raritate motorul asta prin romania din cate am vazut eu :)
|
multumesc.intr-adevar motorul este raritate e ca cel de pe r 21 numai ca pe r 21 este cu carburator sau injectie monopunct si are numa 90 de CP.
Apropo stii vreun site cu elemente de tunning pt R 5 |
ce fel de elemente? exterioare?
|
cine ma poate ajuta,sa imi spuna unde se afla serile la caroserie la r5
|
SERIA CAROSERIE LA R5 DE OBICEI SE GASESTE IN PARTEA DREAPTA SUB CAPOTA PE SEMIARIPA IN CAPU TELESCOPULUI
|
SALUT. M-ar interesa o pereche de faruri cu Angel eyes triple de semnalizare de fata albe si triple spate clare poti sa imi spui daca gasesc pe undeva asa ceva si daca o fi un body kit traznet multumesc anticipat
|
vb cu mili s-ar putea sa te rezolve cu multe din ele ;)
|
Pana la urma mai vrea cineva sa "invie" ideea de Club R 5?
|
asa ar fi frumos...
|
pe bune... sunt atatea cluburi in care suntem multi inscrisi da' cel mai bine cred ca ar fi un club r 5... Stiu ca threadul asa se numeste da' ceva mai consistent...
|
Quote:
GTE-ul nu are 94 de cp/ asta de curiozitate nu contest... :) Sa-l stapanesti sanatos,cat mai multi Km... |
poate ma ajutati si pe minein legatura cu ultimul post: https://forum.4tuning.ro/481-anunturi-auto-renault/80747-cumpar-reno-5-a.html
|
Craciun Fericit tuturor!
|
|
salutare baieti.
apelez la bunavointa voastra si va rog sa imi spuneti daca aveti asa ceva ratacit pe undeva. http://s257.photobucket.com/albums/h...t=PICT4601.jpg https://i257.photobucket.com/albums/h...p/PICT4601.jpg este suportul de motor situat sub alternator. pe motoarele de renault 5 de 1,7, 1,6 diesel si cred ca si pe motoarele de 1,7 si 1,6 si 1,8 16v de pe r19. |
sal...ziceti-mi si mie va rog fratilor de unde fac si eu rost de un tinichigiu bun ca sa imi fac nijte pleoape la far....si + alte nimicuri....sal....
|
deci numai exista tinichigii??:P
|
Quote:
|
tinichigiu, as putea sa iti dau nr de tel de la cel la care am fost eu ... dar nu merita, f neserios si m-a tinut mult.
cel mai bine, primu pe care il gasesti :D |
Salut!Si eu am unul la vanzare tot 1100 motorul dar nu cred ca o sa reusesc sa il vand pe 4 tuning.!Se cumpara dar sa fie gt si sa coste 4-500 euro!Aici se cumpara masini bune la bani putini!Cam asta se vinde pe aici!Bafta la vanzare!!!!
|
nu ti-m mai vazut demult reno-ul pe acasa.... il tii ascuns?
|
sal... am nevoie de un disc de ambreiaj pentru un super 5 din 88 motor de 1.7... cand am luat masina(aprox 2 luni in urma) patina...iar sapt trecuta a picat... ma poate ajuta cineva ? multumes anticipat YM andishors
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning