![]() |
Re: My KYS !!
Foarte frumos realizat clipul! :!::!:
|
frumos clipu .bafta >:)
|
5 Attachment(s)
Quote:
cateva poze de azi.. |
Si cand incercam un air-ride? :D Stiu ca e aproape imposibil de adaptat de la alta masina... dar in locul tau as lua varianta asta in calcul. Daca ai si bani...evident. :D Fura.i la Bogdan intr.o noapte telescoapele cu perna si vezi daca s.ar putea modifica sa intre pe logan :lol:
|
Cosmin e fan static. :))
|
chiar sunt curios daca mai ai ce sa ii faci? :)
|
Quote:
|
are de schimbat motorul cu ceva mai potent :)
|
Quote:
|
Superba !
Cel mai frumos Logan din Romania dupa parerea mea.O gramada de poze cu ea fac parte din wallpaperele mele din pc. Multa bafta in continuare.Sper sa am ocazia sa o vad si live la vreun show. Numai bine |
4 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri. La masina , zilnic, imi vin idei . Mi-am propus insa ca pana la sf anului sa beneficiez de munca pe care am depus-o anul asta la masina si sa ma plimb cu ea. La anul , ma caut in buzunare si vedem ce decizii voi lua. Pana nu am cash nu ma gandesc la altele si nici nu ma apuc de modificat. Saptamana asta masina va sta o perioada la Sarata Monteoru ( Buzau) apoi isi va continua drumul spre Piatra Neamt. Am reusit sa urc fara problema un deal destul de abrupt. deci..se poate.
Cateva poze.,... |
mai ai putin si te apropii de mine :)
drum bun si distractie placuta. |
După atâta muncă şi bani, parcă e păcat s-o bagi prin aşa locuri...
În ultima poză se vede cum ţi-a atins talonul de pietre şi pământ. Merită riscul? |
E prea sexi cu jantele alea .Poate imi zici si mie de unde le'ai luat si cati bani ai dat pe ele .Am dat si PM dar probabil nu l'ai vazut
|
Nu este nici un risc Andi . am prea mare grija de masina pentru a incerca sa-i fac ceva rau :) ce se vede pe cauciuc este doar putin nisip f fin.
Minimal. scz..nnu vazusem mesajul : jantele le-am luat de la cineva ( persoana fizica) iar pretul nu cred ca este irelevant ( ceva combinatii) sper sa ma intelegi. Bafta tuturor |
Multumesc.Am inteles
|
Quote:
|
Cosmin, iti tremura lupele la denivelari, cu tot cu oglinda?
|
ar merge jantele vopsite gri carbon..mat..:>
|
@valy123 - vedem pana la anul ce idei, referitoare la culorile pentru jante,imi mai vor veni. Voi lua si parerea ta in calcul.Multumesc.
@equinox - din pacate vin prin Bacau iar de plimbat sunt slabe sansele sa ma plimb prin Roman. Poate cu alte ocazie, cu mare placere schimbam si 2 cuvinte:) @Mbn - imi tremura si mie farul dar doar cand iau gropi mari sau drumul este f denivelat. In rest n-am probleme . PS. Am ajuns in Piatra Neamt! :) |
Prin Turnu Severin ajungi ? :lol::lol:
|
o escala la Faget nu faci?
|
kis.ule te asteptam si pe la Jimbolia...;)
daca tot te plimbi prin tara...:twisted: |
Quote:
Lasa nr. de cont sa contribuie lumea la benzina :lol: |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Cheile Bicazului si meeting with my friends :)
|
foarte frumos loganul,l`am vazut live.
|
Quote:
|
Quote:
|
O intrebare...cu ce ai vopsit farurile? Plastofix + vopsea sau ai folosit vopsea termorezistenta?
|
te`am vazut azi prin bacau, merita fiecare banut pe care l`ai bagat in masina, se uita lumea ca la un ozn :\
|
9 Attachment(s)
@stefiPJJ - vopsea rezistenta la temperaturi ridicate.
@virus - Multumesc frumos. Ma bucur ca e placuta :) Inca cateva poze de la intalnirea de aseara cu baietii din Piatra Neamt. M-am simtit excelent!!!! |
Foarte frumoase..Bestiale..pacat ca nu am venit si eu sa admir si eu bijuteriile:cry::cry:
|
Quote:
Masina e de vis ... iar Cosmin e Mr. Gadget 8) http://i54.tinypic.com/2eoijwy.jpg |
6 Attachment(s)
Foarte frumoasa masina...poftim pozele promise :D
|
spune`mi te rog tu vad ca ai kitu cu lupe in far + bi xenon bate bine ?? lunga se observa cand o dai ?? astept un raspuns, arata demential masina asta prea misto :twisted:
|
Multumesc Dane pentru poze. Foarte foate frumoase :)
@ivite - farurile bat f bine iar ptr lunga diferenta se vede destul de mult.. Multumesc pentru apreciere ! |
ms ptr raspuns ca asta urmeaza sa fac si eu la mine sticle clare + kit lupe ... :D
|
Quote:
oricum la cielo nu cred ca da bine cu sticla clara |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning