Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

marius_grn 21-03-08 23:16

Re: Club Cielo

aveti grija unde polisati masina exista riscul ca "meseriasii" sa v-o zgarie, cel mai bine e sa freci manual parerea mea 2 zile si niste bere atat dureaza...

judele 22-03-08 01:23

dragi mei cocosei cu cielo care are caluti cu copite de aur :) deci eu am zis ca fac asa :) singurel....sminghel de granulatie 2000 dupa care daca gasesc granulatie 3000 cu multa apa ..toata masina matuita cum ar veni...dupa care caut polish in 4 etape abraziv dupa care fin dupa care luci dupa care ceara....si cand o termin va anunt si vom vedea rezultatu unu ptr operatia asta imi ia 4 mil.... da acu pui mei ... eu zic ca o fac gigea dar cu carpa nu cu aparat ca se zgarie rau pm...asa cu carpa ce e din mana e sfintenie ...

kamikaze69 22-03-08 12:44

is curios sa vad rezultatele :) hmm sper sa iasa super

D o n n 23-03-08 08:57

morimind ,sau altcineva,zicetimi ce bec imi trebuie pentru plafoniera...dar sa faca lumina alba...daia frumoasa...ca nu ma gasesc unde a zis morbimind de care trebuie

morbidmind 23-03-08 09:01

am auzit de la cineva k o masina de polishat se gaseste in orice metro si e cam 60-70 lei . nu am verificat !!! de polishat am polishat si eu masina cu mana am folosit pasla k aia merge mai bine si sunt 3 tipuri de polish 1 pt matuit 2 pt indepartarea zgrieturilor 3 pt luciu eu le-am folosit si m-a tinut cam 1 an .(masina fiind spalata si la spalatorie si la mine la munca cu carpa ) . stie cineva de cate ori se poate polisha o masina????

D o n n 23-03-08 09:09

mi se pare k de 3 ori maxim..poate depinde si de polish....si io ar trebuie sai dau unul sanatos...dar la miena cam dat rugina;)) morbi zimi si mie...de plafoniera

morbidmind 23-03-08 09:12

becurile le-am luat din targ din vitan . eu am albastre la plafoniera si in portbagaj am mai montat inca 2 lampi . deci in portbagaj si in masina am 4 becuri toate albastre. becurile le gasesti sigur si la tine in valcea sunt becuri ca cel din plafoniera dar cu 3 leduri si se gasesc si albe si albastre cele albe nu stiu cum se aprind . in bucuresti e cam 10 -15 lei setul (2 becuri )

D o n n 23-03-08 09:17

pai e diferinta prinderea?io vreau bec dala cum e in plafoniera...dar cu 3 leduri...sa mai vb despre asta....in fine o sa ma interesez desi...daia sunt curios cum se numesc k sa stiu cum sa cer...

judele 23-03-08 10:19

pooooi mei ma nus ce sa zic cu polishu ... mai astept sa se usuce bine vopseaua si vam zis cum fac cel mai bine...adica sminghel fin rau cu apa si o sa caut polish 3m care e in 4 etape mauire fin luci si inca unu cred ca ceara...si cu asta basta .... care ma ajuta sami schimb amortizzoarele pe fata?

D o n n 23-03-08 13:19

1 Attachment(s)
apropo nicio intalnire prin bucuresti...sincer ma dezamagiti...io am batut 80 km la slatina sa fac intalnirea si voi...apropo sa ridic starea de spirit de aici..la intalnire a fost nucu_as din slatina eu si fratele lui nucu....eu am fost la slatina...k de is mai mic;))

kamikaze69 23-03-08 15:47

donn tare intalnire :)))

D o n n 23-03-08 17:22

de ce razi ?ca nu prea inteleg...ce ti se pare .....la intalnirea asta ,k am fost doar 3?

morbidmind 23-03-08 18:29

alx te duci la piese auto si cer bec pt plafoniera cu leduri albe sau albastre acum tu alegi ... e simplu . si eu la fel am facut

D o n n 23-03-08 18:29

dap o sa incerc...dar pe aici...e cam problema..orikm o sa vad ce gasesc

judele 23-03-08 21:51

ba nene nu vati plictisit?:)) eu da...hai dreaq sa ne apucam de ceva... punem mana de la mana si luam o dacie si o tunnam?:))) pui mei hai sa facem ceva ;))))

D o n n 24-03-08 07:33

apucativa de modificat bicicleta...eu va dau ideeile voi fondurile:))sau scutere ...alea ies cel mai bine

D o n n 26-03-08 09:41

zicetimi ce numar sa pun pe masina ca numarul ALX va fi radiat...deci am de ales intre VGB,SPD,DON......in afara de spd,restu au initiale ale membrilor de familie,sau nicul meu de net;)) astept si eu cateva sfaturi

Geo_ZGA 26-03-08 14:45

eu zic ca cel mai bine ar fi DON... :) oricum e decizia ta, ce-ti place cel mai mult.

D o n n 26-03-08 14:50

pai don a si ramas...acum sa vedem....ziua in care mio trec ..pe numele meu...

morbidmind 27-03-08 11:53

imi poate spune cineva din bucuresti unde pot gasi un temporizator pt lumina de la plafoniera , cum se numeste sigur , si cat costa??? multumesc!!!

Geo_ZGA 27-03-08 11:57

in bucuresti nu prea stiu sincer... dar stiu pe site-ul asta, uite link-ul http://tuning100.ro/category.php?parent=24

B-64-KTL 27-03-08 12:35

Sau incearca pe un alt site la un anumit Abramburel.Hai ca ,,cenzurez" putin site-ul: marca nostra de masini . ro .

Geo_ZGA 27-03-08 12:49

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1450282)
Sau incearca pe un alt site la un anumit Abramburel.Hai ca ,,cenzurez" putin site-ul: marca nostra de masini . ro .

:lol: hai ca zic eu... e www.daewooclub.ro si da, Abramburel face asa ceva. dar eu auzisem (nu stiu daca e adevarat) ca sunt probleme cu alarma daca pui temporizator, fiind legata la plafoniera in nu stiu ce fel... sincer, eu nu prea cred, dar totusi zic ce am auzit.

webcathos 27-03-08 13:13

Am eu temporizator facut de Abramburel si nu am nici cea mai mica problema cu alarma...

PetricaCBD 27-03-08 14:30

Salutare!!! care venitzi duminica 30.03.2008 la intalnirea cielo runners din bucuresti in parcarea salii polivalente la orele 16:00??

morbidmind 27-03-08 19:37

multam pt info ... am temporizator pt skoda de la munca si nu are probleme cu alarma ... si daca il pun , il pun la 1 electrician ... ca nu mai am dacie si ma cam depaseste ....
azi am pus becuri cu lupa (sau cu led ) albastre la pozitii da nu am inca pozele in calculator .... incerc maine seara sa postez si cu pozitiile albastre si becurile din portbagaj .
in legatura cu intalnirea eu duminica lucrez ca de obicei .... incerc sa ajung , dar nu promit .
unde mai sigur in parcare????

morbidmind 27-03-08 20:11

ce ziceti de stopurile astea????
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...SI-123978.html

D o n n 27-03-08 20:16

super...dar sa fie rosi...

PetricaCBD 27-03-08 21:01

Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 1451075)

stai sa imi iau eu stopuri dalea si imi face matza ceva mai tare :D

morbidmind 27-03-08 21:08

suna bine dar cand o sa vedem jucAriile???
am gasit stopuri clare la 500 setu merita??? acum 2 3 luni erau 750

Geo_ZGA 27-03-08 21:50

deci asta cu angels in stopuri mi se pare o tampenie... se vede chiar aiurea dupa parerea mea. mai curand faci un cerc din led-uri, sau orice alta forma vrei... si se vede mai uniform si mai frumos decat angels.

B-64-KTL 28-03-08 08:33

Nu mi se pare frumos deloc...chiar taranie, sper ca n-am suparat pe nimeni dar asta este parerea mea.O sa ne punem pana la urma angel-uri si pe parbriz. Geo eu zic ca nici un cerc nu o sa arate normal ca sa nu mai zic ca ai impresia ca pune fraba cand este cercul aprins.

Geo_ZGA 28-03-08 10:28

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1451831)
Nu mi se pare frumos deloc...chiar taranie, sper ca n-am suparat pe nimeni dar asta este parerea mea.O sa ne punem pana la urma angel-uri si pe parbriz. Geo eu zic ca nici un cerc nu o sa arate normal ca sa nu mai zic ca ai impresia ca pune fraba cand este cercul aprins.

iti zic eu ca are cineva stopuri facute "custom" si arata super ;) dar sunt facute cu led-uri si arata altfel, nu ca angelsurile astea...

B-64-KTL 28-03-08 13:29

Eu ma refeream cum sunt in pozele de pe pag 154 dar cu cerc complet ca tot nu mi-ar place...arunca o poza cu stopurile alea sa ne facem si noi o idee.

Geo_ZGA 28-03-08 13:37

nu am poza si oricum nu ar fi de acord proprietarul sa-i fac "reclama" la masina... :D daca ai noroc poate il vezi prin bucuresti vreodata... :)

judele 28-03-08 16:05

ba fratilor am amortizoare...am 2 bucati fata folosite cam 2000 de km , si unele tot asa monroe . mai am 2spate reconditionate,si 2 spate folosite 2000 de km. care vrea? i le dau pe toate 8 la super pret 1.500.000 ! am si noi la 3.500 setu optimal marca.

morbidmind 28-03-08 21:22

6 Attachment(s)
luminile mele ( 2 dintre lampile din portbagaj , plafoniera , pozitiile si proiectoarele clare cu blue vision )
alx pune te rog o poza cu proiectoarele pe masina ( daca se poate si aprinse )
vreau si eu dar sa cum arata montate intai... au si garnitura aia ditre semnal si aripa???

D o n n 29-03-08 16:49

care alex?u ai pozitile albastre?

Geo_ZGA 29-03-08 18:57

morbid, unde ai gasit becoled pt plafoniera? ca am cautat si eu si nu am gasit... o sa incerc si in targ, sa vedem.

morbidmind 29-03-08 22:13

alex _ donn adica tu ... am inteles ca ai semnale clare ... vreau si eu dar intai sa vad cum arata pe masina....
in legatura cu pozitiile mele ... da sunt becuri cu lupa sau cu led cum vreti sa le spuneti si sunt albastre am pus poza mai sus

geo becurile de la plafoniera si lampile din portbagaj le am luat din targ din autovit ... 10 lei setul ... le gasesti la magazinele alea din targ ... dar vezi ca vanzatorii aia sunt cam j..... si or sa iti zica 12 -15 lei .... eu am patit-o asa ... am luat luni pt plafoniera un bec si miercuri inca 2 pt lampile din portbagaj luni 10 lei miercuri 12 lei si 15 la un magazin langa .... becurile de la plafoniera sunt cu 3 si cu 4 leduri au am gasit cu 3 dar as vrea cu 4 ... ( alea cu 3 leduri sunt cativa mm mai mici decat alea normale sau alea cu 4 leduri ...)

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning