![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
oare de ce ii sta la ono asa stramb numaru de inmatriculare ? :)
|
evo ala alb are culorile lui poli timisoara.....forza poli!!!!!!!!!!!!!!!
|
mai ca frumos mai e porsche-ul ala... ceva informatii? de ce au fost acolo? sau doar o plimbarica?
|
cam multe masini portocaliu cu negru,...
sa cam dus moda asta,... :rolleyes2 |
hehe porschele a fost acum la pro motor... cam ingamfat proprietarul :)) a zis o fraza de nu a inteles-o nici el... ceva de genul ca se intrece pe sosea dar el a petrecut multe ore pe circuit si il provoaca agarici care stau la suc :shock: :shock: :shock:
|
nu cred ca era nimik.....pur shi simplu mahsinile erau parcate in fatza unui hotel din mamaia
ps:..cand are reluare la promotor ca am uitat complet sa ma uit? |
este reluare noaptea tarziu, pe la 3-4 , dar o sa uploadeze emisiunea pe protv.ro in cateva zile
|
3 Attachment(s)
sorry calitatea pozelor
bentley azure |
in sfarsit la pozat careva .....singurul din tara :) ...azureeeee
|
1 Attachment(s)
asta cred ca e cea mai tare din romania :D :D :))
|
1 Attachment(s)
ia ca nu am mai postat de mult pe aici... pt cei care sunteti din ctza ati vazut ce faruri gen WRC style sia tras domnu cu evo albastru ?:P
|
gen WRC???
adik? |
criminal escalade asta . marpha rau .
|
ce escalade ? azurre
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
|
erau parcate .. nu a fost nimik deosebit din ce shtiu eu ... azi era in alta parte porcha :D ...
|
Quote:
Ono banuiesc ca va fi prezent la 4Tuning Day sa ne incante si noua auzul si privirea :D |
am vazut-o pe viu e dementiala .. desii usiile si folia aia carbon wannabe .. nu prea mi-a placut dar jos palaria :D
|
Din ce am înţeles din materialul video bănuiesc că în locul foliilor ce imită carbonul chiar va fi carbon... a zis că maşina va fi mult mai uşoară.
|
Quote:
Dar 1000 :O ca a zis ca are 700 + o sa mai bage 300 CP :O holly shit ... printre cele mai tunate si puternice masini din Romania :) Sa ia in 11 sec 200 :O |
La 1000cp se îndoaie şasiul :D
|
ba baieti vreau sa va spun ca am mers cu el cu masina......nu am cuvinte cum sa descriu......masina e criminala.......si el conduce zici ca e posedat.......bine spus la sfarsit "sa fac intrecere cu orice agarici care a stat toata viata lui sa bea un suc la terasa".....bravo ono41
|
e dementiala :D .... bravo lui k are pasiunea asta si nu are alte pasiuni .. calculatoare sau cine shtie mai ce :D
|
1 Attachment(s)
vreti masini tari???
poftiti fratilor, face 100 in 15s si merge cu 150 pe autostrada !!! ca numai eleronul maninca 15 km/h,... Attachment 215054 :rolleyes2 |
da e criminal bolidu..cel mai tare porche cred din romania..
|
Quote:
|
Quote:
iti acorda cineva un premiu? esti tu in masura sa spui ca va avea 1000 de cp? esti tu cel care stie mai bine decat proprietarul ce modificari va face? daca raspunsul este NU atunci te rog eu,si cred ca si ceilalti useri ai forumului mai termina cu chestia asta...ca deja am citit in 3-4 posturi de ale tale lucru asta... |
Quote:
e tare masina nu ai ce sa zici da nu e nici decum cea mai tare...garantez |
cu ce garantezi mai nepoate? :))
|
crede-ma k nu e nici pe departe cel mai tare porsche din romania.....poate va fii nu zic nu da deocamdata nu e....si crede-ma k stiu....in fine e problema ta ce crezi...fiekre cu parerile lui
|
din moment ce a pierdut cursa cu sebi, sigur nu e cea mai tare (pentru moment).. mai incolo.. cine stie?
|
corect...da inafara de sebi e un porsche in buc...nush dak ati auzit...kre s-a dat cu ono si din cate am auzit l-a facut...kre cik ar avea 1000 de cai....preparat pt gemballa...iti spune ceva asta ct-87-adi???
|
"preparat pt gemballa"
adik!? |
Quote:
|
asa ma gandeam si eu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning