![]() |
Re: *Style - E30
Quote:
mai pune poze daca mai ai! |
6 Attachment(s)
E singura poza care o am cu ursul din stanga postat anterior!Nu shtiu daca este cel de la BR...insa al 2.lea este K L Y
:arrow: |
9 Attachment(s)
:arrow:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
9 Attachment(s)
|
4 Attachment(s)
Old car, new Photos.
Enjoy ! |
3 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Quote:
on, |
6 Attachment(s)
...........
|
1 Attachment(s)
Quote:
1. Daca crezi numai nu iti mai da cu parerea. Uite ce am facut eu pentru tine, am dat inapoi si am cautat pozele astea pana pe 24.06.2009, data cand au fost postate de proprietarul masinii pe blogul lui si ce sa vezi.... nici urma de ele pe 4tuning. 2. Ce ai tu se numeste comportament de acrosaj, asta e vestea rea, vestea buna e ca se trateaza. 3. E a treia oara cand te iei de mine cu "au mai fost" si a doua gresita -de una din dati recunosc ai avut dreptate-, ti-am mai atras atentia odata, incep sa cred ca ai ceva cu mine si pentru asta exista PM. 4. Sciam eu OLD CAR (deci masina care a mai fost postata) si NEW PHOTOS, deci poze noi, adik poze ce nu au mai fost postate... Asta ca sa ma explic. Rog un moderator ca in cazul in care e considerat offtopic sa stearga acest post. On => |
3 Attachment(s)
tu pe toate le stii scz !!! nu cred ca mai scri o pagina uite ca am pus pozele chiar eu astea uite mai atent:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
on :rolleyes2:rolleyes pana la urma nu conteza bn ca te ai gasit sa ma ei tu pe mine in ancheta !! |
20 Attachment(s)
:arrow: Sa ma faci atent Paul daca au mai fost postate si acestea ca se pare ca tu ai o memorie f.buna si stii ce e pe fiecare pag!:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Vezi ca te si contrazici singur, asta e Alzheimer -denumire stiintifica Morbus Alzheimer- dar e si aici o parte buna, si asta se trateaza. Daca tot nu conteaza la dracu esti ala care toata ziua "a mai fost", "au mai fost postate" etc.
Out of Iceland, from Aaron Andrew's M-Tech Crew . Enjoy. |
5 Attachment(s)
Bass-Evolution uite ca pe la paginiile 140 parca am avzut si eu pozele cu cel alb!!, si ai mai postat tu poze care au mai fost postate inainatea ta !nu fi asa destept ca nui loc!:evil:
bmw e30 |
Mi se pare ca eu vorbesc una si tu/voi intelegeti alta. Nu e vorba de masina, da, masina a mai fost pusa, chiar de mine acum multa vreme, dupa care a mai pus paul niste poze cu ea si acum am pus eu altele.... Stai tu linistit caci cu oameni ca voi e loc berechet.
|
3 Attachment(s)
uite mai bine ca paul a pus si el mai demult pozele astea cu cel alb am avzut ca te ai mai luat o data de el cu cel rosu si era pus inaintea ta nu te supara !!!
:arrow: s50.:rolleyes2 on sa revenim la BMW e30,8) |
6 Attachment(s)
Oare au mai fost?:)):))
|
4 Attachment(s)
:rolleyes28).
|
5 Attachment(s)
Quote:
on:unul dintre ursii mei preferati de pe la noi:arrow: |
7 Attachment(s)
Gata subiect incheiat!Eu zic sa ne vedem de treaba sa postam sa fie topicul curat si plin de bijuterii precum stilul e30 si sa lasam la o parte orice alte discutii si certuri ca nu isi au rostul!Chit ca au mai fost asta e nu ramane decat ca fiecare sa fie mai atent la ce se posteaza!!
ON:arrow: |
4 Attachment(s)
Quote:
ON 325iA Cabrio:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Hai sa iti zic ceva...spre uimirea ta daca era sa postez de dragul de a posta pe forum aveam cu miile posturi ca sa stii si u ca nu sunt"fomist" de posturi asa ca nu iti mai da tu cu parerea ca postez de dragul de a posta!Sa zicem ca am postat de dragul de a posta....hai sa te vad pe u ce postezi referitor la topic care sa fie placut ochiului!!Cel mai bine ar fi sa ne vedem de treaba fiecare!Sper ca nu te.a deranjat postul meu!
ON:arrow: |
7 Attachment(s)
Quote:
on 335iC:rolleyes2 |
20 Attachment(s)
Enjoy......
|
6 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
:hahano::hahano:f tare asta albastru inchis !!
on.:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
|
10 Attachment(s)
seria XII (deviart)
|
9 Attachment(s)
sper ca n-a mai fost postat ca nam chef sa-mi aud si eu ca postez numai de dragu de a face cat mai multe posturi :)
|
5 Attachment(s)
:rolleyes2cabrio 25 24 v !!!a:rolleyes2:ciggy:de u ai luci pozele?? !!:lol::lol:
|
6 Attachment(s)
;)si un M3 Adevarat !!:rolleyes2
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
I love E30 :D
|
8 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
3 Attachment(s)
:arrow: Frumos asta balan hanganule!Vad ca ai poze bune unde ai stat pitit pana acuma?:))
|
6 Attachment(s)
al doilea e 30 al meu:D
|
17 Attachment(s)
Ca tot a inceput cineva cu poze...sa continuam....Enjoy:X:-P
|
;)
Quote: