![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Despre jante stati calmi ca nu pun facaturi pe masina si nici jante "la fata", ca nu arata bine cu pasajele;)..daca nu gasesc Gotti voi ramane cu astea si voi lucra pasajele spate mai umflate pentru orice posibilitate;)
Bolidule, nu voi fi prezent la Craiova pentru ca e prea departe si nu am bani de risipit acum..strangem,strangem..:rolleyes2 Si ca sa facem si discutii utile stie cineva cum era pozitionat rezervorul la R12 Gordini?..ca s-ar putea sa prind unul dinacela care se monteaza in spatele banchetei si are iesirea pe lateral-stanga;) |
Jantele alea aveau cate 6 gauri pentru ca cineva a dat 3 cu bormasina...deci ele teoretic mergeau puse pe Dacia,dar bateau...
Recomand pentru rezervor Bogdan cu toata increderea gatul rezervorului de Break |
rezervorul de se monteaza in spatele banchetei e de canada nu de Gordini!
|
Rezervorul de Gordini are 90 de litri si nu vine perfect la linie in portbagaj, este mai ridicat un pic...iar ca pret ...undeva pe la 300 de euro
|
nu este ridicat un pic, acopera toata suprafata portbagajului:!:
dar ca alternativa merge si un deala de canada 8) |
am inteles ca vrei sa iei puntea spate de la silviu ? :D
|
A fost astazi bogdan la buzau si cred ca a si luato.:D
Oricum inca odata NIG-ul este mai mult decat frumos.:| |
3 Attachment(s)
Multumita lui FXF si bineinteles vanzatorului o punte cu istorie a ajuns la mine8)..de acum incolo se vor mai schimba multe lucruri la masina..e doar o chestiune de timp si de bani;)
|
Felicitari pentru achizitie.Se va potrivi perfect.Nu ati inghetat la Cosmin in masina?:lol:
|
buna achizitie!:D
se pare ca ti-ai luat gandul de la Gotti-uri... |
10 Attachment(s)
Si poze de la intalnirea de azi:-)..FXF-ul mi-a lasat o impresie tare buna,doar tobele sunt cam zgomotoase..:rolleyes2
|
cam zgomotoase? TU nai stat pe bancheta din spate:( .Multumim de poze :D
|
Quote:
|
Bogdan`e tin sa te felicit!
Masina arata intrun mare fel acuma...este mult mai agresiva fara bari. Felicitari si multa bafta in continuare! |
adevarat,arata bine rau fara barii.
|
eu unu sunt de parere ca arata mult mai bine cu bari!!!!!!Daca tot ai scos barile trebuiau scoase toate elem nichelate.
|
Quote:
|
Salut! Puntea provine cumva de la o Dacia turbo din Bucuresti?
|
Quote:
Bolidule,parca intr-un post mai demult spuneai ca ideal ar fi fara bara si cu proiectoarele pe suportii de bara..acum nu-ti mai place,sau cum?:???: |
Pe fata ce o sa pui?
|
O sa caut punti fata la momentul oportun;)
|
off daca te uiti la toate posturile lu bolidu,sunt numai de criticat si sa faci ca el:).
on bestiala fara barii. |
SGM-u nu avea etrierul in partea de sus ?
|
Ba da..si la asta cum sunt?..vezi pozele..
|
1 Attachment(s)
Ce parere aveti de asa ceva?
Keskin KT5 15'' 4x100:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
mai bine nu :-|
|
Quote:
|
Eu propun asa ceva... http://www.raceandroad.com/acatalog/compmosmall.jpg Care da mai mult? :D
|
Acum sa vezi problema...:D, inainte era simplu ...canada sau super balon daca nu gotti...acum sa te vad cum alegi modelul :?:
bafta la alegeri si stiu ca o sa iei decizia corecta |
incearca ceva mai clasic.sa dea cu masina nu de alta.
|
parcă tot Gotti veneau mai bine .. e parerea mea
|
asa face omu cand n-are ce face
cu banii care i-ai dat pe punte, cu banii care o sa ii mai bagi in alte modificari ( ptr puntea fata) si multe altele pentru a pune jante in 4 sau mai multe prezoane, cu banii care ii dai pe jante ( daca le iei noi) sau daca le iei second cine stie ce iei...... mai bine mai asteptai un an, strangeai bani si iti luai 4 gotti de la mama lor, si aveai si replica gordini, se potriveau si stilului , erau si noi..etc...da asa face omu cand se grabeste bafta multa cu proiectu..pana acum a urcat..deja incepe sa coboare :| |
Eu zic ca asa e si mai bine...poate avea Gotti si in 4 prezoane...
|
Quote:
partial sunt de acord cu giubau bogdane ... mai bine asteapta sa iti iei niste gotti reale, asa cum ti-ai dorit de la inceput |
cat de usor este sa zici "mai asteapta un an".....eu nu as mai astepta nici o zi bogdan
|
tu seti invidios, vrei sa o faca el mai urata decat a ta sa te lauzi dupaia :D:lol::chainsaw:
cu gotti ar avea un plus si la rar, la itp...pot fi omologate usor jantele alea ;) scapi si de probleme inutile cu politia in caz de filtru rar..... in fine....cred ca bogdan e destul de mare sa ia o decizie , sper sa o ia pe cea buna ;) p.s. tocmai a aparut un user pe forum, e din franta cica, si cere informatii despre modificarea unui renault 12...ai putea lua legatura cu el...fiind la sursa :D |
jantele nu se omologheaza, doar dimensiunile la cauciucuri, iar la dacie se omologheaza maxim 165 65 14 din ce imi amintesc.
|
Quote:
|
Baieti,fiecare dintre noi cunoaste cat de cacacios e sistemul de franare spate la Dacie..azi pui totul nou,reglezi,peste o saptamana se deregleaza sau iti fata o garnitura si iti umple de respect toata munca..din acest punct de vedere sistemul de franare cu discuri si pe spate e un avantaj clar..simplu si eficient;)
Si cu Gotti cum sa fac..cat sa mai astept..mai am o promisiune acum,la sfarsitul lunii iar daca nici acolo nu se leaga nimic renunt clar:rolleyes2 Cu investitia nu e problema,ca o fac pe parcurs si in rate daca iau jantele de la mine de la munca..singura problema e alegerea modelului de jante:-) Ca echivalent al cauciucurilor pt 15'' iata ce scrie cartea: 165/70 R13 cu 185/55 R14 sau 195/45 R15 pastreaza acelasi diametru total al rotii:idea:;) |
Dar e vorba de latime aici, si de cauciucul care depaseste latimea masinii, nu de inaltime.
Daca gaseai jante Gotti ce faceai? Nu te mai gandeai ca: Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning