![]() |
Re: Challenges
keemo - ai perfecta dreptate .mai trebuie lucrate dar totusi na..era un amical..in fine daca atat de mediocre sunt nu e nici o problema, pe viitori ne vom pregati mai mult.
Apropo de "comentarii lucrari" sincer nu am vazut pe nimeni care sa ajute. toti spun acelasi lucru"da e misto.." sau "da mai lucreaza" ori "nu nu e buna" dar nimeni nu spune unde ai gresit..ce trebuie sa corectezi...si fiecare face ce il duce capul...total dezorganizat...:sad: accept orice sfat de la cei in masura sa le dea..dar din pacate acele sfaturi lipsesc cu desavarsire.. |
Quote:
spor la treaba !! |
Multi am invatat singuri... Vad ca in ziua de azi toata lumea e comoda si le e frica sa caute cateva tutoriale ...
|
Quote:
2. reflexii de exterior pe masina, masina e in interior, din nou... background-ul e de vina. 3. Umbra e foarte ireala, roata spate dreapta nu ai, roata stanga spate iese din umbra... 4. Pe haion nu ai relfexii deloc, e perfect plat. Cam atat.. per total e ok lucrarea pentru un incepator. Dar mai ai un pic de lucru. incearca sa faci modificari putine, dar sa le faci calumea. Nu te infige la modificari majore de la inceput, ca nu o sa-ti iasa nimic. Si la Wlad, cam acelasi probleme, masina foarte deformata, are reflexii de ziua pe masina, si in poza e noapte, umbra ireala, roti plate, dunga aia pe lateral, e ireala. Si 6... nu e vorba de nici o discriminare. :) Am fost in aceeasi situatie ca tine, cand tot faceam cereri, sa intru in virtual tuning usergrup, si acum stau si ma uit la lucrarile cu care vroiam sa intru in usergrup, si incep sa inteleg de ce nu m-au acceptat. ;) |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Poza originala cred ca o stii... si repet.. nu e vorba de nici o discriminare! |
am mutat niste posturi , aici nu este topicul Comentarii Lucrari ca sa o lungiti prea mult .
|
1 Attachment(s)
Next :arrow:
Deadline: Miercuri 13 Ianuarie 2010, ora 20:00 |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Ma primiti si pe mine :lol:
|
Quote:
|
manson ziceai de un battle pe opel. ma bag, dar trebuie sa ma mai astepti. nu e gata a mea. da-mi un deadline pana duminica ora 20. merci;)
|
accept
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu E-ul...nu ca as avea vreo sansa :lol:
Here it is: |
2 Attachment(s)
te astept Manson :twisted:
OPEL ASTRA ART |
1 Attachment(s)
gata...am pus si eu masina...Raresh cand ai timp fa si u battle-ul
merci! |
|
1 Attachment(s)
..........
|
super background-ul , super lucrarea ... ne dai si noua background-ul ? felicitari pt lucrare
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Pt cei care il vor: sursa http://www.seriouswheels.com/cars/gh...Webb-Bland.htm |
stie geox' c/p , a folosit perfect tehnica,centura neagra din partea mea :lol: !
|
Noi fi eu mare VT tunner dar cred ca daca ati vedea masina pe viu ati striga huooooo kitch kitch,infinty cu fata de mercedes.:twisted: Geox eu cred ca ai facut un mertzo-infinity. Ai luat elemente de pe E si leai pus pe infinity
|
mai bine taceam din gura cu infinity , fa tu c/p'ul ala emin3m si apoi mai vorbim ,sa vedem daca a fost usor. numai viteji.... 8-|
|
Am Gresit cu ceva?Daca imi spun parerea nu cred ca este nici o problema majora.Poate nu sunt eu in stare sa fac asa ceva dar macar cititorii au dreptu sa stie..
|
Quote:
|
din cate vad nu se baga nimeni la battle saptamanal adica la NISSAN?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
keemo- Ms,intradevar un infinity E63 AMG:lol:,astept si lucrarea ta:shock:
JohnnyX-Intradevar ai dreptate,lucrarea dateza de pe 04-03-2009:-P Si intradevar am folosit prima poza pusa detine.(mai salvat ca eu nu stiu daca o mai aveam:lol:) Emin3m-Parerea ta gusturile nu se discuta:???: |
1 Attachment(s)
Nu am mai lucrat de mult...:cry:
Asta e chopu meu, sper sa va placa! Bafta participantilor! |
1 Attachment(s)
hop si eu:D
|
1 Attachment(s)
nu mai am nici timp nici inspiratie sa lucrez ... so here it is!!!
|
|
1 Attachment(s)
Quote:
Mersi! "Nu de alta, dar seamana cu asta" |
1 Attachment(s)
doneeee
L.E : wtf !? battle'ul original era intre mine si omb ,apoi a intrat si Geox' :| m-am chinuit ca idiotul pana la ora asta sa o termin :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
frate manshon! ramane bmw-ul asta pt battleul pe urs? si la urmatorul battle alegi matale masina ca l-ai castigat pe cel cu opelul astra ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning