Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Benzina sau motorina ? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/28777-benzina-motorina.html)

BMnWA 18-02-10 22:52

Re: Benzina sau motorina ?

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3101097)
Ai vazut filmuletul cu masina mea si ai vazut si cat fum scoate :)
Si cred ca 325-ul ala are nevoie de un shot mai mare ca sa faca treaba.
Inca nu am vazut euro2-ul ala dar cred ca tu ar trebui sa iti scrii bmw pe un perete si sa te inchini la el seara. :)
Nu mai vrei sa ne dam ? :D

hai aleks sari pe el sau numai eu sunt accesat de operatori ?

blue ray..tu ce ar trebui sa faci.. sa iti iei un olcit de colectie pentru ca e noul audi a3 sportback ? :)))) sau sa iti dai cu fum pe pereti ca tu iubesti stink-aiala ? :)) eu deocamdata am o masina care nu mi-am dorit-o niciodata.. dar pentru care am prins pasiune dupa ce am cunoscut-o si dupa ce am cunoscut lumea lor. Adica tu nu vezi ca sunt cateva audi pe forum , abia sunt pe forum cateva masini audi si tu ma tii pe mine fanatic ? Tu cu tot cu cei de la alfa audi si opel nu sunteti cati sunt la bmw.. de ce oare..pentru ca opel si alfa sunt niste masini de lux scumpe care nu si le permite oricine ? :))) sigur ca da... Poate tu ai visat sa ai masina aia si acuma esti very falos garcon des capital.. dar pentru mine bmw-ul a insemnat doar figuri si cocolari.. Pana nu intri in 'familie' nu stii ce inseamna.

BMnWA 18-02-10 22:55

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 3101096)
Intra pe www . audi . ro, configureaza un Audi A3 si vezi ce optiuni ai acolo, la un E36 full option nici macar dotarile standard de pe un A3 chel nu le ai, la optionalele alea nici macar nu visa cand el se rezuma la geamuri electrice, AC si eventual CD Player. Ah, si tapiserie de piele. E ultra aberant sa compari 2 masini cu o diferenta de 15-20 de ani de la conceptie la capitolul optionale dar pentru un fanatic BMW ca tine, orice e posibil :lol:.

tu stii ceva de bmw sau.. doar ce ai citit pe aici ? Mai gasesti un pilot,o incalzire in scaune, full electric, ASC.. ce mai vrei ? navigatie ? 200 euro un mio cu ecranul cat china.. altceva ? senzori la pneuri ? lumina ? :)) lasa,cu cat mai multa electronica,cu atat mai multe sanse sa se duca ceva.

_anaconda_ 18-02-10 22:56

Cred ca sunt mai multe Dacii ca BMW-uri, pe logica ta (impecabila) Dacia > BMW, ceea ce e ok dupa mine. Ah, bineinteles ca e plin forumul de BMW-uri, pisicute, ursuleti, dupa logica 3 la 10 mii (sau mai putin), cu putin noroc le gasesti neinmatriculate mai ieftine ca o Dacie 1310 + GPL :lol:.

cozmin23 18-02-10 22:58

de ce nu incercati sa terminati si voi cu cearta ca sa mai poata posta lumea ce preferinta are pt ca eu unul daca as intra pe topicul asta si as vedea cum va certati nu as mai scrie nimic
Da-ti si voi la pace!

BMnWA 18-02-10 23:02

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 3101145)
Cred ca sunt mai multe Dacii ca BMW-uri, pe logica ta (impecabila) Dacia > BMW, ceea ce e ok dupa mine. Ah, bineinteles ca e plin forumul de BMW-uri, pisicute, ursuleti, dupa logica 3 la 10 mii (sau mai putin), cu putin noroc le gasesti neinmatriculate mai ieftine ca o Dacie 1310 + GPL :lol:.

da ? ia cauta de curios sa vezi cate audi gasesti cu motoare 2.4 , 2.6 , 2.8 care stau la vanzare fara drept de apel la inmatriculare si uita-te sa vezi cate 325 sau 328 gasesti care sa stea in asptetare ? de ce oare ? oare pentru ca motorul de audi de 2.6 are 150 cai ? :))) ups.. cu 10 cai mai mult ca un 1.8 de bmw ? :)) DA ! in 91-92 cand bmw avea motoare de 140 la 1.8 si 150 la 2.0 audi facea butoiase de 80l de vin pentru meetinguri de bikeri :))) hai sa fim seriosi ai avut inainte de audi ceva dacie sau cat de jos ai fost de te-ai urcat atat de sus in a3 ala in 2 usi ? :)) 3 pardon :))

bluey 18-02-10 23:09

Eu ti-am mai spus tie ca esti un tip foarte amuzant dar nu m-ai crezut :)

BMnWA 18-02-10 23:10

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3101186)
Eu ti-am mai spus tie ca esti un tip foarte amuzant dar nu m-ai crezut :)

asa e cand ne intalnim noi 2 sa ne tinem de urat la miezul noptii :))

_anaconda_ 18-02-10 23:18

Cu atat mai penibila situatia de la BMW daca ei in '90 aveau 1.8 140 CP si 15 ani mai tarziu E90 320i 2000 cmc avea 150 CP, un real progres :lol:.

PS - avand in vedere ca tu detii un 316i sau ce ai tu acolo, e destul de ciudat sa vorbesti din ce masina m-am dat eu jos sau in ce m-am urcat, si din Dacie 1310 daca ma dadeam tot nu eram departe de tine :lol:. Lasa nu e nimic, iti cumperi tu M3 si ne arati ca bemve ruleaza.

BMnWA 18-02-10 23:27

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 3101212)
Cu atat mai penibila situatia de la BMW daca ei in '90 aveau 1.8 140 CP si 15 ani mai tarziu E90 320i 2000 cmc avea 150 CP, un real progres :lol:.

PS - avand in vedere ca tu detii un 316i sau ce ai tu acolo, e destul de ciudat sa vorbesti din ce masina m-am dat eu jos sau in ce m-am urcat, si din Dacie 1310 daca ma dadeam tot nu eram departe de tine :lol:. Lasa nu e nimic, iti cumperi tu M3 si ne arati ca bemve ruleaza.

sa stii ca ai dreptate la chestia asta.. dar din pacate uite ca.. te-au atins unde te doare.. au scos motor diesel mai performant decat cel de la audi :)))) Cel putin bmw nu face parte dintr-un ansamblu de marci de masini care sa aiba elemente comune. Adica nu vezi platforma bmw pe saab sau fiat.. la fel cum nici elemente interior sau motoare.. ups!! la naiba ! si nu ma refeream la tine amice cand am zis de dacie.. Cu tine nu eram in nici un conflict,ceea ce ar trebui sa fie evitat cu oricine..in oarecare masura. Si pentru simpatia ta bmw-ul meu e coplesit de fratii lui mai mari, adica un hyundai coupe din 2008 si un mercedes c280 din 93 manual cu un interior cu care va faceti voi astia audizati poster pe perete si va inchinati noaptea.. Asa ca nu va faceti voi griji de masina mea 318i ca are ceva frati de nadejde langa care isi petrece noptile astea friguroase.. Nu iti fa griji ca nu ma bazez doar pe 318 meu cand sustin benzina ;)

GABBY_ 18-02-10 23:47

"Adica nu vezi platforma bmw pe saab sau fiat."
Dar vezi pe Rover 75 ,nu ?Frate ,nu mai ridica in slavi o masina veche de acum 15 ani.Bravo tie pentru pasiunea pe care o ai si sa iti stapanesti sanatos masina dar daca ajungi sa compari masini cu o diferenta de vechime si tehnologie de 15 ani ....
In ciuda faptului ca masinile pe motorina au costuri de intretinere si preturi ceva mai mari,au un mare avantaj cand sunt utilizate frecvent si pe perioade mai mari de timp.
Consum si fiabilitate...este exact tiparul dupa care romanul isi cumpara masina diesel.Ca tu nu iti permiti sa intretii un diesel sau sa il achizitionezi asta e cu totul altceva.Nu imi poti spune ca intre doua masini identice la pret si dotari vei alege benzinara.una e sa ai un 2.0 tdi (140) cu care faci Constanta-Brasov si retur cu 160 ron iar alta e cand ai un 2.0 fsi (150 cp) si cu mai putin de 250-300 ron nu poti face acelasi traseu.
Vom vedea cate bmw-uri de peste 10-15 ani vor mai exista cand se va introduce impozitul pe poluare.Probabil vor participa majoritatea la programul rabla si atunci se vor vedea adevaratii pasionati care vor incerca sa-si intretina masinile indiferent de costuri

BMnWA 18-02-10 23:52

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 3101289)
"Adica nu vezi platforma bmw pe saab sau fiat."
Dar vezi pe Rover 75 ,nu ?Frate ,nu mai ridica in slavi o masina veche de acum 15 ani.Bravo tie pentru pasiunea pe care o ai si sa iti stapanesti sanatos masina dar daca ajungi sa compari masini cu o diferenta de vechime si tehnologie de 15 ani ....

zici tu ca e mai scump dieselul ? cauta un 530 benzina si un 530 diesel din 2000 sa vezi care e mai ieftin ? Daca imi permit sa merg cu un consum de 12-13 la coupe stai linisitit cu consumabilele..lasa teoria asta cu 'nu-ti permiti' ca imi permit destule,mult mai multe ca o revizie de diesel care e cu 100 lei mai scumpa ca la o benzina. ;)

GABBY_ 19-02-10 00:00

Are Rover 75 motor si cutie de BMW?Daca iti permiti asa de multe ...de ce nu te coafeaza un alt motor sau altceva ce ti-ai permite?Acum ca proprietarul de 530d cere mai putin decat cel cu 530i mai depinde si de starea masinii,dar stai u linistit ca cel diesel inca va mai merge ceva timp pe strazi daca are 10 ani vechime,pe cand cel benzinar ....Tu oricum esti contra, am inteles ca nu iti plac "tractorasele" dar va venii vremea cand te vei inchina la ele :)

BMnWA 19-02-10 01:38

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 3101323)
Are Rover 75 motor si cutie de BMW?Daca iti permiti asa de multe ...de ce nu te coafeaza un alt motor sau altceva ce ti-ai permite?Acum ca proprietarul de 530d cere mai putin decat cel cu 530i mai depinde si de starea masinii,dar stai u linistit ca cel diesel inca va mai merge ceva timp pe strazi daca are 10 ani vechime,pe cand cel benzinar ....Tu oricum esti contra, am inteles ca nu iti plac "tractorasele" dar va venii vremea cand te vei inchina la ele :)

ce sa imi placa la ele cand toata lumea pleca de la ideea de economie cand e vorba de diesel ? apoi vin tot felul de idei si placeri ascunse cand ai diesel ca doar ar fi culmea sa zici ca tu esti gasca pentru ca masina ta face bacbac in loc de zzz. Alta comparatie.. 320d din 2000 si 320i din 2000. Uita-te cate 320d stau zi zac in putrefactia mecanicii gasesti la 4000 euro. Cauta un bmw 320i din 96-97 sa vezi ca modelul vechi gasesti si mai scumpe decat modelul nou de 3 . Nu sunt contra dieselului,dar realitatea vazuta in ochii altora deranjeaza cand e dusa la superlativ.Am in familie un 530d manual si la mers frumos afara linistit ajunge consumul la 5.8 si mers sport pana pe rosu cu inferioare etc ajunge la 7.5 afara. In oras ajunge la 9 cand e aglomerat..dar mai mult slabe sanse sa urce consumul. E perfect,putere consum si confort alaturi de un car de optiuni.. SI oricat mi-as permite sau nu..nu inseamna ca trebuie sa imi bat joc de bani, dar nici de placerea mea de a conduce un motor pe benzina cu un sunet excitant provocat de amicul meu..remus.. 8)

tzapul 19-02-10 08:55

eu am golf III 1.9 TDI si pot sa va spun ca las in urma multe benzinare. Si pe langa asta mai am si putere la el....asa k ce sa ii mai ceri?....sunet?....la ce iti trebuie sunet?.....ce o masina e mai buna daca se aude mai bine?.....nu conteaza cum se aude ci cum merge or: eu la partea asta sunt super multumit

BMnWA 19-02-10 10:47

Quote:

Originally Posted by tzapul (Post 3101810)
eu am golf III 1.9 TDI si pot sa va spun ca las in urma multe benzinare. Si pe langa asta mai am si putere la el....asa k ce sa ii mai ceri?....sunet?....la ce iti trebuie sunet?.....ce o masina e mai buna daca se aude mai bine?.....nu conteaza cum se aude ci cum merge or: eu la partea asta sunt super multumit

am facut un drum de sibiu si am prins un e280 peste 2005. Cand se lansa in depasire pleca cartus fata de mine,dar pe curbe reveneam si acuma..la 180 unde sa te mai duci pe curbe si aglomeratie,nu il mai ajuta nici motorul ca eram tot pe el. Stai linistit ca nu toti ce ii vezi ca tureaza masina stiu si sa conduca.

GTR 19-02-10 10:48

Quote:

De cand a aparut Golf TDI au aparut si garaje antifonate:D, glumeam.

Sunet imi trebuie pentru confort si/sau placere.

Masina ta este un bun compromis dar nu ofera nici un fel de feeling, daca intelegi.
Chiar si tunata, tot o masina mediocra ramane, o masina foarte buna de zi cu zi, trage binisor, consuma putin, dar sa nu ridicam pretentii de mai mult.

BMnWA 19-02-10 11:00

referitor la consumul unui diesel http://www.autolatest.com/ro/detalii...ina-vs-diesel-

GABBY_ 19-02-10 11:12

Sa inteleg ca Audi diesel papa cu maxim 1 litru mai putin decat Mercedes.Maxim am zis!!! Inseamna ca poate consuma si cu 2-3 litrii mai putin decat Mercedes-ul,asa ca acesta comparatie pe care o faci e exact impotriva conceptiei tale.Referitor la bmw-urile de care mi=ai zis sper ca ai inteles destul de bine ca fiecare cere pe masina lui cat vrea, sunt masini diesel care costa mai mult decat cele pe benzina la exact aceleasi dotari.Eu zic sa mergi la reprezentanta BMW(observ ca doar masina asta exista pentru tine) si sa faci o comparatie de pret intre masinile diesel si cele benzinare la aceleasi dotari si apoi mai discutam.

BMnWA 19-02-10 11:21

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 3102166)
cat vrea, sunt masini diesel care costa mai mult decat cele pe benzina la exact aceleasi dotari.Eu zic sa mergi la reprezentanta BMW(observ ca doar masina asta exista pentru tine) si sa faci o comparatie de pret intre masinile diesel si cele benzinare la aceleasi dotari si apoi mai discutam.

da,e sigura masina pentru mine,celelalte 2 sunt iluzii reale :)) Eu ma refeream la altceva gabi.. nu la pret de nou, care nu intereseaza pe nimeni..Eu vorbesc de bmw pentru ca astea le-am cautat mai mult si m-au interesat dar ideea e ca sunt mult mai multe dieseluri carutzate si ieftine decat benzinare. De aceea si din Germania iti gasesti benzina din 2000-2002 cu 140-160 mii km pe cand diesel il iei la 250-300. Ma refer la majoritatea cazurilor ca sunt si diesele cu 100 mii, dar in comparatii minoritatea nu conteaza.

KAY_ 19-02-10 11:25

Cand esti un carpaci normal ca nu te intereseaza o masina noua sau sa se apropie de nou (an/km buni ) .

BMnWA 19-02-10 11:36

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 3102208)
Cand esti un carpaci normal ca nu te intereseaza o masina noua sau sa se apropie de nou (an/km buni ) .

bai..thctbc cand un pejo 1.6 hdi din 2007 407 este 6000 euro normal ca iti permiti masina "nou" iti dai seama un fel de logan facelift :))) dar cand o sa vezi tu un bmw din 2007 orice model la 6000 sa imi dai un semn sa cumpar cateva.

bluey 19-02-10 11:47

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3102250)
bai..thctbc cand un pejo 1.6 hdi din 2007 407 este 6000 euro normal ca iti permiti masina "nou" iti dai seama un fel de logan facelift :))) dar cand o sa vezi tu un bmw din 2007 orice model la 6000 sa imi dai un semn sa cumpar cateva.

Pai si de ce nu ti-ai luat si tu un BMW???

BMnWA 19-02-10 11:54

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3102296)
Pai si de ce nu ti-ai luat si tu un BMW???

de ce, stii tu ceva la 6000 din 2007 ?

bluey 19-02-10 11:56

Pai nu din 2007.
Mai vechi daca nu iti permiti unul nou.

KAY_ 19-02-10 12:13

Quote:

Masina o am de noua si a costat de vreo 3 ori si ceva mai mult de 6000 E .Pt mine a fost o alegere inteleapta la vremea respectiva , tu mai ai de mancat pana ai sa ajungi la aceasta maturitate .Daily car nu poate fi amestecat cu hobby , cand o sa aud de tine ca ai castigat vreo cupa pe undeva atunci poti vorbi si de performante , deocamdata cum ti am zis si mai sus , accepti sau nu esti un carpaci , urmare a posturilor tale .

_anaconda_ 19-02-10 12:36

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3101157)
au scos motor diesel mai performant decat cel de la audi

Partial corect, la motoarele 2.0d 200CP si 3.0d 300CP bate Audi dar momentan Audi are ceva inedit, 6.0 V12 TDI, BMW mai are de mancat 2-3 paini pana sa faca asa ceva, motor derivat din cel de curse care a castigat la LeMans.

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3101231)
si un mercedes c280 din 93 manual cu un interior cu care va faceti voi astia audizati poster pe perete si va inchinati noaptea

Chiar si interioarele de Mercedes din ziua de azi sunt in anumite situatii mai slabe decat alea de Audi contemporane (vezi C/E Klasse care sunt pline de plastic nu tocmai rafinat, cel putin in variantele mai ieftine) asa ca masina aia a ta care e de o seama cu bunica-mea...e pistol cu apa.

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 3101289)
Ca tu nu iti permiti sa intretii un diesel sau sa il achizitionezi asta e cu totul altceva.Nu imi poti spune ca intre doua masini identice la pret si dotari vei alege benzinara.una e sa ai un 2.0 tdi (140) cu care faci Constanta-Brasov si retur cu 160 ron iar alta e cand ai un 2.0 fsi (150 cp) si cu mai putin de 250-300 ron nu poti face acelasi traseu.

Sunt cazuri in care motorul diesel costa ceva mai mult dar sunt situatii in care diferenta este destul de mica - poate fi ignorata deci cine isi cumpara benzina isi cumpara ca asa a vrut. Sa nu mai vorbim de benzinarele mai scumpe, turbo sau alea de cilindree mare, de la 3000 CMC in sus. Sa intelegem ca aia care au modele sport sau modele echipate cu V6/V8 benzina isi doreau in secret un 2.0 TDI sau 320/520d si nu si l-au permis ? :lol:. Unii nu sunt dispusi sa se pricopseasca cu un diesel pentru 1-3 litri / suta de km asa cum iti place tie sa crezi.

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3101439)
Am in familie un 530d manual si la mers frumos afara linistit ajunge consumul la 5.8 si mers sport pana pe rosu cu inferioare etc ajunge la 7.5 afara. In oras ajunge la 9 cand e aglomerat..dar mai mult slabe sanse sa urce consumul

Lasa povestile, un 530d in forja sare de 10% fara probleme, aici nu e 4liers.ro.

Quote:

Asa cum o gramada de benzinare te lasa in urma pe tine, nimic special. Ce ai putea cere de la el ? Multe...daca ti se pare asa bun inseamna ca ai niste standarde destul de joase.

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 3102166)
Sa inteleg ca Audi diesel papa cu maxim 1 litru mai putin decat Mercedes.Maxim am zis!!! Inseamna ca poate consuma si cu 2-3 litrii mai putin decat Mercedes-ul,asa ca acesta comparatie pe care o faci e exact impotriva conceptiei tale.Referitor la bmw-urile de care mi=ai zis sper ca ai inteles destul de bine ca fiecare cere pe masina lui cat vrea, sunt masini diesel care costa mai mult decat cele pe benzina la exact aceleasi dotari.Eu zic sa mergi la reprezentanta BMW(observ ca doar masina asta exista pentru tine) si sa faci o comparatie de pret intre masinile diesel si cele benzinare la aceleasi dotari si apoi mai discutam.

La niste masini de zeci de mii de euro, 1-3 litri / suta de KM este un fel de nu ar mai fi, intelegi ? Daca diferenta era sa zicem de 5 litri in oras, atunci facea sens. Audi A6 a aparut in 2004, a primit un facelift dar in orice caz, E klasse este proaspat aparut asa ca o parte din diferenta de consum este anulata de o cutie de viteze mai buna si de lipsa 4WD (care creste consumul), de aia diferenta este derizorie. Probabil noul model o sa puncteze mai bine la capitolul consum dar tot nu m-ar convinge sa dau banii pe dizal.

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3102195)
nu la pret de nou, care nu intereseaza pe nimeni

Ce..? PARDON ? Daca tie si / sau altora de pe forum nu va pasa de masini noi / cat mai noi nu inseamna ca toti sunt asa, ai fi surprins cati urasc cazanele SH. Cum iti permiti sa vorbesti in numele tuturor ? Din ce in ce mai penibil. Ca sa nu mai spun ca aia care va fac voua un serviciu si va dau masini SH sa le cumparati...initial le-au cumparat NOI. Daca oamenii aia nu ar exista, sa cumpere masini noi apoi sa le cumperi tu dupa 15 ani probabil inca ai fi la stadiul de bicicleta.

Quote:

Nu stiu cum sa iti spun dar un Peugeot 407 e cam de 10 ori mai misto din orice punct de vedere decat o felina de E36. Bineinteles, asta daca este stock, una modificata cu gust ca a ta, gen ornamente din "carbon" (aka folie din targ), schimbatoare M (un fel de M3 @ 100 CP) si alte elemente de bun gust, se schimba treaba, orice om normal la cap ar alege acel E36 custom in detrimentul unui 407 nou, ce naiba. :lol::lol::lol:. Asta a fost maxima zilei dar nu ma lua in seama, continua-ti proiectul, sunt nerabdator sa vad ce iese. :rolleyes2

PS - esti constient ca DOHC cu banii care i-a dat pe 407 nou isi lua cam 4-5 E36, nu ?

sponsoru 19-02-10 12:45

Ce true sunteti astia care isi iau cate o rabla cu cateva mii de euro si apoi au impresia ca merg cu enterprise. Ce comparatii de te doare mintea. Un Merc E280 dupa 2005 se caca pe rabla ta si la relanti .Si chiar daca e o masina din segmentul mediu bussines ca si performante amesteca visele multor "raceri" wannabe care au impresia ca un 318 rupe asfaltul. Ce comparatii ineptice ca "il ajungeam din urma pe curbe" . Daca omul vorbea la telefon sau discuta cu nevasta-sa si rula cu 2000 rpm e foarte probabil .
In alta ordine de idei "bemve " rulz dar in special cazanele . O mentalitate sanatoasa .
Deci majoritatea nemtilor sunt extrem de prosti din moment ce in ponderea nou si sh in Ghermania domina dieselul..
Benzina sau diesel,e o chestie ce tine de aprecierea fiecaruia. Sau probabil unul care da 100.000 de euro pe un S "dizal" nu isi permite sa isi ia benzina si de aia se caliceste omul :))
Multi dintre noi ne cumparam masini si din prisma nevoilor si practicitatii pe termen lung ( gen 1 2 3 4 ani cat o tine fiecare).Poate conteaza o autonomie la un drum de cateva sute de km. Poate prefer sa alimentez 1 data la plecare nu sa opresc de 2 ori pe drum sa ii fac plinul .Asta ca un mic exemplu. Tschuss

Corneliu26 19-02-10 15:27

[QUOTE=_anaconda_;3102474]Partial corect, la motoarele 2.0d 200CP si 3.0d 300CP bate Audi dar momentan Audi are ceva inedit, 6.0 V12 TDI, BMW mai are de mancat 2-3 paini pana sa faca asa ceva, motor derivat din cel de curse care a castigat la LeMans.

Daca ar face un rival pt 6.0 v12 aproape sigur l`ar fi batut si pe ala. Cica mai are de mancat 2-3 paine pana sa faca asa ceva,ce "dume" scoti.

_anaconda_ 19-02-10 15:57

Daca si cu parca, se plimbau in barca. Asa si Audi daca vrea face la orice ora un 2.0 TDI 200 CP dar probabil au altele mai importante de facut. Nu puteai sa te abtii nu, te pisca pe limba ?

PS - nici daca ar vrea BMW nu ar putea sa faca un motor ca ala din simplul fapt ca motorul de curse din care ar deriva varianta de strada lipseste cu desavarsire.

eu_nasu 19-02-10 16:06

prefer benzina. un diesel nu o scoata niciodata sunetul asta https://www.youtube.com/watch?v=lCqY-vAX4EA

BMnWA 19-02-10 16:11

Quote:

Originally Posted by sponsoru (Post 3102504)
Ce de 2 ori pe drum sa ii fac plinul .Asta ca un mic exemplu. Tschuss

ce inteligent esti tu , ai 318 ? sau ceva e280 ? ai sau numa dai din papagal ca gasca aici sa faci posturi ? esti ceva intelectual de situri si tu mai nou. Nu te mai aventura in povesti vitejesti pe site,poate live ai fi mai modest si tu in vorbe..

BMnWA 19-02-10 16:28

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 3102474)
PS - esti constient ca DOHC cu banii care i-a dat pe 407 nou isi lua cam 4-5 E36, nu ?

Hai cu masina ta sa vedem daca e mai ingrijit interiorul ca la mercedesul ala din 93. Hai cu un e280 din 2005 sa vedem cum e treaba la relanti. Folie din piata ? Tu imi zici mie cat imi consuma masina ? :)) imi zici mie ce am pus in masina ? De ce ma jignest , ti se pare usor de vorbit cand esti pe site ? Te-am facut gainar , mitic injosit , cocalar , sau alte denumiri ? te-am facut fomist sau ti-am facut masina trompeta ? Ce e cu atata insulta aici dintr-o contrazicere? Arata-mi tu cati bani ai bagat intr-un an in masina ta, pentru tine personal, modificari ,accesorii.. Poate esti ceva pui de dac cu averi infinite si ai ceva super car..daca te si iei de amarata mea ca e cazan..banuiesc si eu ca ai ceva serios la garaj.. Oricum, ar trebui sa ai ceva respect pentru ca eu nu am vorbit de ce iti place tie sau nu..Dar daca tu asa preferi , asta e, poate tinde de cresterea ta cum reactionezi . Etaleaza-ti tu prima ta masina cu felina mea sa facem o mica comparatie ;) SI DA pejo 407 nou , proasta alegere ! Daca a dat de 3 ori 6000 si mai proastA ! Dar asta e,pentru asta exista romanii cu cap sa combine pe cei..care vor masina NOUA ! Si pentru.. bluy permite-ti tu o masina noua, un audi ce pret de catalog e 70000 si cu vremurile astea a ajuns 16000 . Cred ca nu l-ai cumpara nou, nu ? Dar tu crezi ca esti ceva inteligent cu realizarea ta la 30 ani. :)) sigur ai familie si copii , realizat la casa ta cu asa masina de mini familie :))

sponsoru 19-02-10 20:13

Moderatorul care a sters ultimele postari poate le sterge si pe astea doua din urma care nu au o traeba cu subiectul . Fair nu?

aleks 19-02-10 23:02

Ca să īnţelegi BMnWA de ce ţi-am atras atenţia, ai văzut ce conflict ai declanşat, şi am prevăzut din timp că iar se va adeveri zicala cu "semeni vānt, culegi furtună".
Nu mă leg de tine īn mod special, ci de oricine declanşează un scandal, īn primul rānd, şi de cei care-l īntreţin abia pe urmă.
Calmaţi-vă, n-o mai luaţi personal şi porniţi de la premisa că nimeni n-o să-şi schimbe părerile nici cu 1%, indiferent cāt de agresiv vom posta...

BMnWA 19-02-10 23:06

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3104512)
Ca să īnţelegi BMnWA de ce ţi-am atras atenţia, ai văzut ce conflict ai declanşat, şi am prevăzut din timp că iar se va adeveri zicala cu "semeni vānt, culegi furtună".
Nu mă leg de tine īn mod special, ci de oricine declanşează un scandal, īn primul rānd, şi de cei care-l īntreţin abia pe urmă.
Calmaţi-vă, n-o mai luaţi personal şi porniţi de la premisa că nimeni n-o să-şi schimbe părerile nici cu 1%, indiferent cāt de agresiv vom posta...

eu am tras linie , vin acasa seara obosit vreau sa vad ceva sa ma binedispuna, nu ceva care sa ma agite, jigniri sau vorbe in vant. Gata,cum am mai zis, lasam vorbele pe sosea aici e doar un chat,fapte zero. Am inteles mesajul tau stai linistit.

JunKer_hP 22-02-10 20:13

Vreau sa va intreb in principiu cine castiga ? Un diesel turbo vs un benzinar aspirat , sa aiba aproximativ aceeasi greutate

Stage1 22-02-10 20:30

Quote:

Vreau sa va intreb in principiu cine castiga ? Un diesel turbo vs un benzinar aspirat , sa aiba aproximativ aceeasi greutate
Benzinar.

JunKer_hP 22-02-10 20:58

poti sa fi mai explicit , te rog?

fasso 22-02-10 21:15

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 3113897)
poti sa fi mai explicit , te rog?

Nu mai da si tu cu batzu'n balta ca e destul cat s-au certat astia mai sus pe tema asta :rolleyes2 citeste mai din urma, hai ca nu-i greu .

eMH 22-02-10 21:19

Sunt decat 155 de pagini in care poate gasi oricine cate argumente pro si contra vrea.
Benzina vs. Diesel e doar chestie de gust si de necesitati. Unora le place benzina, unora le place motorina. Ma rog, impropriu spus le place... Ma rog, ma intelegeti!

All times are GMT +2. The time now is 00:19.

- Copyright 2026 4Tuning