![]() |
Re: Recomandari la CAPITOLUL MUZICA ...
1 Attachment(s)
Cele mai piese ever...:D
|
am si eu o rugaminte, dak stiti cum se num mel lui CRBL de la MTV Ro 07 dak va ajuta cu ceva un link ktre filmare dak nu stiti la ce mel ma refer http://video.acasa.ro/view_video/5ae...CRLB_live.html
P.S. imi crer scuze dak a mai fost ceruta mel |
incercati albumul R KELLY-Doube up... si massari
|
1 Attachment(s)
========:!: :!: :!: ========
|
Masari - Real Love
Massari & Belly - Rush the floor Mims-this is why im hot New Effect & Dj White - Arania New Effect - Radio Loco New Effect feat. Moni-K - Sinada Cheloo - In Zgomot De Masele Supte Celia & Alberto - Sa pot zbura erick-e - the beat is rockin Fly Project - Ca Tine-Da Orasul Mai Tare |
Quote:
daca te-ai uita ceva mult mai in spate (prin ian-feb anul asta) ai fi vazut ca am recomandat eo melodia in cauza ...:lol: :lol: :lol: recomand: F.uture Funk Squad - Towards the Sun (original) - funk electro |
Quote:
|
nu exista fara toma caragiu ;)
|
1 Attachment(s)
Justin Timberlake & Timbaland & Three-6 Mafia - Chop Me Up
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Tot nu merge arhiva:???:
Intre timp am mai urcat eu 3:-) |
Quote:
I like that mai era urcata de mien ! |
1 Attachment(s)
e melodie dragutza zic eu!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
se poate am mai dat-o la cateva persoane de pe forum cu cateva luni in urma si aseara nu aveam ce face si am zis sa pun melodia pe forum este facuta de un prieten de-al meu eu zic ca merge pt inceput:) !!! uite inca 2 melodii....
|
1 Attachment(s)
o melodie p care imi place mult de tot ...da cred k majoritatea o stiti :X
|
iti prezic o sedere cam scurta pe aici ;) :))
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
la mine se aude bine numai ca nu este masterizata piesa....din cate stiu eu si este cantata de un prieten de-al meu ...iar melodia este facuta intr-un studiou oarecare ..imi pare bine sa aud ca da bine...mai trebuie un pic umblata la ea...iar MIHAI 134 daca despre mine este vb te rog sa iti pastrezi parerea pt tine nu te-a bagat nimeni in seama vezi-ti de oala ta.....!!!!o mai atasez inca o data sper sa se auda mai bine de data asta!
! |
Quote:
la asta se referea mihai134 ;) |
nu ma refeream la el. isi facuse unul reclama la un site vanzari auto pe o gramada de thread-uri. la el m-am referit, dar unul din moderatori cred ca a sters postul respectiv.
cat despre "autopromovarea" ta, cum a numit-o cel dinaintea mea, nu ma deranjeaza absolut deloc.... din contra, ultima melodie atasata... e chiar interesanta bafta :peace: |
Ma bucur sa aud ca va place melodia cat despre autopromovare nu stiu ...nu am vrut sa para ...da uite ca asa a iesit mai am cateva melodii frumoase pe care am sa le upload-ez daca nu deranjeaza!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
|
nu stiu daca au mai fost, dar sunt... super
Jonas Steur feat. Jennifer Rene - Falling Into Pieces (Original Mix) Aviation_-_You_Were_My_Everything Blue October - Come in Closer Bliss - Afterlife - Long Life To You My Friend :headfones:headfones |
Ma bag si eu :) Nu stiu daca au mai fost:
Nimeni Altu' -Inca o poveste Nimeni Altu' -Cu dinti cariati Faithless-God is a DJ Arssura-un sut in gund Ombladon-Skitu lu' Nebunu Eminem-When the music stops Maximlian cu Grasu XXL-La volan |
Quote:
mersi |
3 Attachment(s)
pe prima din cele enumerate mai sus, n-am putut urca-o intrucat are vreo 17 mb si imi da "connection reset by server" :???:....
whatever... enjoy :D8) |
1 Attachment(s)
Quote:
si sa nu fiu off de 2 ori sa recomand si eu.. 2 piese ;) \ Camela - Amor Imposible DJ Tiesto - Close To You |
1 Attachment(s)
A aparut buddha bar 9 de ceva vremeeee
Toti iubitorii de chill out sunt rugati sa ia aces album...este genial... Aveti atasat mai jos tot playlistul. |
Quote:
done that 8):D deocamdata nu ascultai decat cateva melodii, dar sper sa fie la fel de mijto precum predecesoarele 8 8) |
Quote:
multumesc... |
1 Attachment(s)
o melodie foarte interesanta de pe buddha bar 9...
mie toate mi se par dragute...pot sa zic ca este mai tare ca 8-ul,dar aici depinde si de dj...ei aleg melodiile...si cum ravin e rupere...trageti concluzia... |
Darine - Mafi ella enta Club RMX
Akon - Ghetto Story feat. Cham & Alicia Keys RMX |
Quote:
|
No ...amu' io nu m-am uitat la toate mel care le-ati postat aici(ca nu's nebun)..dar dak vreti sa ascultati muzica...fiti antena aici....
3 Sud Est - N-ai crezut in mine (Dj adrian C remix) Above and Beyond - Far and away Above and BEyond - Stealing Time Akon - Don't matter (main) Arash - Arash(feat Helena) Armin Van Buuren - Burned with desire ATB - Ecstasy ATB - Idon't wanna stop ATB - Let u go ATB and Paul Van Dyk - Rave mix ATC - Heat ATC - Around the world Avril Lavigne - Girlfriend Bennasi Bros (..TOATE..) Benny Benassi (..TOATE..) Brooklin Bounce (..TOATE..) Bob Sinclair - rock this party Barcode brothers - doon doon Cascada - Miracle Cascada - Everytime we touch Cascada - (alea sunt super dar shi restu..adik...TOATE..) Chocolate Puma - Always & forever Colonia (..TOATE..) Da Buzz - Now when your gone David Guetta - Summer moon David Guetta ft JD Davis - The world is mine Dj Aligator - Protect your ears Dj Aligator vs Mc Vspishkin - Davaj davaj Dj Ava Dalemu - Brand new world (una din preferatele mele) Dj Sava ft Elena - Honey Dj Sava ft Dana Nicula - Remember DJ Sava ft Elena - Gone away Dj Sava ft Elena - Think of your life Erik Prydz vs Pink Floyd - Proper Education (..alta din preferatele mele) Fedde le grand - Put your hands up 4 detroit Gigi D'Agostino - Bla Bla Bla Hi-q - Buna dimineata Jerry Ropero & Denis the Menace - FUCK U(La grande salope mix) Jerry Ropero & Denis the Menace - Shined on me(remix 2006) Kalwi & Remi - Explosion Locomondo - Liubi,liubi i love you M.A.N.D.Y. vs Booka Shade & Jordy TH - Body Language(inceputul ii super..) MBrothers - Trebles,trebles MBrothers - Explosion Nelly Furtado - Turn off the lights Nick Skitz - Atlantis Outwork ft Mr Gee - Elektro(electro mix) Pakito - Moving on stereo Pakito - You wanna rock (alta din preferatele mele..) Pakito vs The Drill - Livin life a drill Pryda - Frankfurt(original mix) Pryda - Armed Pryda vs Police - Nile vs message in the bottle Pulse Driver - Cascada - Bad company Scooter (..TOATE..) Soca Boys vs Chocolate Puma - Follow da leader Sonkeriki - So suit Pijto pe cal Spice girls - Viva forever Spuper Mode - Tell me why(Heyko Mayko remix) Super Mongo - Why The Drill - The Drill The PUssycat Dolls - Wait a minute Voltaj - Msd2 |
Quote:
|
o melodie foarte tare. desi imi displace fatzau` madonnei... melodia asta e superba
Madonna- the power of good-bye |
1 Attachment(s)
Quote:
am atasat lista ... pt cei care nu vor sa stea sa caute in urma |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning