![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Thanks =3
|
2 Attachment(s)
Am si eu un e46 low ride sa imi spuneti daca va place
PS:Acum e mai inalta si arata mai bine da va dau pozele cu ea inalta maine, ms maryus |
e super misto...da pe spate trebuia sa o mai ridici ca se vede urat asa:D
tivoliterror i have senn that you talk something with the man Roli on the german site...if he gives you the omega....please man give it to use to:)... |
Quote:
|
ce versiune folosesti la joc ?? 2.2.1 sau 2.3.0 ? ca bmw arata binisor ! pacat de suspensii ... akma fara nici o suparare
|
2.2.1 mwm stiu...suspensile le-am ridicat deja si arata mult mai bine..am facut asta de aseara da nu am mai avut timp sa le fac si poze
|
4 Attachment(s)
Si acum pozele care le-am promis.Suspensiile sunt un add-on nu sunt cele stock
Si varianta GTR |
5 Attachment(s)
BMW E30 Still The BEST :X:X:X:X
|
Quote:
Nice car`!, NICE DRIFT ;) !! |
ms ms
|
dar cum naiba faceti voi suspensiile frate sa le coborati sa le modificati?
|
pai de exemplu eu am MWM si sunt suspensile de pe subaru (adjustable) si dupa ce le montezi..dai click pe surubelnitza(fine tune parts) si dai pe spring(arc) si ii reglezi inaltimea si cat de inclinat sa fie....mi se pare ca merge si al 230 LE cu mister sir suspenion pack parca...numai stiu sigur
daca nu si nu....cu slrr editor...eu am facut o gramada cu ala pana am gasit suspensii dastea adjustabile |
3 Attachment(s)
FAST car made....mi-a luat 10 min sa o fac pe asta:D...plus paintjob
fast and furios:))))) |
Just a Q
How did you get the green "hood"???(not on the car) new icons and everything is that a 2.2.1 mod? |
yes is 2.2.1 with MWM(Miran and Wichur Mod) an that is an texture update...there is a lot of these for slrr ...for any version
|
Thank you... Again =D
|
oameni buni...dacie are careva? o gordina misto... sau un break...?
|
ms mult maryus x90 credeam ca se poate si din suspensiile stock de la slrr ca am apasat si eu pe alea dar nu mergea nik am apasat pe amortizoare pe arcuri dar in zadar
|
auzi maryus dar pe gom se gasesc suspensii din astea adjustabile ca am luat si eu mister sir pack si nu prea merg sa le modific inaltimea si ...?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
efect-master...nush ce sa zic despre mister sir....da pt 221 MWM stiu ca sunt:) si daca nu iati pogramu ala...slr editor
cata: e ultima masina pe care o mai urc pt tn...la fiecare masina care o vezi mi-o ceri...ai siteuri o gramada...cauta si tu.......... EDIT: Efect-master..ti-am facut un tutorial mic despre cum sa folosesti slrr editor...ai si programu aicea.... Este sii pt cei care nuu stiu sa il foloseasca:) |
Maryus nimic nou de pe site`ul ala de la "prietenii" nostri German`Boys ;))
|
mi-au dat ban...:))
|
Quote:
Pff pai dc ma? |
mai intrebi dece ? la kt de idioti sunt astia shi dak stai degeaba te gaseste cu ceva !
|
ms mult maryus x90 raman dator
|
1 Attachment(s)
Si un fiat 125 cu frane care poti sa le pui caliper ce culoare vrei....aproape sunt si pirelli, brembo si altele
|
is it allowed to upload picture of my cars here? just to show of ^^
|
am si eu franele alea snt marfa de tot ;)
|
eugene....vezi ca ai ramas cu cariera mea:)))
tivoliterror...yes its alowed...you can upload picture here..and show off ...you just go to Post Reply and...down you have manage attachmnts...just click- browse and upload what you want |
cata: e ultima masina pe care o mai urc pt tn...la fiecare masina care o vezi mi-o ceri...ai siteuri o gramada...cauta si tu..........
bn man imi cer scuze!:D |
franele sunt misto de tot dar nu prea sunt functionale !!
|
Eugen, zici ca ai add`on pt suspenisle alea reglabile? Urcale si tu da pt 2.30..!
|
eugen_pustiu
Re: Street Legal Racing - Redline Si un fiat 125 cu frane care poti sa le pui caliper ce culoare vrei....aproape sunt si pirelli, brembo si altele da mi si mie franele boss! |
De ce nu merge sa schimb suspensile:?: cand dau pe ele nu le ia :sad:
|
Eu am alta problema :| Mi-am instalat 2.21 mwm am bagat masini etc, dar problema cu motoareleee :( nu prea imi merge nici unu Maryus Help me :D
|
1 Attachment(s)
Scuze marius pt cariera.Auziti mai bn imi ziceti paul k nu e contul meu e al lui fratemiu. Uite si franele.Eu am 221 mwm nu 2.3.0 LE
|
2 Attachment(s)
Si un renault 18
|
2 Attachment(s)
Si un chevy 20 VAN
|
4 Attachment(s)
mikidude...probabil ca nu ai luat pt versiunea ta motoarele ca alta explicatie....
nici eu nu am multe pt 221...uite motoarele mele aicea.. pt cine vrea mai multe moduri pt MWM intrati pe gom si cautati LE2 MWM iti permite sa bagi modurile pt 230 LE in 221 mwm...eu un fel de 230 le cu chestile din mwm(maps,,si toate ...) da are niste buguri adik mai da erori din cand in cand:P...cel mai bn....sa le aveti pe aman 2 separat...230 LE si 221 MWM ....:D eu asa aveam inainte sa mi se strice LE:)) acuma amdecat mwm ca imi e lene sa bag LE.... Un E30 Falken...pt VOI:X:X:X paul: la chevy ala ai tobele prin cauciuc:>e un nou model de cauciuc? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning