![]() |
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
C egaraj mah?
|
Quote:
|
Ti-ai gasi job mah...Secretosule?
|
he..he...he...ce nebun esti mah....nu conteaza cat stai vedem noi ce facem pe acolo...:))
|
Dar ce ai patit la masina Sonny ?
Johnoson am vazut ca a iesit azi ... eu nu m-am riscat ca astia nu au bagat nici lama nimica si mai am si pneuri de vara , nici tata nu a iesit cu ea ... De n ori mi s-a intamplat sa ramana scutul ( la mine e schimbat cu unu de metal , cel de plastic s-a spart ) pe zapada care se aduna sub masina si mai iesi daca poti :) fara lopata nu iese nici chiar daca ar avea 5000 CP ... Acum cei cu masinile modificate in special cum e Ben sau Raduta nu pot iesi cu ele fiind foate joase . Pe Raduta l-am vazut azi cu un Golf V pe la Onix si cu Ben am vorbit la telefon , era cu Nissan Navara prin oras , zicea ca nici din garaj nu poate scoate Golful dapei pe strada ... a nins mult intr-un timp scurt . Chiar dadea la stiri oameni care au ramas pe drum inspre Bucuresti cu masini 4x4 , am vazut Porshe Cayene , Audi Q7 , Bmw X5 , VW Tuareg care cu toate sistemele lor de antiderapaj si 4 motion , nu cred ca au 4x4 deoarece din ce stiu eu fac parte din categoria SUV nu Off-Road au ramas inzapezite ... Sergiu Bmw e un proiect foarte secret face parte din categoria celor cum sunt proiectele cu extraterestii si OZN , toata lumea vorbeste dar nimeni nu a vazut ! Venind vorba de BMW era azi unul pe la Dance un seria 5 , jumatate de ora a stat in intersectia unde sta Johnson sa iasa , pana nu l-au impins niste baieti nu a iesit , asta e masini de sute de mii de euro care uite ca nu fac fata pentru ca toata lumea le cumpara dupa aspect nu dupa performante ... |
nu ma nu mi-am tras job...si cu garajul...nu il stii :)) dar il vei vedea pe viitor
|
ei...se stricase asa un pic...io fi saraca...jhonson cred ca stie cel mai bn....pe langa corina...:)):))
|
Quote:
|
tu il crezi? :))) sal ravy..bine ai revenit printre noi ;)
|
ce lume noua mah ?? :-P
smecherii intra rar, stii doar.. :-D lasa ca facem si combinatia aia, da sa se mai topeasca zapada asta ca ma streseaza grav.. merg cu 40 la ora, da' fara senzatie majora.. |
ce bine ai revenit...el nu a plecat niciodata nicaieri e omul care priveste totul din umbra....;)
|
da.. :)) isi face simtita prezenta mai rar
|
sal johnson.. :-) sa-ti traiasca bolidu', ca am auzit ca a revenit pe strazi
|
sunt timid in afara masinii :-)) de-aia ma bag mai rar pe aici
|
multam multam... :D
|
pai hai sa ne intalnim maine seara... asa o reuniune mica in mol :))
|
nu mai zice si tu in gura mare ca-s in orash.. ne auzim la tel :-P
|
I'm in.. ;)
|
am imbatranit...ma duc sa dorm...ne auzim la telefon maine seara...nu confund lumea...tu esti baiatu cu bora in munti...;)
|
bft batrane.. ne auzim.. ;)
|
Quote:
|
Quote:
Mai devreme m-ai intrebat pe mess daca 318-le meu are tractiune fata. thunder: cum sa mearga ? thunder: de-a latu DJ AnoniM nen: nu are tractiune spate ? thunder: lol thunder: trage fata DJ AnoniM nen: DJ AnoniM nen: cum mai 318 are tractiune fata DJ AnoniM nen: ? DJ AnoniM nen: thunder: eu am 320 thunder: da DJ AnoniM nen: si eu care credeam ca are spate Macar abtine-te de la unele comentarii frate ca te faci singur de cacao. |
Tind sa cred ca n`ai o treaba cu masinile..
|
creca a fost "rapit" ...altfel nu se explica....:shock:
|
:yikes:....si la restul ce ne faci....???
|
Quote:
|
Quote:
|
bai nen te faci de cacao tare de tot :)) mai bine abtine-te :))
|
traiasca google :))
|
Deci practic e acelasi lucru, nu ?
4 MOTION - Un sistem de tracţiune integrală 4x4 - Four-wheel drive, 4WD, 4x4 ("four by four"), or AWD ("all wheel drive") |
Eu stiam ca e un diferential care face diferenta . Nu mai stiu exact , imi explicase cineva mai de mult ca 4x4 are doua diferentiale unu pe axul din fata si unu pe spate iar la 4 motion e facut altfel . Si tata imi explica ca e diferenta intre cele doua . Daca ma insel corectati-ma :) . Traiasca Google pentru ca nu stiam cum sa explic sa intelegeti . Tek nu am nimic cu tine , dar nu imi place sa ma ia lumea la misto plus ca nu ne cunoastem ...
Observ ca s-a interpretat gresit conversatia mea cu TDR asa ca pun ce am vb cu el sa intelegeti ! DJ An0niM™ViCt0R : salut TDR : noroc DJ An0niM™ViCt0R : cum merge bmw pe zapada DJ An0niM™ViCt0R : DJ An0niM™ViCt0R : ? TDR : pe roti TDR : cu fata TDR : cum sa mearga ? TDR : de-a latu DJ An0niM™ViCt0R : nu are tractiune spate TDR : lol TDR : trage fata DJ An0niM™ViCt0R : DJ An0niM™ViCt0R : cum mai 318 are tractiune fata DJ An0niM™ViCt0R : ? DJ An0niM™ViCt0R : TDR : eu am 320 TDR : da DJ An0niM™ViCt0R : si eu care credeam ca are spate TDR : pm Eu m-am referit ca pe zapada va merge mai greu cu tractiunea spate , aici am vrut sa ajung , nu ca bmw are tractiune fata ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Subwooferul :> cum a iesit ! Mai trebuie mochetat pusa vata si e cam gata ... si gura de aerisire ! Un film mic ... Il puteti vedea cu Nokia 3GP Video sau Gom Player ... Astept pareri !
|
Practic...ma abtin...
Goldy surround... |
si cum ziceam nen? sa vin la mol? cu cine sa ma intalnesc? ma trimiteai degeaba acolo k baieti nici makr nu stiau de intalnire:))
|
Quote:
|
Stiau , dar era vorba de Ravy ca a venit de la Bucuresti si ii era dor lui Sonny de el .
Sergiu cum e zapada pe jos ? Daca nu ai ESP activat ce sa iti fac ... Da mai Sergiu ce sa fac Goldy na daca sunt sarac ... Ma straduiesc si eu sa fac din putin mult ... |
ma nen nu complica lucrurile...era vorba sa ma intalnesc eu cu sonny si ravi..tu ai dedus nste lucruri :)))
|
E misto pe jos mah...De ce plm e iarna...???
|
cand nu ai sanie..te arunci direct :))) lasa ma se mai intampla... totusi nu ma asteptam sa derapezi cu ''gumele'' alea :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning