![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
4 Attachment(s)
salut !
sunt cam nou, desi am mai avut un cont dar nu stiu ce s'a intamplat cu el.. in fine... am tot citit pe thread despre slrr si am decis sa ma implic si eu.. daca o mai fi activ :???: cateva screen'uri cu un subaru impreza sti '98:-P |
welcome bogdan :D sfatul meu joacate putin si pe la grafica :D:twisted:
|
6 Attachment(s)
Lamborghini Miura |
Quote:
si la grafica totul e la maxim, sincer nu stiu ce as mai putea face :sad: app, o intrebare: e vreo versiune de la wichur disc brakes.. alea cu etrieri diferiti. ca aia pe care o am eu nu merge decat in 2.3.0.. ps: am versiune de la Maryus_X90.. cu ceva imbunatatiri :D |
4 Attachment(s)
Lamborghini Miura Concept
|
Quote:
Te Rog Frumos |
se poate un pachetel cu bmw-uri pentru 2.2.1 mwm plz?
|
Quote:
|
salut baietii ... mi-am reinstalat slrr si am o problemuta :D nu gasesc pe nicaieri LEMWM :|
|
parca avea marius la semnatura
|
am si eu jocu si nu am mai stat sa down jocu lu marius ...
|
atunci poate te va ajuta asta: http://www.street-legal-mods.com/list-dlsl.xml
|
7 Attachment(s)
Shelby GT500 |
Quote:
poti sa urci mustangul... te rog :D arata prea bine |
Quote:
|
auziti si eu am postat acelasi model de mustang pe pagina 151 insotit de un golf 1 la mine dc nu va dati cu parerea?
|
5 Attachment(s)
shelby-ul il gasesti pe gom sau pe vstanced.
|
mai bine taceai !.. app la tine vw asta nu sta cam ridicat de fund ? ca la mine orice iasi face sta ridicat de fund si topaie
|
Quote:
|
M`am uitat un pic pe topicul celalat care nu era V2 si incep sa rad ca intra acolo un Nob si cere si cere....si unii ii dau si ii dau si dupa zice .. "am scris in paginile anterioare..dar de ce sa te obosesti"...bietu om are de citit peste 400 de pagini ca sa gaseasca ce altii i putea da in 2 minute ... sper ca nu sunt si aici oameni asemanatori...pentru ca trebuie sa ne ajutam unul pe celalalt(!!Parca!!) SCUZE DE OFF ! SCUZE DE OFF ! SCUZE DE OFF !
|
Quote:
pentru asta era threadul nu? interesant.. |
Quote:
|
Quote:
Lasa atitudinea asta ca nu ajungi nicaieri , daca nu vrei sa ajuti nu raspunzi la requesturi , dar macar lasa-i pe cei cu bun simt sa-si faca treaba. ;) |
uite... imi cer scuze, dar chiar am cautat... am descarcat multe, dar pe asta nu l'am vazut pe nicaieri.. era versiunea cu stopurile spate drepte fara colt "rotunjit"...
app de asta... chiar am o intrebare.. in 2.2.1, in meniu, pe background e un vid. si ma gandeam sa il schimb cu altul.. am schimbat numele cu cel din joc dar, tot nu il ia, ma gandeam ca nu e aceeasi extensie, dar l'am convertit, si tot degeaba.. :???: aveti vreo idee? o sa pun si un print daca nu am explicat bine.. |
4 Attachment(s)
Quote:
am un Jeep Wrangler, distrus in garaj: |
Ceva pareri legate de motoarele Renot... :-/
|
motoare renot /:) da si mie sa vad !
|
Quote:
Si chiar nu ma simt in ceea ce ai zis, pentru ca de fiecare data cand mi-a cerut careva ajutorul, l-am ajutat cu cea mai mare placere si i-am explicat ce sa faca, dar de la a cere unele chestii si de a fi bun cu toata lumea, deja se ajunge la nesimtire si la a fi luat de prost. Scuze off-ul Oxide :rolleyes2 |
3 Attachment(s)
:oops:
|
capa miai furat stilul si culoareaa ! >:P:evil: plagiatorule !
|
5 Attachment(s)
AUDI S3 (pareeeri pleaze)
|
salut.am si eu jocul de putin timp instalat v 2.3.0 si nu pot face alte masini decat vreo 6-7.cum pot trece mai departe? am facut cutsele alea noaptea. sunt pe nr 1 dar nu pot sa fac turnee daleaca nu sunt in team cu ceilelti. cum pot sa imi aleg echipa(albastru verde rosu)? o sa revin cu poze pentru masini...
|
Turneul de care vorbesti cred ca este capatul jocului. Mutati jocul pana in ziua care este afisata pe acolo si vezi ce se intampla. Nu cred ca s-au jucat prea multi jocul asta dupa scenariu, oricum bafta si spor la joc!
|
1 Attachment(s)
Am castigat lambo de la poker stars :))
|
unde ai gasit cadru pentru lamborghini? eu nu am decat cateva cadre(subaru evo camaro 4*4 si un fel de tigra golf 4)?
|
Quote:
In fine, pana una alta, vezi ca tu te joci cu masinile stock. Ceea ce se intampla aici e cu totul altceva. :P Sunt cateva site-uri (roaga-i pe baieti sa ti le dea ca eu nu le stiu pe toate), cum ar fi SLRR-RO, in care gasesti o multime de modele de masini, motoare, piste, jante, suspensii si multe altele pentru jocul asta. ;) |
gata am gasit site de unde sa iau de toate de a masini pana la culori de vopsea.o sa revin cu masinutele!!! ms andu...respect
|
6 Attachment(s)
Aston Martin DBS
Mitsubishi 3000 GT Spyder |
4 Attachment(s)
Astonu numi place dar mitsu imi place :))
|
dagh de mine nu mai zice nimeni nik?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning