![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Salutare, imi spuneti si mie cum e drumul Talmaciu - Fagaras - Brasov? Ms
|
din talmaciu pana in avrig e drumul in valuri dar se circula bine , din Avrig iesi pe european pana in BV deci e ok.
|
Quote:
Ms inca odata |
Quote:
|
pe jante 8J se pot pune fara probleme anvelope 245/40/17? pe fata am 225/45/17dar as vrea mai late pe spate
|
Quote:
|
are cineva idee cu cat merge un tub de bas M.A. audio de 1000 w ?
|
1000 W reali ? :rolleyes2
Nu stiu daca au 150-200 .... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa arata subwooferul ... incinta nu o am originala , este luata de la un magnat de 400 ... , iar pe net am gasit doar informatiile astea ...
MA Audio Car Audio "XE SERIES" Subwoofer 1000 Watts Details 1000 RMS Watts per Woofer 150oz. Double Stacked Magnets Foam Surround Black Coated Stamped Steel Basket Copper Wound Voice Coils Dual 4 Ohm Voice Coil DVC 2 Ohm or 4 Ohm per Subwoofer |
Modelul repsectiv nu are mai mult de 4500RMS.
Uite-te mai atent pe internet Quote:
|
iti trimit link pe pm , pt a nu fi considerata publicitate ...
|
Amandoi aveti dreptate in felul vostru.
cititi datele tehnice, sunt mai multe modele din seria respectiva, bafta. http://blog.thedeepdiscount.com/2009_08_01_archive.html |
urmeaza sa-l desfaca astazi sa vada modelul :)
|
cine ma poate ajuta si pe mine cu o informnatie??caut pe cineva in sibiu care stie si are rola din aia speciala pentru roluit aripi stape la un golf 3???ajutati un biet om...:))
|
cu o bata de baseball bagata intre roata si aripa se rezolva. bagi bata la mijlocul rotii si dai incet in fata si in spate
|
intreaba l pe HMM ca el stie treaba asta...
Si culmea, pe BMW ca a lu` TFY... @TFY: vezi ca tre sa imi trimiti ceva pe mail.... L.E: asa ma gandeam sa se imbrace fetele pentru sesiunea foto ce am planificat-o ...aia in care se imbraca "masculii" la costum. http://www.customcrew.ro/index.php?o...446&format=raw |
asa le roluesti ....
https://www.youtube.com/watch?v=-ayqAB1AcRQ p.s. ala pe golf are si Gti si Vr6 .. cine e ca el ? sau asa https://www.youtube.com/watch?v=uXjL2...eature=related Vezi cum stai cu rugina inainte :) |
saaaaauuuu, te duci la bucur si ti-o face el :) profesional
|
sau mai bine incearca singur:lol:
|
daca vreau sa sa mi se crape vopseaua, am alte modalitati, mult mai distractive :)
|
Quote:
Avantaje rola: ies foarte uniform Avantaje bata de baseball: le faci singur, te chinui sa le scoti cum trebuie insa scutesti 50-100 euro. |
Daca plange rugina pe aripi normal sa zboara vopseaua odata cu ea !
Unii totusi au masini ingrijite si nu au astfel de probleme ! Nosfer a facut asta pe fata si nu i-a sarit vopseaua, nu i-a cazut planetara, nu i-au fugit bandourile de pe usi ... Daca ai grija nu are ce sa se intample 100% |
Quote:
@Nos Nu cred ca cu aparatul lui Calin sare vopseaua, dar daca citeste topicul poate clarifica. |
Fiecare intelege ce vrea sau ce poate ! :rolleyes2
Cum spuneam, sunt probleme la aripile e normal ca o sa sara vopseaua indiferent daca faci cu o bata de baseball sau cu vreo masinarie. |
la cat de ironic vorbesti fiecare intelege ce vrei tu sa inteleaga :)
|
vopseaua poate sa sara si daca aripa a fost vopsita si nu a fost bine facuta, daca ai chit, etc. Riscul sa sara vopseaua la roluire ( indiferent de care ) este de 70 % parerea mea....
|
Ma ajuta limba noastra draga si 2-3 neuroni care sclipesc in bezna ;)
Asta spun si eu trafy iar cu cei 100 euro mai dai si o tura de vopsea peste in cazul in care sunt probleme :rolleyes2 |
asa baieti...multumesc mult...in afara de bucur mai cunoasteti pe altcineva cu aparat din ala special de roluit?
|
Are cineva un spray cu vopsea negru inceput? :D
Am de vopsit un plastic de 5-10cm si nu as cumpara unul nou pt asa putin.:rolleyes2 TY |
negru mat .... sper sa mai fie ceva in el :)
|
Ne putem intalni maine?
Propune o ora, eu as putea pleca de la munca o vreme cam pe parcursul zilei, sau daca se face o intalnire maine, as putea veni cu "obiectul" care necesita vopsire ca e pe roti :lol: ps: TY |
Coposu închis în weekend pentru un show auto făcut de BMW
|
|
Quote:
|
Pregatiti-va spiritual pentru noua pista de karting din Sibiu, in parcarea Metro. Mai multe detalii pe un topic separat intr-o saptamana.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
@AdrianSB: Si cand o sa auzim "bestiuta" in actiune? |
Quote:
500 RMS :) http://www3.shopping.com/MA-Audio-MA...fer-Model/info LA banii aia e foarte bine :) |
momentan nu am statie sa il duca la capacitate maxima :twisted: ... urmeaza si statia , dar inainte am alte prioritati ... momentan ma multumesc cu cei 200w rms deja existenti :)
@ silverlight si 500w RMS sa duca , decat deloc e bine si asa :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning