![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
TAU cat ai scos cel mai mult la un DbDrag ???? :rolleyes2
|
la 4tuning days anul asta am scos 140.2 .... la emma 145.5...
la db-drag nu stiam frecventa cand am dat proba.... si am ars toate sigurantele..:D:D |
Salut TAU , am si eu o mare prob , st din Craiova si mi`a fost sparta de 2 ori masina intr`o sapt , vreau sa imi fac si eu sistemul de il ai tu pe masina la usile din fata (Dreapta-Stanga), ma intereseaza cum ai facut sistemul sau de unde l`ai cumparat .. daca poti sa dai si tu mai multe detalii despre cum ai facut acest sistem, si daca merge pus pe usile de 1300.
|
Nu merge pe 1300, ca difera total fata de 1310 !
Voi va auziti ce spuneti? |
:lol: :lol: :lol: :lol: da este diferenta de la cer la pamant....la 1310 difera crancanul de la macara si becul din cutie...
|
stii foarte bine ca de fapt difera boltul de prindere
|
pana si volanul difera... nu se poate pe 1300.... vinde-o, si repede...:))
|
prea adevarata masina te felicit pt ea :-)
|
:lol: sal,imi place cum arata masinuta ta tot respectu!!!
|
salut vreau si eu niste idei de tuning pt dacia 1410 sau vreun site unde pot sa mio tunez virtual id de mess mus_edys
|
folosesteti imaginatia si incearca sa fi cat mai unic CT-46-COS ca pana la urma asta inseamna tuning
|
TAU zi si mie unde ai facut pragurile si bara ca vreau sa le modific si eu pe ale mele sa fac un body kit mai diferit :)
|
nu mai tin minte, undeva in targu-mures parca!
|
in bucuresti recomanzi pe cineva ?
apropo de vineri seara cu uleiul la motor care il aveam lucrase mecanicul ala ca dracu si se arsese garnitura iar si sa spart blocul :sad: |
As vrea si eu sa stiu..daca imi potzi spune ce iai facut ..la luminile de la bord..ca am incercat sa pun si eu leduri albastre..da nu se vedea asha misto..cum se vede la tine.. daca..esti amabil..zici si mie??????? :D :(((
|
pai cred ca in primul rand trebuie sa folosesti leduri de calitate nu dalea de bricheta
|
Ce urat sa terminat cu ,Dacia Tau' a fost o poveste frumoasa, nu ma refer ca a patit masina ceva, dar nu sa mai pus nici o poza cu masina chiar daca a fost vanduta nu mai stim nimic de ea .... se scriau zeci de mesaje intr-o zi, iar acum un mesaj la 10-15 zile
|
nu a fost vanduta, e doar la hibernat
|
Quote:
|
si cum mai deschide hotul daca nu mai sunt manerele??????????????PS:fara a folosi ranga sau sa sparga geamul??????????????????
|
foarte simplu, cu ajutorul sistemului de urgenta
|
masina e la caldurica in garaj, nu pot circula cu ea pe timpul ierni din cauza rotilor foarte mari si gumelor de vara profil in v!
cand o mai da caldura in primavara o sa fie pe strada! pana atunci circul cu bmw-ul!:D |
am vazut ca ai o minunatie de Bmw, dar mai minunat este baietzelul tau SA TI TRAIASCA ! SA SE FACA MARE SI PASIONAT DE MASINI ! , saptamana asta bag si eu masina in lucru, pana la primavara sper sa termin proiectul
|
da cat te-a costat toata afacerea asta frate?
|
100e cu totul! zextar rules!:D
|
Quote:
numai bine! |
am vazut pe 4 tuning ca ai vandut masina...?! sau nu era anuntul tau
|
pai ce scria in anunt ca am vandut masina? masina este in fata blocului merg cu ea! nu stiu sa o fi vandut.
|
pe bune scria ca:dacia loco de vanzare,si scria detali despre masina,dar arata ca anuntul este expirat,nu stiu cine a facut anuntul,...cauta si tu sa te comvingi...
|
da intradevar a fost de vanzare masina dar nu mai e
si fi atent ca la felul cum te-ai exprimat reiese ca masina e deja vanduta |
Quote:
pai daca o ti la caldurica , nu o mai vede lumea si trage concluzia ca ai vandut-o !! ;):idea::arrow: |
Proprietarul mashinii sau daca poa` sa ma ajute altcineva... am nevoie de un sistem pop - up doors similar cu cel montat pe TAU ...urgent!!!
|
mult respect ... !
|
am vazut ca ai iesit cu ea pe strazi..
|
da. am bmw-ul in garaj ca mi-au expirat numerele rosii si mai astept putin cu taxa auto putin sa vad ce se intampla! pana atunci merg cu ea!
|
tot dacia este baza :lol:
|
Sal
Dupa Parerea mea Tine ff mult la ea decat la Bmw ,tine si la Bmw ca doar tot bani lui sunt dar......La Dacie numai cata munca si cate ore a stat langa ea si poate si sacrifici numai el stie asa ca dupa parerea mea Dacia i ocupa o mare parte din suflet si nu cred ca o va vinde sau daca o va vinde o va vinde cu un mare regret asa cred eu:-):-)
P.s Am revenit si eu dupa o prob la net :D:D:D |
e ca si un copil masina..tre sa ai u grija de ea ca sa aiba si ea grija de tine:P
|
speram sa nu o vanda niciodata ca sa nu aiba soarta SGM-ului...
|
man...te rog zi si mie cum se numeste melodia aia care canta in masina ta in videoclipul ala : 700 w rms coca cola... e prea futere... te rog mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning