![]() |
Re: discutii Satu Mare
Quote:
Apropo, asa bun e mecanicul asta "Cinei" ca noi nu am auzit de el ? |
"frant34sm;a mea e de 1,8 ti compact din 96 cu 140 de cai - automata. si in oras ami ia cam 14."...unde,in wiena sau aici?mie in cambrils,spania i-mi lua 17%,numa 1-a si-a 2-a pe oras.:lol:
|
Quote:
|
da ce-i baiu cu mecanicu?
|
Quote:
|
pe romanica batai baiu...am adus-o de la belgica s-o fac taranca.
|
Quote:
|
nu,nici vorba...belgia e o tara mai ciudata de fel,asa si legile!acolo nu-ti da masina cu numere,deasemenea daca i sa stricat masina anunta asigurarile si pune numerele pe alta si pleaca fara probleme.numere de tranzit n-am putut sa iau decat pe-o luna,400 eu.app de belgia,alta infrastructura rutiera...naveta zilnica 50km si consum de10%...:lol:
|
traiesti in belgia ? cit de des vi in romania ?
|
Quote:
de la 2000 la 1000 e o diferenta :lol: |
eu traiesc cu acte in viena dar daca ma satur si ma hotaresc sa ma duc inapoi in romania. atunci altu in viata mea n-o sa mai vreau sa ma duc afara din romania. in veci vecilor. nu mai vreau sa lucrez cu strainii in veci. mie mai mult ami place in romania si daca salaru e de 200 de euro. in tara mea ma simt liber cu adevarat. tara unde m-am nascut :)
|
asta e microb.cand esti acolo gandesti asa,cand esti aici,nu stii ce sa faci sa te duci iar :lol:.hai sa vb de masini ca ma streseaza cand ma gandesc la facut bani!
|
oare cit costa placutele de frina pe fata la bmw ?
|
pai gugaleste unpic,eu nu stiu,nu le am cu franele ca nu prea le folosesc :lol:.cand am luat-o erau noi!...poate se mai baga cineva cu noi sa ne spuna,daca nu maine iau garnitura de la virgocom si pot sa intreb asa,estimativ.
|
Quote:
|
"a mea e de 1,8 ti compact din 96 cu 140 de cai - automata"
te ajut eu,318ti.din cate stiu si eu. |
Quote:
|
pai ar fi super,mai schimbi o idee,una alta!mai stii un mecanic sau...chestii dar,din pacate si aici e scumpa vorba cum vad eu. cu franz34sm am incercat o discutie despre orice,acuma ca el nu mai e...ce sa zic,nu ma bag in seama cu japca.deeci?
|
Quote:
|
e 36 pisica din 96. si fata si spate le am pe disc. is curios cit costa. mersi.
|
Quote:
|
am asa : 318 ti compact, motor 1895, 140 de cai, benzina, 2 usi, automata din 96 sau 97. asta vrea sa fie limuzina. e ca si coupe-u.
|
Quote:
|
aaaaaa daaa. trebuia sa ma uit mai sus :) mersi. in viena placutele pe fata costa 55 euro, si pe spate 63 euro. de la firma bmw. plus inca 60 de euro ca mi-l pune. deci tot mai ieftin e in satu mare. am vrut sa aflu cu cit sint mai ieftine.
|
Quote:
|
mersi. dar am un mecanic deja in sm. si asta nu ma insala ca firmele mari. sti tu. te duci la o firma mare si ati zice ca o schimbat asta si aia, si vrajeala. da la mecanicu asta a meu, e singur cu taicasau si am incredere in el.
|
OK atunci! vroiam doar sa fiu de ajutor! Apropo preturile de mai sus sunt preturile brute, care nu contin reduceri de care a-ti putea beneficia in functie de atelierul ales!
Bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
asa cum motociclistii au cluburi cum sint wiking si schark. asa trebe sa fie si club de masini. sau nu ? :)
|
Quote:
|
pai in prima faza ar fi ok cu orice masina,ideea e sa ne vedem undeva,locatii ar fi destule,nu?mai conteaza,japoneze,bmw-uri sau altele?pasiunea e la fel,nu conteaza ce masina ai!
|
Quote:
|
Intalniri cu toate felurile de masini se fac cu scopul de a si concura. Vezi concursurile de rally-sprint, drag racing etc.... Acolo te intalnesti cu toti pasionatii si chiar daca nu concurezi ai ocazia sa vizionezi, mai schimbi o vorba, bei o cola, aduni informatii etc. iar daca te bagi in concurs e si mai bine dar bine-nteles nu e obligatoriu.
Intalnirea bmw era ideea unui amic posesor de bmw si era vorba de o intalnire mai mult decat amicala intre 4 - 5 prieteni, respectiv o intalnire mai oficiala la care sa participe zeci de posesori din tara si din afara tarii... Concretizand toate discutiile de pana acum privind intalnirile pasionatilor, trebuie luate in considerare doua aspecte : 1) intalniri amicale in oras, cum se spune "la o bere", unde nu mai am ce adauga. 2) intalniri ale pasionatilor cu un anumit scop constructiv. Aici as mentiona competitiile, sedintele organizate pentru a concura sau organiza anumite competitii, show-uri etc. ori intalnirile doar amicale dar a celor persoane care au masini tuningate in care s-au investit niste bani si care participa sau au participat cel putin la o competitie sportiva legala sau nelegala. Eu unul, sunt adeptul acestor intalniri, nu al celor care se intalnesc "la o bere" doar asa de-ampixu'. |
Quote:
|
Quote:
|
cuvintul pasionat are mai multe intelesuri. am luat automata ca sa nu mai am treaba cu schimbatu vitezei. e mult mai comod si mai lejer. :) e o diferenta in a conduce o automata si o manuala. pe an ce trece devin tot mai comod. pe mine nu ma atrag masinile tuningate. prefer sa fie clasica si angrijita. :)
|
Quote:
Despre ce mai vorbim aici ?!? Exact asta ziceam cand veni vorba de "intalniri ale pasionatilor in diferite locatii"... S-a ajuns exact la vorba mea, adica vorba multa pe tema asa-zisei pasiuni dar nici nu am depasit faza de forum ca deja nici nu mai suntem asa pasionati. Dar totusi, ar fi bine sa afle lumea ca facem parte dintr-un club de pasionati dar cand e vorba sa ne implicam in vre-un fel atunci dam din colt in colt sau mai bine injuram guvernul... :blahblah::blahblah: Sa nu fiu inteles gresit, ca va incepe cineva sa arunce ca-i criza financiara, ca nu-i timp etc. Cunosc oameni care nu au ce sa manance dar si-au luat masina de 1.000 lei - 2.000 lei pe care o tunigheaza cum poate si din ce poate asa ca discutiile astea vi le lasam voua. :censored: |
daca nu-mi tuninghez masina atunci nu-s pasionat. asa este. poatre am intrat pe forum doar sa-mi fac prieteni. sau poate din plictiseala. n-am ce cauta eu aici pe forum.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning