Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

TazAless 15-04-06 21:38

Re: Comentarii lucrari!

ok... o sa tin cont de toate sfaturile pe viitor

Panacota 15-04-06 23:38

2 Attachment(s)
Am mai citit niste tutoriale si sper ca am mai invatat voi imi puteti spune asta (aveam probleme cu selectiile). Astept comentarile voastr.

TazAless 16-04-06 08:07

carbonul e nereusit, jantele nepotrivite arata ca niste foi si inca mai ai mici probleme cu selectiile :-P

patriotu90 16-04-06 09:14

geamurile alea sunt prea negre ... iar carbonu .... nu mai zik ... in rest e bene
PS ... alege si tu niste poze de rezolutie mai mare

ra2 16-04-06 09:17

2 Attachment(s)
pls cat mai multe comentarii...asta e ptr poll-u de joi

Panacota 16-04-06 10:50

o sa tin cont de sfaturile voastre, in legatura cu carbonul ziceti sa ii fac textura mai mica?

patriotu90 16-04-06 12:29

misto .... spoilerul fata mi se pare taiat cam stramb ... noul interior se vede numai prin geamul de la sofer ... ar fi trebuit sa tragi un piq si de spoilerul spate k arata nasol

BMWfan 16-04-06 14:39

la ra2 unde este despartirea aia de la radiator e plata,nu are si umbra in interior,si spoilerul e cam neclar pe jos, si carbonul din fata pare putin ireal,oglinda e ciopartita rau ca selectie,iar bara din interior nu este si in partea cealalta,in schimb e misto pragul

frost_dani 16-04-06 22:58

2 Attachment(s)
uitativa shi aici.....:)

LKS 17-04-06 00:55

2 Attachment(s)
am facut si io punto`u pt challenge...the red bull :))))))

Most_Wanted 17-04-06 01:13

2 Attachment(s)
ce zicetzi baieti.......am vreo sansa in virtual tuning?..io zic ca asta a iesit bine:rolleyes2

Most_Wanted 17-04-06 01:16

Apropo....LKS...a iesit belea....niste sfaturi ai si pt mine?

vio[s] 17-04-06 01:35

@ LKS : e frumoasa masina...dar pt a face aerisiri si prize de aer din brush trebuie ai mare grija la selecti ... la tine la bara fata se cunoaste ca e stramba selectia..... ;)
@ Most_Wanted : MAi ai de invatat ... spoilerele ala vin ca naiba...sunt cam mari fata de masina .... jentile le ai pus cat de cat bine ....dar mai ai de invatat;)

LKS 17-04-06 01:47

@Most Wanted : nu prea am sfaturi de dat ...invata sa faci brush ...iese mai mishto
@vio[s] : sunt inca la inceput :D si + ca am facut`o mai pe fuga in seara asta ...ca nush cand se termina timpu

oricum ...ms pt observatii ...o sa tzin cont

ps: Most Wanted ...vezi ca la semnatura ta scrie "Extreme club EMOTIN" ..nu "Extreme Club EMOTION" :D

Most_Wanted 17-04-06 02:43

@vio[s]...ma la asta ma descurc cel mai greu..la pus barile..nu am material..nam nici net acasa
@LKS...mah dar e greu Brush ...ia zii si mie cum sa incep sa fac brush

AOLEOOOOOOO...ms LKS......prea mare grabacand am facuto...

All times are GMT +2. The time now is 12:24.

- Copyright 2026 4Tuning