Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fanatik MotorSport (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport.html)
-   -   Discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport/94759-discutii-off-topic.html)

browser 27-08-10 02:15

Re: Discutii off-topic

Quote:

Originally Posted by Florinike (Post 3610633)
Si ce conditii sunt impuse?
Stima....

Eu unu te vreau in club :D
Te stiu :D

KENZO 27-08-10 02:51

Si eu un + pt florinike :P

Sir. Kid 27-08-10 10:10

Sa te vedem mai intai si restul se discuta la fata locului!

kidu2006 27-08-10 15:53

Quote:

Originally Posted by Sir. Kid (Post 3613423)
Sa te vedem mai intai si restul se discuta la fata locului!

Tot cu vazutu ai ramas ma :))) fiti-ar semnatura a dreaq cu sex drugs si manele :))

Florinike 27-08-10 22:49

@sir.kid-pai am venit miercuri la intalnire...si nu a comentat nimeni nimic...sa inteleg ca sunteti in vacanta sau ca nu mai sunt locuri? Nu a intrebat nimeni de masina.....sau e deschis pentru orice pasionati de masini?

@kenzo-pai daca in alte cluburi nu am fost acceptat, imi incerc si eu sansa unde se poate....oricum, nasol ca nu sta horia bine cu fizica, altfel iesea conducta aia de frana ;)

flipper 29-08-10 22:15

Pentru cine nu stie florin are un logan, deci ce facem il primim? Florin, dupa cate am vazut e un super baiat, doar ca el se simte atat de singur si ar vrea sa isi gaseasca un loc al lui intr-un club, dar oare am putea sa il facem sa se simta implinit la noi? La urmatoarea intalnire, sa-ti iei o tabla si o creta la tine...pentru predat.:-)

browser 31-08-10 02:24

Florinike inca astept ceva de la tine....

KENZO 31-08-10 02:55

Gata mah,nici nu a intrat omu in club si ii si cereti cate ceva?:))))
Florinike ai grija frate cu horia ala ca are tendintze bi:))))

Florinike 31-08-10 16:41

Nu stiu la ce de refera 5u, dar pe horia l-am vazut cu tendinte, tu de ce crezi ca ma tot dau pe langa el?Poate ne facem un bine reciproc cu acordul lui GY :lol:

Sir. Kid 31-08-10 19:27

deci eu sunt de acord sa intre si florin cu loganul ... dar mai intai tre sa mi se ceara aprobarea! haaaaaaaaaaaa
horia.... mda... e bi... kenzo poate stie mai bine ca i-am vazut eu pe amandoi la garaj...

flipper 01-09-10 01:05

Quote:

Originally Posted by Sir. Kid (Post 3624302)
deci eu sunt de acord sa intre si florin cu loganul ... dar mai intai tre sa mi se ceara aprobarea! haaaaaaaaaaaa
horia.... mda... e bi... kenzo poate stie mai bine ca i-am vazut eu pe amandoi la garaj...

Toata viata ta ai sa ramai un baietel gelos....na, na, na, na, sac, sac, sac, sac:-) Si apropos, Florinike a devenit o parte din fanatik datorita felului lui de a fi.

armand24 01-09-10 01:30

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 3625192)
Toata viata ta ai sa ramai un baietel gelos....na, na, na, na, sac, sac, sac, sac:-) Si apropos, Florinike a devenit o parte din fanatik datorita felului lui de a fi.

treci la muncaaaaaa
lasa-l pe kid in pace ca iar te provoaca la jocul lui si te lasa sa castigi

Sir. Kid 01-09-10 09:07

Quote:

Originally Posted by armand24 (Post 3625209)
treci la muncaaaaaa
lasa-l pe kid in pace ca iar te provoaca la jocul lui si te lasa sa castigi

hahaha!
o dam parte in parte la biscuitele cand vrei si cu tine si cu horia! dar va asigur ca o sa va saturati! hihii!

KENZO 02-09-10 01:48

Quote:

Originally Posted by Sir. Kid (Post 3624302)

Stai linistit ma tu ala de vopsesti trandafiri negri la femei:))))=))))))
Cine stie cunoaste
:)))))))
Pt cei care nu stiu faza si sunt curiosi nu trebui decat sa intrebe,si am sa detaliez cuvant cu,cuvant...asa,ca kid-ule roagate la dumnezeu sa nu ma intrebe vreunul care este faza cu trandafirul negru:))))

Florinike 02-09-10 15:43

Care e faza cu trandafirul negru? :D

All times are GMT +2. The time now is 12:53.

- Copyright 2026 4Tuning