![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
Si Focus'ul si Cielo ...sunt ambele o apa si un pamant ...incepand de la arhicunoscutele stickere...trecand usor la partea "mecanica" a masinii care necesita o buna ventilare a motorului de sub capota prin aplicarea discreta a aerisirilor false...si multe multe muuult prea multe tampenii puse....Asteptam cu interes noutati din lumea tuning'ului oferite de oameni ce raman placut impresionati dupa ce vad 2 plastice lipite si alte porcarii.La multi ani forum'isti si forum'isti si forum'isti ...si sanatate
|
Quote:
|
pai de unde sa stie ce avea Dino IN masina? CT99WUW in primul rand nu prea merge cu taxiul, si chiar daca ar merge, sigur nu s-ar urca in ala...sau poate s-ar urca, sa faca 2-3 poze cu "tuning frate!" :lol: sa ne mai minunam si noi ;)
|
Quote:
|
una dintre masinile mele este cielo , se poate face tuning frumos pe cielo , dar ce are dino pe el este deja "tzaranime" parerea mea...
|
Quote:
|
lool :) daca chiar ar auzii aia de la DINO Tuning de el cred ca s-ar pisha pe el cu bolta ca ei sunt firma respectabila ( dino test dino tuning )
L-a prostit faima si pe ala |
au trecut vremurile cand era dino cautat de ciutanii din scoli sa ii ia cu masina cu muzica tare :)))
|
o poza cu dino asta nu aveti ma ? :)
|
hai ca o sa-ti pun eu o poza (azi am avut ocazia, dar nu m-am deranjat sa scot telefonul, am zis ca e un consum inutil pentru bateria lui...) oricum, sa stii ca nu ai ce vedea mare lucru....
|
bha...sincer akm...omu face shi el un ban cinstit...corect?...are atmosfera belea in mashina...glumeshte...are muzica de care vrei tu...e curata...miroase frumos...fatza d alte taxiuri...merita un 10-20 d mii in plus...n-am mai fost d mult cu el....:)..da' cred k tot asha e....am fost shi io.."unu din ciutanii aia":)))
|
auuuuuuuuuuuu :)))) nu trebuia sa recunosti asta
|
cum sa merite nene doar atat cand de la dacia si pana la dobrogea bineinteles ca mai conteaza si fata omului ,te taxeaza cu 150 mii.la el arunci 100 mii pe bord chiar daca mergi o statie de autobuz.doar e atmosfera placuta si muzica de care vrei :P
|
E un Ali G. autohton, este de apreciat originalitatea sa, dar a dus-o la extreme, pana la tiganeala chiar
|
ms CPF-ule :)... nu ca am ce pierde..dar sunt curios.. e VIP vad ... :) astept poza
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning