![]() |
Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
Buna ziua,o gaura in prag si una in podea(fix langa prag) la un golf 3,de astupat cat ar costa? intra cam 3 degete in fiecare,orientativ.fara vopsire
|
Quote:
Din pacate la problema Dvs nu am raspuns decat cu vizualizare. Respect. |
3 Attachment(s)
Buna ziua !
Cat ma costa sa revopsesc total un bmw e46 culoarea Satin White Pearl? (este deja vopsita alb perlat) De asemenea vreau sa roluiesc atat aripile spate cat si cele de pe fata iar liniile orizontale de pe caroserie sa le elimin (shaved body) Oferiti si garantia lucrarii? In pozele de mai jos avem "pacienta" si o poza informativa Multumesc Anticipat ! |
Quote:
Pentru lucrul acesta va trebuie buget , poate undeva intre 1500 - 1800 euro. Multa stima |
1 Attachment(s)
Buna seara, cat ma costa sa vopsesc bara din imagine, aceeasi culoare? ..este noua.
Multumesc |
Quote:
Multa stima. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Eu am inteles ce doriti Dvs si am sa va raspund doar estimativ, ceea ce la fata locului poate fi diferit: aprox 300 lei . Multa stima. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut! Pentru bara din imagine as dori te rog sa-mi spui daca se poate repara ?Si bineinteles vopsea +tot ce trebuie.Bucata centrala cum se vede si in poza este rupta.Si problema numarul doi-daca pot veni fara programare ,eu stiu undeva dimineata?Am un serviciu ciudat ,suna telefonul si trebuie sa...fug!Mersi mult o zi buna!
|
Buna seara. Suntem la inceput de drum cu siteul nostru. Promovam hidrotransferul , o metoda foarte practica si deosebita! Www.folii-hidrotransfer.ro. Avem cele mai bune preturi si oferte de craciun. Subliniez si faptul ca , scuzati cacofonia , calitatea este.la ea acasa , toate produsele fiind import Germania.
|
Salut,
Un pret pentru sablarea si vopsirea unui cadru de bicicleta din otel? Merci, Vice. |
Quote:
Domnule Valentin in clipa in care scriu din fericire masina Dvs este in lucru si problema deja rezolvata chiar cu succes as putea spune ! Va multumesc pentru incredere si asteptare ! Multa sanatate si SARBATORI FERICITE ! |
[QUOTE=alexandruvalentin;5630620]Buna seara. Suntem la inceput de drum cu siteul nostru. Promovam hidrotransferul , o metoda foarte practica si deosebita! Www.folii-hidrotransfer.ro. Avem cele mai bune preturi si oferte de craciun. Subliniez si faptul ca , scuzati cacofonia , calitatea este.la ea acasa , toate produsele fiind import Germania.[/QUOTE
Multumim de oferta ! Sarbatori fericite ! |
Quote:
Multa sanatate si SARBATORI FERICITE ! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning