![]() |
Re: Propuneri!
da , are sanse , lucreaza bine si e atent la detalii :)
mai pune 2-3 lucrari si vedem ce facem |
22 Attachment(s)
incerc si eu;)
|
nu lucrezi cu atentie la detalii . mai toate masinile au liniile jagged ,unele au kiturile toony rau ,cum ar fi dacia aia ,si unele au culori prea saturate si nerealiste . de asemenea ,ar trebui sa cauti jante ceva mai bune
|
4 Attachment(s)
:oops:
mai incerc si io :sad: |
2 Attachment(s)
Sper sa va placa:???:
|
la mine ceva sanse ??? 2 lucrari mai sus ..si mai am 2 lucrari in pending...[wip]
|
2 Attachment(s)
incerc si eu ku o masina kre am facut-o pt virtual tuning league.kiar dak nu sunt admis in grup.astept multe comentarii si critici...salutari
|
10 Attachment(s)
Inca cateva lucrari
|
nici una din lucrarile de mai sus nu e de design team , mai lucrati , postati pe la comentarii lucrari sa vedeti greselile si incercati mai incolo (adica nu cu prima lucrare pe care o faceti )
|
4 Attachment(s)
Hai mai incerc :-)
|
2 Attachment(s)
sanse ??? :suspiciou
a 2 a e chopu' |
Unii sunt chiar imposibili ! De ce veniti ma nene cu cate o lucrare / zi ? De ce nu lucrati o masina / zi ca apoi sa puneti 3/6/80 de masini o data ? E ca si cand v-ati duce sa cumparati o paine cu cate 0,10 lei/zi !
|
ATENTIE ! Asta nu e threadul de comentarii lucrari . nu postezi o masina si pe urma te apuci sa ii faci update-uri si alte alea . Inainte de a posta aici va recomand sa puneti masina intai la Comentarii Lucrari ca sa vedeti daca sunt greseli sau nu . De asemenea va rog sa nu mai faceti comentarii pe aici . Persoana care a pus masina va primi un mesaj de la mine sau Shantzu , restul mesajelor vor fi sterse . Si inca odata , nu mai puneti 100 de masini facute in 10 zile . Daca ai fost respins e clar ca in doua zile nu poti sa progresezi suficient de mult ca sa intri
|
Quote:
daca nu primesti nici un raspuns , inseamna ca trebuie sa mai lucrezi :shock: |
Quote:
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning